Şimdi Ara

LG G4 Telefon Şarj Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sorunun kaynağını bir türlü tespit edemedik. Yani telefon mu arızalı, bataryada mı sorun var yoksa pilde mi bilmiyorum. Şarja taktığımda çok uzun saatler geçmesi gerekiyor dolması için. Bazen bu saatler %30 doldurmaya anca yetiyor. Ben de tam dolmadan çekiyorum mecbur. Yani saatlerden kastım en az 4-5 saat. Bu sorun şarj adaptörünü Etiget mağzasından almamla başladı. Sorunludur herhalde deyip iade etmiştim, onlar da sadece adaptörü değişip geri gönderdiler ama çözüm olmadı.

    Telefonun 7 tane güncellemesi mevcut, ben aldığım günkü yazılımı kullanıyorum güncelleme yapmadım. Telefonun anakartı değişildi, ghostscreen sorunu vardı giderildi. Birçok defa fabrika ayarlarına döndürüldü. Çok servis gördü yani.

    Bu sorun uzun süredir devam ediyor. Şehrimdeki LG Servisi kapandığından beri bir yere de götüremiyorum baktırmaya. Bataryayı değiştirip denesem diyeceğim ama Vintek mağazasında 219 lira. Daha uygun fiyatlı ve güvenilir nereden almamı tavsiye edersiniz? Adaptörü de değiştirebilirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.