Şimdi Ara

LG GPAD'lere mujde 5.0 geliyorrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG genel olarak teknoloji konusunda güvenilen ve tercih edilen firmaların başında gelir. Fakat gel gelelim mobil cihazlarda da bu kadar güzel işler çıkarmasına rağmen konu güncellemeye geldiğinde işler bozuluyor.

    Özellikle Optimus G adlı üst seviye cihazında yaşattığı güncelleme sorunları sonrası G2 modeliyle bu sorunu yaşatmayacaklarına söz veren firma yine geç verilen güncelleme ile sınıfta kalmıştı. G3 modeli ile az da olsa telafi etmiş gibi gözüken firma ilerleyen yıllarda bu soruna devam ettiği sürece satış konusunda azalmalar yaşayabilir.



    Ama konumuza gelecek olursak LG'nin sadece telefon kullanıcıları değil aynı zamanda tablet kullanıcıları da unutulduğunu düşünmekteydi. Fakat bugün Güney Kore'de başlayan güncelleme ile tüm G serisi LG tabletlerine Android 5.0 Lollipop dağıtımına başlanmış oldu.

    Tek tek belirtmek gerekirse G Pad 8.3, G Pad 7.0, G Pad 8.0 ve G Pad 10.1 tabletlerine başlanan güncelleme ile bu belirttiğimiz cihazlar da Lollipop serüvenine katılmış oldu. (Bu arada G Pad 8.3 Google Play Edition aylar öncesinden zaten bu güncellemeyi aldığını da hatırlatalım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.