Şimdi Ara

LG G4 Servis Yeni Telefon Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Belki onlarca kez soruldu ama yine yazma gereği duydum umarım yardımcı olursunuz.

    Benim sorunum şu; Lg g4 telefona sahibim ancak ilk olarak telefon bootloop sorununda dolayı anakartı değiştirildi. İkinci olarak telefonumu ekran kendi kendine tuşluyor ve şarjı erken boşalıyor diye servise gönderdim, bu soruna bianen sadece yazılım yüklemesi ve batarya değişimi yapıldı. Ancak sorun yine devam etti, tekrar gönderdiğim de ekran değişimi yapıldı. Telefonum gönderildiği tarih itibariyle 1 hafta dolmadan kısmi zamanlı tekrarda donma ve basmama durumu oluyor ve video çekimi yaptım başka bir telefon ile.

    Tüm bu sorunlara bianen servisi aradığım da aynı soruna bağlı olarak 3 defa parça değişimi yapılması gerektiği söylenildi. Ancak 4822 nolu kanunda 1 yıl içinde 4 defa servis görmesi durumunda değişim, iade talebinde bulunulabilir denmekte. Haliyle LG servisi sorun çıkarıyor.

    Son olarak Batarya değişimi, parça değişimine girer mi ? Zannımca girer diye düşünüyorum ancak, servis batarya değişimine aksesuar değişimi diyerek resmen dalga geçiyor! Batarya zorunlu bir parça olmazsa telefon çalışmaz nasıl olur da aksesuara girer deniliyor anlamıyorum. Arkadaşlar bilginize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.