Şimdi Ara

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.892
Cevap
172
Favori
295.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

    Merhaba arkadaşlar, LG A2, B2, C2, G2 ve Z2 model Oled TV'lerin sahip oldukları özellikleri, yenilikleri ve birbirlerinden farklarını içeren bu konu üzerinden TV'ler hakkında merak ettiklerinizi sorabilir, kendi TV'niz hakkındaki görüşlerinizi yine bu başlık altından paylaşabilirsiniz.

    Yeni aldığınız bir TV hakkında sormak ve öğrenmek istedikleriniz için LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu ziyaret edebilirsiniz.

    LG A2 OLED: Giriş seviyesi, 60Hz panel

    LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]


    LG A2 OLED'in bu kadar ilgi görmesinin nedeni, LG'nin OLED TV serisinin en ucuz modeli olması. Özellikler açısından A2 OLED, serinin geri kalanıyla aynı WebOS 22 akıllı TV platformunu kullanıyor ve Dolby Vision ve Dolby Atmos'u destekliyor.

    A2'nin diğer modellere kıyasla geri kaldığı en önemli nokta 60Hz panele sahip olmasıdır.


    LG B2 OLED: Giriş seviyesi, 120Hz panel

    LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

    B2 Serisi, A2 ve C2 OLED arasındaki boşluğu dolduruyor. 120Hz panele sahip olmasına karşılık, A2 ile aynı işlemciye sahiptir.

    B2'nin C2'ye kıyasla sönük kaldığı nokta, C2'nin daha yüksek tepe parlaklığı sunan, yeni OLED Evo panellerini kullanmamasıdır. LG B2 HDR içeriklerde yaklaşık 600 nite ulaşırken, C2 ise 800 nite kadar çıkabilmekte. Giriş gecikmesi (12,7 ms) ve renk doygunluğu açısından ise C2 ile eş değer performans sunuyor.


    LG C2 OLED: Çoğu insan için en iyi model

    LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

    LG C2 OLED %99'umuz için muhtemelen fiyat/performans olarak değerlendirildiğinde, satın alınabilecek en iyi Oled TV'lerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

    C2 4 HDMI çıkışı üzerinden de 120Hz çıkışa ve serinin en üst düzey işlemcisi olan Alpha a9 Gen.5 İşlemcisine sahip.


    LG G2 OLED: Hemen hemen C2, sadece daha parlak

    LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

    G2, C2'nin sadece biraz daha geliştirilmiş bir versiyonu. Biraz daha ince, aynı OLED Evo panelini kullanmasına rağmen, %10 daha parlak bir panele sahip ve LG C2 OLED'de olmayan ATSC 3.0 ayarlayıcı ve duvar montaj aparatı ile birlikte gelmekte. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise kutu içeriğinde masa üstü kullanım için bir stand olmaması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 22 Temmuz 2023; 23:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Birisi yukarıda yazmış, bu fiyata 70 bine araba yenilerim diye. Araba fiyatlarından haberi yok sanırım. Neyse hemen altında biri de 120 bine 83 Sony almış. Aslında olay bu kadar basit. Alım gücü böyle bir olay. Birisi 70 bini görünce araba değiştirmek gelir aklına ötekisi 120k ya tv alır. Bunda ayıp yada garip bir durum da yok. Herkesin erişebileceği ve erişemeyeceği şeyler var. Ondan bu para etmez, şu para etmez falan böyle paragraf paragraf boş yazılar yazmayın Allah aşkına. Bir kıymeti yok çünkü. Hiperenflasyon olan, domatesin 30 TL, özel okulların 100 bin tl, evlerin 3-4 milyon TL, telefonların 20-30 bin tl olduğu, doların 18 e yürüdüğü bir ülkede yaşıyoruz.
    Merhaba arkadaşlar. Ben Şaban Seven. Sakaryalı. Ben geçen yıl heves edip LG Electronics yapımı, cutting edge sayılabilecek bir oled tv almıştım. LG oled 65C2. Burada tüccarlık yapan Burak Beyin yardımlarıyla Ankara merkezli Koç Pazarlama isimli firmadan. Satın alırken ve teslimine kadar yardımcı oldu Burak Bey yeniden teşekkür ederim. Tv elime geçti, kurdum, gerçektende çok güzel, insanı mest eder bir görüntü kalitesi verdi bana. Dolby Vision içerikler, o siyah gece görüntülerindeki aynı anda şehir ışıklarının ya da gökteki yıldızların parlaklığı, aynı anda gecenin karanlığının simsiyah görünmesi gerçekten çok güzel hisler. Zaten bilirsiniz kullanıcılar olarak. Ancak 1 hafta kadar sonra aklıma ölü piksel testi yapmak geldi. Ben çok pimpirik ve titiz olduğum için yapayım dedim (aslında gayet relaxım fakat istemiyorum kabul etmiyorum aynı parayı verdiğim üründe eşit şartlara sahip olamamayı) burada pm den olsun, aleni olsun peşine koşma bu işin mahkeme masrafları da sana kalır birşey çıkmaz bu davadan diyenler de oldu, hakkını sonuna kadar ara diyenler de oldu. Ben kendi bildiğimi okudum, haklı da görse haksız da görse adalet beni ben hukuk yoluna başvurdum. Bir de şu söylenti daha da agresif yaptı beni; burada bazı insanların dediği: LG Electronics ya da diğer firmalar ülkeleri belli kategorilere ayırıyor olabilirlermiş.Tıpkı gelişmiş, gelişmekte olan ve az gelişmiş ülke kategorizasyonu gibi. Mesela üretim bandından çıkan, bana denk gelen ölü pikselli ürünler gibi cihazları Ortadoğu, Güney Amerika gibi ülkelere, kusursuz ürünleriyse Avrupa, Kuzey Amerika ya da benzeri gelişmiş ülkelere yolluyor olabilirlermiş. Bakın ben Türkiyede yabancı bir firmanın fabrikasında çalışıyorum. Benim midemi bulandıran mentalite ne söyleyeyim; bizden EU bölgesinden sipariş veren müşterilere en iyi kalitede ürünleri yapmamızı istediler, ülkemizden sipariş veren bizim insanımız olan müşterilereyse sorunlu mekaniği olan, beklemiş bazı parçaları taktırdılar. Bu gibi olaylardan sebep insan denen canlının işleyiş tarzını merak eder oldum. Biz nasıl varlıklarız der oldum. Birader amma maval okudun diyenler olur belki, olabilir çeşit çeşit insan var isteyen de istediğini düşünmekte özgür ancak bu tarz durumlar bana ters. Bu yüzden kendi gerçekleştirdiğim testler neticesinde oled panelin sağ üst bölgesinde bir adet ölü piksele rastladım. 2022 eylül ayında da hakkımızı aramaya başladık. Ben ne karar çıkarsa çıksın kendimi hazırlamıştım, şubattaki en son duruşmada da mahkeme bizi haklı bulmuş. Cihazı bugün iade aldılar, ürün bedelinin de iade edilmesine karar verilmiş. Hakkınızı arayabilirsiniz. İyi forumlar. Sakaryalı Şaban.

    Herkese merhaba,


    LG QNED almayı düşünen arkadaşlar varsa, 6 aylık kullanım deneyimi paylaşmak isterim. Belki bir fikir verebilir.


    Önceki iki televizyonum Philips idi. 46PFL9705 ve 65PUS9809. Her ikisi de VA panellerdi. Her ikisininde de tam dizilimli led arka aydınlatmaya sahip çok başarılı yerel karartması vardı.


    Aralık ayında Burak Bey'den 86QNED916 aldım.

    Daha eski arka aydınlatma teknolojisine sahip Philips tvlerimin karanlık oda performanslarından bu kadar memnunken, Miniled teknolojisi ile çok daha fazla led ışık kaynağı ve çok daha fazla yerel karartma bölgesine kavuşacağım için, karanlıkta olede yakın bir keyif alacağımı düşünmüştüm. Oled almak istememiştim çünkü karışık bir kullanımım olacaktı. Gün boyu haber kanalları açık oluyor. Ama geceleri de karanlıkta film izliyorum.


    Bu arada küçük bir aksilik de yaşadım.

    86QNED916 çok ağır bir tv. Bu sebepten olsa gerek, taşımada panel hasar görmüş. Neyse ki, kutuyu servis açtı ve rapor tuttu. 1hafta kadar Lg Türkiye den cevap bekledim. Bu süreçte Burak Bey çok yardımcı oldu ve yeni tv yi hemen kargoya verdi. Kendisine çok teşekkür ederim.


    Miniled tv çok parlak ve göz alıcı. Gündüz seyri ve gece ışıklı oda seyri çok keyifli. Güneş ışığı panele vursa bile izlenebiliyor. Bu koşullarda siyahlar da gayet koyu ve tatmin edici.


    Ama ışıklar kapanınca işler biraz değişiyor...


    Qned, karanlık ortamda dahi, aydınlık fona sahip siyah objeleri gayet koyu gösterebiliyor. Ancak karanlık sahnelerde ekrandaki her objenin etrafında harelenme çok belirgin. Hele bir de hareket eden birden fazla obje varsa çok aşırı dikkat dağıtıcı hare topları oluşuyor. Sayıca oldukça yüksek karartma bölgeleri çok yavaş çalışıyor. Qned in a7 işlemcisi yerel karartma algoritmasına yetişemiyor sanki. O kadar rahatsız ediyor ki odanın ışığını açıp öyle devam ediyorum izlemeye.


    Tabii bir de Qned, bir ips panele sahip olduğu için, odanın ışığını kapattığımda siyahlar biraz soluk kalıyor. VA panelli eski philips televizyonumu, Lg Qned ile yan yana karanlıkta izlediğimde, Philips oled gibi kalıyor yanında neredeyse.


    Anladım ki bu panel işinde bir taşla iki kuş olmuyormuş.

    Qned i bu umutla almıştım oysa ki. Yani hem gündüz parlak bir ekranı, saatlerce aynı kanalda kalarak, yanma korkusu olmadan izleyeyim. Gece olunca da aynı tv ile karanlık odada, olede yakın bir siyah keyfi alayım.


    Bu biraz yaz ve kış lastiği sorunsalı gibi..,

    Bir 4 mevsim lastiğinin aksine, yazın en iyi performansı nasıl bir yaz lastiğinden, kışın da bir kış lastiğinden alabiliyorsak, teknoloji olarak da oledi gecelerin kralı, miniledi de gündüzün kralı olarak görüyorum artık kendimce. Karışık kullanım için de kaliteli bir FALD VA panel olabilir sanki...( Bu noktada 2021 Samsung 85QN90A yı çok merak etmiştim. Avrupa pazarında, amerika pazarından farklı olarak bizde satışa çıkanlar IPS ekranmış galiba. Bir tek 85inç VA diye duymuştum. Belki ilgilenenler araştırabilir. )


    Sonuç olarak salonda ikinci bir tv için yer açtım. Bu sefer kesinlikle bir oled tv olacaktı. Yaklaşık 4 aydır da fiyat takibi yapıyorum. Ama malum bu sene 2022 modelleri gelmeye başlasa da doların seyri nedeniyle henüz güzel indirimler olamadı. 2021 modellerinde stok kalmaz korkusuyla arayışıma hız verdim.

    Lg C1,G1,C2,G2 ve Sony A80J,A90J modelleri arasında kararsızdım.

    En son C2 ve A90J ye kadar eledim. Oyun tarafında hiç alakam olmadığı ve sadece geceleri film izlemek için kullanacağım için, biraz araştırdıktan sonra Sony yi tercih ettim. Evet 2021 model bir Sony ve hemen hemen 2022 Lg G2 ile yakın bir fiyata almış oldum. Umarım pişman olmam.


    Online kanallarda zaman zaman daha uygun fiyatlamalar görsem de, kutudan kırık çıkan Qned alışverişimde, Burak Bey'le alışveriş yapmanın güvenini bir kez deneyimlediğim için yine kendisini aradım. Eksik olmasın fiyat konusunda elinden gelen yardımı esirgemedi.

    Bugün kendisinden Sony XR-83A90J satın aldım. Buradan tekrar teşekkür ederim kendisine.


    Uzun uzun yazdım çünkü; biraz daha araştırıp belki buna benzer bir deneyim paylaşımını okumuş olsaydım 6 ay önce, Qned yerine direkt bir oled tv alırdım. Benim gibi karanlıkta izleme hevesiyle QNED Miniled alacak hassas arkadaşlara bir uyarı olsun.

    Tabi ki yukarıda paylaştıklarım 86QNED916 için geçerlidir. Aynı modelin 8k olanında daha fazla yerel karartma bölgesi olduğu unutulmamalı. Ya da 2022 QNED miniledlerde bu hususlarda düzeltmeler de yapılmış olabileceği...

    Değerli dostlar, forumda ürün değişim kararı aldırttığını, sattığı ürünler için LG’den doğrudan destek sağladığını söyleyen şahıslara itibar etmeyin. Bunun hiçbir doğruluğu ve geçerliliği bulunmamaktadır. Bu konu ilgili mercilerce inceleme altına alınmış ve gerekli yaptırımın sağlanması için süreç yürütülmektedir. Zira kanunen de böyle söylemlerde bulunarak tüketicinin yanıltılıyor olması doğru değildir. Bir satıcının doğrudan kendi sattığı bir ürün için, firma politikasından bağımsız bir karar aldırması, bir başka deyişle kendi sattığı ürünlere iltimas sağlanmasını gerçekleştirmesi ne kanunen uygundur, ne de hiçbir kurumsal firmanın kültürü buna müsaade eder.

    Fiyat olarak uygunsa bir tüketici olarak kararınızı buna göre verin. Ancak diğer safsatalara asla ve asla kulak asmayın. Böyle şahısların firmalar üzerinde hiçbir yaptırım gücü ve itibarı olmadığını özellikle belirtmek isterim.

    İyi forumlar,

    Savaş
    Ekran yanma olayı yeni serilerdede devam ediyor. 2.elde olarak b8 c1 gibi serilerde ekran yanığı var diye elden çıkarılmaya başlanmış. Avmlerde çoğu oled teşhir tvler bitik durumda

    2 senede 1 yeni tv alacak param var diyen gitsin alsın. Ama bu dayanıksız paneller milli israftır paranızı korelilere kaptırmayın

    Ticaret bakanlığı bu duruma son vermelidir

    Ben de 55G1 model TV mi Burak hocamdan aldım. Satın alma aşamasında fiyat konusunda yardımları oldu. O konuda hakkını yiyemem. Fakat TV de sorun çıktığında sadece LG merkezin verdiği saçma sapan kararlar uygulanmaktadır. Hakkımızı aramak yine biz tüketicilere kalmaktadır.

    Misal benim TV de 6 adet birleşik ölü piksel çıktı. LG merkez önce tv niz değişir dedi sonra kusura bakmayın ölü pikseller 8 adet ve üstü olması gerekiyor dedi. Bunu da 2 gün arayla dedi. Mesela bu konuda da Burak Bey ekstra bir şey yapamadı. O yüzden ürün nereden satın alınırsa alınsın, sorun çıktığında tüketicinin hakkını yine tüketici kendi arıyor.

    hocam bu mesajınızdan sonra bu arkadaşı övenler.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen tipler olarak algılanmalı bence.. kendileri sorun yaşamadı diye adamı övüyorlar, başkası ne yaşadı diye düşünmüyorlar.. oysaki adam yeni panel diye konuşup eski paneli göndermiş.. sonra da ürünü değiştirmek yerine bişi olmaz farketmez.. buldunuz bunuyorsunuz.. diye çevirmiş kazı..

  • Baslik sahibi mesaj icerigini degistirdigi icin anlami kalmadi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akelei -- 7 Mayıs 2022; 11:51:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Hocam siz acin konuyu bence,biz destek oluruz.
    Edit:yazim diline bakarsak bot sanirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 8 Ocak 2022; 13:6:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]B The Installeryoutube
    Whether It's the Sony A95k QD-OLED, Hisense or Sony Mini-LED TVs like the U9H or Sony X95K, and even Samsung Micro-LED, there are lot of things to look forward to in 2022 and beyond. I'll hit the top 6 things I'm most excited for in 2022 and talk about a couple you may not expect. #ODZERO #A95K Please Like, subscribe... set bell to all..... THEN Follow me @ www.instagram.com/b_the_installer https://twitter.com/b_installer Find myself and @stopthefomo on our Pass The Remote Streaming Channel - https://www.youtube.com/c/PassTheRemotes Sign up for my newsletter @ www.btheinstaller.com The most useful Accessories I’ve ever bought 🔥🔥🔥 Sony XM4 Noise Cancelling headphones are legit for watching movies at night solo Best Buy - https://geni.us/xm4head Amazon - https://geni.us/amxm4 Simple and cheap bias lighting for behind your TV - https://geni.us/BbI9Q5 - Amazon My #1 most used TV Mount PERIOD - Full Motion TV Mount Mounting Dream MD2380 - https://geni.us/SqxUkb - Amazon Great HDMI cords I use at home – HDMI 2.1 48gbps - https://geni.us/monohdmi8k amazon My exact Orbi Mesh Wifi Router (amazing) - https://geni.us/orbi753 Amazon Better yet https://geni.us/orbi853 Sonos ARC - https://amzn.to/3sdh2Q0 Amazon Apple TV 4k - 32GB - https://amzn.to/3J0Cj5d OVERALL TV RANKING 🙌 Sony A90J Best Buy - https://geni.us/oxNCZEA Amazon - https://geni.us/amA90J Sony A80J Best Buy - https://geni.us/A80J Amazon - https://geni.us/amA80J LG C1 Best Buy - https://geni.us/LGC1 Amazon - https://geni.us/amLGC1 LG G1 Best Buy - https://geni.us/LGG1 Amazon - https://geni.us/amLGG1 Samsung QN90A Best Buy - https://geni.us/QN90A Amazon - https://geni.us/gaVB Sony X95J Best Buy - https://geni.us/X95J Amazon - https://geni.us/X95Jam Sony X90J Best Buy - https://geni.us/X90J Amazon – https://geni.us/amX90J Best Mid Tier Priced TVs 👍😎 TCL R646 Best Buy - https://geni.us/tclr646 Budget TVS worth the look Hisense U6G Best Buy - https://geni.us/hisenseu6g Amazon - https://geni.us/amu6g BIAS LIGHTING GoVee Reacting TV LED lights with app - https://geni.us/JxnGl [Amazon] Cheap set - limited control but nice - https://geni.us/BbI9Q5 [Amazon] TV MOUNTS 🔥🔥🔥 Simple Perlesmith PSMTK1 Flat TV mount https://geni.us/JezrE17 [Amazon] Best Tilt TV Mount $4$ - Everstone WLT103M-ES - https://geni.us/16AwwO [Amazon] Best Single Stud TV Mount - Perlesmith PSMFK1 - https://geni.us/oNoWL9 [Amazon] Most Versatile Full Motion TV Mount Mounting Dream MD2380 - https://geni.us/SqxUkb [Amazon] Large Full Motion TV Mount - Mounting Dream MD2198 - https://geni.us/VJEXQ [Amazon] Alt Large Full Motion TV Mount - Echogear EGLF2-BK - https://geni.us/v0d7uAZ [Amazon] Mantel Mount MM340 w/o soundbar holder - https://geni.us/pOTaENA [Amazon] Best Mantel Mount MM540 w/sound bar holder - https://geni.us/kfxc [Amazon] Mesh WIFI 🔥🔥 My exact Orbi Mesh Wifi Router (amazing) - https://geni.us/orbi753 Amazon Better yet https://geni.us/orbi853 Netgear Orbi (see renewed price middle of page) https://geni.us/zzE40 [Amazon] Amazon Eero Wifi 6 - https://geni.us/n9gmeVA [Amazon] Amazon Eero Pro Wifi 6 https://geni.us/nMJc [Amazon] Linksys Velop https://geni.us/FswYd8 [Amazon] Linksys Velop Wifi 6 https://geni.us/AAfrPU [Amazon] TP Link M5 Deco https://geni.us/jVN19 [Amazon] My Gear Sony FX3 Camera - https://geni.us/fx3bb on Amazon - https://geni.us/fx3am
    https://www.youtube.com/watch?v=4TVhufEEYyA&feature=youtu.be
  • LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]Sounds Nerdyyoutube
    At CES 2022 LG Goes HUGE with 97" OLED TV and introduced new TVs in the G2 and C2 series. LG 2022 OLED TVs. 0:00 - Intro 0:55 - LG G2 2:17 - LG C2 3:06 - Features 3:39 - Alpha 9 Gen 5 Processor 4:04 - WebOS 22 Get curated tech news at https://SoundsNerdy.com/news *-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------* I do reviews, un-boxings, previews, and hands-on of any consumer tech. I love reviewing headphones and then letting you know which ones are good. Join us as we discuss anything that Sounds Nerdy in the Tech world. If this is what you like, you're in the right place. So hit the SUBSCRIBE button and enjoy! Stay Nerdy. *-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------* Check out the website: http://www.soundsnerdy.com Social Media Accounts: https://www.twitter.com/sounds_nerdy https://www.twitter.com/snjumoka https://gab.com/snjumoka https://gettr.com/SoundsNerdy https://facebook.com/SoundsNerdy https://instagram.com/SoundsNerdy https://minds.com/SoundsNerdy https://gab.com/SoundsNerdy #lgoled #ces2022 #tech
    https://www.youtube.com/watch?v=jepn1wk44a8&feature=youtu.be
  • notropil kullanıcısına yanıt
  • LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]HOTTY ENTERTAINMEDIAyoutube
    Great Things you can Buy. https://s.click.aliexpress.com/e/_Ar2L2I https://s.click.aliexpress.com/e/_A0GMaK https://s.click.aliexpress.com/e/_9hdCk0 https://s.click.aliexpress.com/e/_AND9HM https://s.click.aliexpress.com/e/_AAZChe https://s.click.aliexpress.com/e/_AtQ1ik https://s.click.aliexpress.com/e/_9w6Wcg https://s.click.aliexpress.com/e/_AU7TP2 https://s.click.aliexpress.com/e/_A65Jck https://s.click.aliexpress.com/e/_98JcHK https://s.click.aliexpress.com/e/_AbHfws https://s.click.aliexpress.com/e/_AWgKSo https://s.click.aliexpress.com/e/_AZWurY https://s.click.aliexpress.com/e/_APS5QS https://s.click.aliexpress.com/e/_AF1Z0Q https://s.click.aliexpress.com/e/_AkT0YW https://s.click.aliexpress.com/e/_ALvT8a https://s.click.aliexpress.com/e/_9gB9B0 https://s.click.aliexpress.com/e/_ASUffJ https://s.click.aliexpress.com/e/_AlTyXS https://s.click.aliexpress.com/e/_AnsxDb https://s.click.aliexpress.com/e/_A9AGwU Contact me on for sponsorship on Hottyblake2@gmail.com LG OLED evo Gallery Edition A new 42-inch and 97-inch OLED were introduced, and its bringing its OLED Evo panel technology to the 2022 C2 OLED (but only on models 55-inches and above). The Korean firm is focusing more on its QNED TVs, while it has revised webOS to be more customisable. It’s catering to more lifestyle services, too, offering ways of keeping fit, keeping in touch with others and enjoying virtual experiences in the home. LG C2 LG introduced the 48-inch CX as one the smallest 4K OLED TV you could buy two years ago and now with the the C2, it’s announced an even smaller 42-inch set. The new TV is so small that the light sensor sticks out on the bottom lip of the TV instead of being set discreetly inside the frame. Aside from being smaller, the LG C2 features a new EX panel structure that increases brightness by 30% when compared to a traditional OLED TV. The LG C2 has also been fitted with new HDMI 2.1 ports with full access to the 48Gbps bandwidth of the standard – previously the CX and C1 were limited to 40Gbps ports. And if you’re looking for something on the opposite end of the spectrum, LG also announced a new 97-inch C2 as the largest OLED TV that’s ever been introduced.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ge8gPZR9dtI&feature=youtu.be
  • LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]The Tech Chapyoutube
    At CES 2022, LG Unveiled the new C2 and G2 OLED TVs - including the 42-inch C2 OLED - this is the TV I've been waiting for! ▶ Upgrade your PS5 with the Crucial P5+ https://crucial.gg/TechChap-P5P Credit to CNET, Digital Trends & LG for footage used in this video Partly sponsored by Crucial. Can't get enough of your TECH? Why not SUBSCRIBE? (it's free!) 😄 ▶ YouTube: https://bit.ly/2UyCBGq 📷 Instagram: https://www.instagram.com/TheTechChap 🐦Twitter: https://twitter.com/TheTechChap 🎵 Music by Epidemic & Artlist 00:00 42-inch OLED!? 01:18 2022 LG OLED News 03:34 TV as a Monitor 05:08 AD - Crucial P5 Plus 06:16 What is OLED Evo? 08:38 Real World Upgrades 09:53 LG G2 83" & 97"! 11:00 QNED MiniLED
    https://www.youtube.com/watch?v=HC-8BeLr528&feature=youtu.be
  • notropil kullanıcısına yanıt

    42" OLED umarım ülkemize gelir

  • LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]tvfindr ENyoutube
    🌇 All information about CES 2022 ➡️ https://www.tvfindr.com/de/ces-2022/ 🔥 Find the best current TV offers! ➡️ https://www.tvfindr.com/deals/ 🔥 0:00 | Intro 1:27 | LG OLED evo G2 with Heatsink 3:32 | LG OLED evo C2 4:41 | LG EX Technology 7:02 | Outro Find the right television set with the tvfindr: 🔎 https://www.tvfindr.com/find-your-tv/ You want to support us? ❤️ https://www.tvfindr.com/thanks/ Image sources © tvfindr.com © 2021 HDMI Licensing Administrator, Inc. © 2021 SONY EUROPE B.V. © 2009-20210 LG Electronics © 1995-2021 Samsung © 2021 Dolby Laboratories, Inc © 2021 HDR10+ TECHNOLOGIES, LLC. © 2021NVIDIA Corporation © 2021 Advanced Micro Devices, Inc © Microsoft 2021 © Copyright Hisense 2021 © 2021 Panasonic Deutschland © Koninklijke Philips N.V., 2004 - 2021 © 2021 DTS, Inc. All Rights Reserved.
    https://www.youtube.com/watch?v=-qAm_03leuE&feature=youtu.be
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt

    42" 10 bin tl bandında satılsa keşke. Hayal etmesi bile güzel.

  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam 48" C1 1000$ civarlarındaydı bildiğim kadarıyla. 42" C2 de 800-900$ civarında olur umarım. Ve umarım kurda da fazla yukarıya doğru yükseliş olmaz. Belki 10k civarlarında satışa çıkabilir o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 19 Ocak 2022; 11:28:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    hocam ne zaman satışa çıkar?

  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu konuyu merak ettiğim için takip ediyorum. Ama tahmin yapacaksam, gecen seneki oledler mayıs ayında çıkmışlar. Muhtemelen LG 2022 oledler de mayıs ayında çıkarlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Hocam Mayıs ayı sonuna doğru çıkar büyük ihtimalle
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    umarım fiyatı çok yüksek olmaz hocam

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.