Şimdi Ara

LG Sounbar Pıt-Çıt Patlama Cızırtı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Yaklaşık 20 aydır kullandığım LG SK8 soundbar son bir haftadır patlama ("pıt, çıt" ) şeklinde cızırtı yapmaya başladı. Ortalama dakikada 1 oluyor. Bazen peş peşe "pıt, çıt" şeklinde ses geliyor.


    Sistem şu şekilde;


    Digiturk, PS4 HDMI kablo ile TV'ye bağlı. Soundbar ile TV arasında optik kablo bağlantısı var. Optik kabloyu çıkarıp taktım. Elektriği komple kapatıp bir süre bekledim. Malesef çözüm olmadı.


    Henüz TV'den mi yoksa Soundbar'dan mı kaynaklanıyor çözemedim. TV'ye bağlı her iki kaynakta da bu sorun oluyor.


    Bu sorunla karşılaşan oldu mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 14 Temmuz 2021; 11:43:6 >



  • hdmi arc, bluetooth, kulaklık vb girişlerle değişik bağlantıları denemedin mi?

    değişik bağlantıları bir dene. en azından aynı sorun devam ediyor mu diye test etmiş olursun. mesela en güzel bağlantı şekli hdmi arc dır. bu sayede tv nin kumandasından ses azaltma-arttırma da yapabilirsin. 1.4 üzeri bir hdmi kablo varsa yeter.

  • merhaba arkadaşlar lg soundbar 5+1 ses sistemi mevcut bu sistemi bluetooth ile laptopa bağlayıp kullanırken konu sahibinin yaşamış olduğu sıkıntının aynısını yaşıyorum ortalama 1-2 dkda bir çıt sesi duyuyorum akım korumalı priz ile denedim yine aynı tüm hoparlör ve cihaz dar alanda duruyor ama birbirine yakın olması sorun olur mu konu sahibi sorunu çözebildi mi acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

  • Tekrardan merhaba arkadaslar sanirim sorunu anladim fakat birkac yol denememe ragmen yine cozum bulamadim oncelikle telefonla baglandigim zaman soundbara bir problem yok bahsettigim sesler cikmiyor yalnızca laptopta oluyor bu da sanirim realtekin surucusunden kaynaklaniyormus guc yonetiminden dolayi ama pcyi formatladim msi nin sitesinden driverleri kurdum maalesef sonuc ayni nasil cozebilirim ders calisiyorum laptopun hoparlöru de arizali :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.