Şimdi Ara

LG'nin 3 boyutlu plazma televizyonu 2010'da gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG'nin 3 boyutlu plazma televizyonu 2010'da çıkabilir.


    3 boyutlu görüntüleme teknolojileri ve uyumlu cihazlar son dönemin en popüler konuları arasında yer alırken, Almanya'da gerçekleştirilen IFA 2009 fuarında da katılımcılar 3D teknolojilere yoğun ilgi gösteriyor. Fuar katılımcıları arasında yer alan Güney Kore merkezli elektronik devi LG, henüz konsept aşamasında olan ancak önümüzdeki yıl satışa sunulabileceği belirtilen 3D yetenekli plazma panelini tanıtıyor.


    LG'nin kısaca PDP (Plasma Display Panel) olarak tanımladığı yeni çözümü için henüz detaylı özellikler açıklanmış olmasa da 60-inç boyutunda olduğu ve 3D teknolojisinin nimetlerinden faydalanabilmek için Nvidia'nın 3D Vision teknolojisinde olduğu gibi kızıl ötesi sinyallerle çalışan 3D gözlükler ile kullanılabileceği de 3D plazmayla ilgili detaylar arasında yer alıyor.


    Yüksek tanımlı video (1080p) desteği sunacağı ve farklı görüntü kaynakları ile HDMI ara birimi üzerinden bağlantı kurabileceği belirtilen LG'nin 3 boyutlu plazma televizyonunda görünmeyen hoparlörlere yer verileceği de belirtilmekte. LG cephesinden henüz herhangi bir açıklama yapılmasa da 2010 için telaffuz edilen 3 boyutlu plazma televizyonunu fiyatı hakkındaysa herhangi bir bilgi bulunmuyor.



    3. boyutta yüksek görsel deneyim için televizyon ile birlikte özel gözlüğü kullanılması gerekecek.








  • bari gözlükleride numaralı yapsınlar illa gözlükle kullanmak gerekiyorsa :D
  • 3D Sinema salonlarından sonra artık evimize gelecek. Kısa sürede TV'lerde yaygınlaşacağını düşünüyorum.
  • 60 inch enaz 10000TL olur bu.
  • kısa zamanda kesinlikle yaygınlaşacağını düşünmüyorum bu tv lerin.zira daha yeni Led Serisi TV ler piyasaya sürülüyorken,onların piyasaya yayılması 2-3 sene gibi bir zaman alacakken, 3D Tv lerin piyasada yayılması zor..Ya çok pahalı fiyatlara piyasaya çıkacaklardır ve satışı çok yavaş sürdürülüp 3-5 sene içinde yayılacaktır ya da piyasaya daha sonraları sürülecektir.Şu an bile bulunan ne teknolojiler varken sırf daha önce bulunan teknolojilerin piyasaya sürülüp,önce onların kaymağı yenilmesi beklenmesi gibi daha LCD-LED teknolojisinin kaymağı tam yenmemişken 3D Tv ler piyasada standart haline GELEMEZLER!!!Standart haline GETİRİLMEZLER!!!Ama bundan 3-5 sene sonra hem maliyetlerinde ucuzlamasıyla birlikte standart haline gelebilirler,ama önümüzdeki kısa dönemde sadece LÜKS olarak satılırlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 7 Eylül 2009; 18:05:29 >




  • Anlamadığım birşey var, Cnbc-e de bazı dizilerin 3D versiyonları yayınlanıyor hatta Cnbc-e dergisi gözlük veriyor bu dizilerin izlenebilmesi için, Yani klasik crt tv lerde dahi eger yayın 3D ise ve gözlüğünüz varsa izlenebiliyor, 3D nin yaygınlaşamama nedenide eğer yanlış bilmiyorsam çekimlerinin zor olması, farklı açılardan aynı anda çekim yapılması gerektiği vs vs gibiydi , Ankarada sinemeda izlemiştim muhteşemdi görsel açıdan, lakin filmler inanılmaz kötüydü , kısa metrajlı çocuk filmleri neredeyse, Bahsi geçen tv nin 3D anlamında özelliği nedirki? yine gözlükle izlenebiliyor sonucta, yayın 3D olmadıktan sonra ve işin asıl zorluğu çekim aşamasında yaşanıyorsa bu tv nin yaptığı nedir çok merak ettim doğrusu.
  • valla sürekli olarak sinemada 3d filmlere giden biri olarak şunu söylemek istiyorum...hd falan hikaye 3d şahane...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.