Şimdi Ara

LG (Tamir sonrası müthiş değişim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski model FULL HD LG televizyonum var. Yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyoruz. Uzun süredir renkleri soluk gibi. Bazen tv açık kalınca, başka kanala geçince logoların izi falan kalıyor. Artık eskidiği için teknolojiye yetişmediğini düşünüyordum. Bugün televizyonun açma düğmesine basıyorum. Alttaki kırmızı ışık yanıp sönüyor. Ses var ama görüntü yok. Tamire götürdüm ve ücreti karşılığında led panelleri değiştirdiler.


    TV komple yenilendi. Sanki yeni almışım gibi muhteşem renkler var. Bilginize.




  • İnsanlar sadece OLED'lerde yanma olduğunu sanıyor ancak her tip panelin ömrü vardır ve kullanıma göre renk kalitesinde zayıflama ya da parlaklıkta azalma yaşanır.


    OLED paneller, pixel aydınlatma olduğundan dolayı sabit logolar yüzünden sadece o bölgede zayıflama olurken standart tip LED panellerde ise komple panelde zayıflama yaşanır. Panel kalitesine göre bu az ya da çok olur.


    Paneliniz yenilendiği için ilk günkü kalitesine dönmüş oldu böylece, hayırlı olsun.

  • 43 inc tv var Led bar değişimine 700-800 tl fiyat çekiyorlar led bar alıp kendim değiştircem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daha önce sadece ithal led bar vardı piyasada o yüzden baya pahalıydı ledbarlar. şimdi bir çok yerli üretici var o yüzden fiyatlar baya düştü. Eatech tv Led Bar baya ucuz ve kaliteli yerli üretiyorlar tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.