Şimdi Ara

LG PF50KG 4 Köşe Eğrilik Düzeltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,



    Ürünün resmi tanıtım sayfasında yer alan "Digital Keystone Correction: Auto Keystone (Dikey), Manuel 4 köşe eğrilik düzeltme" bilgisinde ki "Auto Keystone (Dikey)" kısmını anladım ve uygulamadım. Fakat devamında yer alan "Manuel 4 Köşe Eğrilik Düzeltme" olayını çözemedim. Projeksiyonu duvara dik değil de sağdan veya soldan açıyla yansıttığımda görüntü daralarak veya genişleyerek yansıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır? Ne yapmam gerekiyor?



    Ürün ile ilgili kısaca: geçtiğimiz "Kasım İndirimleri"nde başlıkta ki ürünü aldım. Üründen genel anlamda memnunum. Xiaomi Mi Stick ile kullanıyorum ve kendi USB girişinden besleyebiliyor. Parlaklık olarak karanlık ve loş odada iş yapar fakat gündüz kullanımı mümkün değil. Kurulum sırasında hiçbir yerde Türkiye geçmiyor, saçma sapan birçok ülke yazılmış ama Avrupa bölgeleri yok doğal olarak Türkiye de yok. Fakat ürün Türkçe. Avrupa bölgesi seçilemediği için uygulama mağazası da aktif değil. Harici sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.



    Saygılar..








  • bende projektör bakınıyorum da bu cihazı kaça nereden aldınız ve cihazı duvarda mı yoksa perdede mi kullanıyorsunuz ben perdesiz kullanacağımda o yüzden perde olmadan ki duvara görüntü nasıl yansıtıyor cihaz 


    cihaz 4 bin seviyelerinde açıkçası o kadar para verip bir de ekstradan andoroid akıllı box almak istemiyorum açıkçası


    ayrıca webos sistemi mevcutmuş cihazın yabancı içeriklerini izlediğimde netflix yotube filan kullanıyorlar bu webos çalışması için olayının basit çözümü yok mu ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 24 Kasım 2021; 21:12:37 >
  • İndirim ile 3800 TL'na GPN Teknoloji'den aldım. Cihazı duvarda kullanıyorum fakat kaba sıva halde olduğu için görüntü kalitesini ister istemez etkiliyor. Saten alçı olsa bu kadar olacağını düşünmüyorum. WEBOS var fakat bize (TR) bir faydası yok, servis kumandasıyla falan bölge değiştirip netflix yükleyenler varmış ben uğraşmamak adına Mi Stick aldım. Yani siz orijinal aldığınız hali ile maalesef netflix, prime video veya iptv kullanamazsınız. Işık konusunda ortamın loş veya karanlık olması gerekiyor, gündüz performansı çok etkili değil. Bir de başlıkta da belirttiğim derdim var, ürünü perdeye 90' dik konuşlandırmanız gerekiyor yatay düzeltmesi yok veya ben bulamadım.

  • iyi günler, aynı cihazı bende kullanıyorum bende yatak odasında hemen hemen 55 derece acıyla tavana yansıtarak izliyorum.


    Auto Keystone özelliği bir yere kadar iş görüyor ama diğer şekilde manuel el ile kendiniz Auto yu iptal edip düzeltmeniz gerekiyor.. ben -39/-40 lara getirdiğimde bu acıyla köşeler düzgün oluyor. cihaz ciddi manada harika bir ürün... kardeşimle birlikte geçen yıl 2 tane almıştık. Kardeşim TV ye geçtiği içinde bir tanesi bu arada satılıktır.. Fiyat olarakta 3500tl isityoruz. Faturalıdır. Garantisi 1 yıl daha devam ediyor.


    Bu arada dediğiniz gibi bölgele değişiklikleri ile Netflix vs geçmiş yıllarda kullanılıyormuş ama artık Netflix,vs..vs gibi uygulamar kurulsa bile son açılışta bir onay metni çıkarıyor.. bu cıhazlarda turkiye kullanıldıgı için o onay metnini onaylatmıyor.. ana ekrana atıyor..


    ama youtube, iptv , gibi uygulamarı yükleyebilirsiniz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.