Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.666
Cevap
69
Favori
368.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saol Hoodan eline sağlık çok yararlı bir karşılaştırma olmuş. Gözlük konusunu araştıranlar artık daha doğru karalar verirler.
  • Arkadaşlar bizim televizyonlar D'SMART MODÜL ile uyumlumudur.Teknosada 24 aylık dizi paketi (25 hd kanal) 190 tl.olarak gördüm ve almayı düşünüyorum. Modüllü olarak kullanan var mı? Ya da bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hem modül olarak dsmart hemde kutudan digiturk izlemeyi nasil yaparım sorusu kafamı kurcalamakta .Evimde 3 lnb ve 2 çanaklı bir sistem var.F konnektörü bir televizyona bir digiturk kutuya takıp mı değiştirmem gerekecek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sws1

    Bu arada hem modül olarak dsmart hemde kutudan digiturk izlemeyi nasil yaparım sorusu kafamı kurcalamakta .Evimde 3 lnb ve 2 çanaklı bir sistem var.F konnektörü bir televizyona bir digiturk kutuya takıp mı değiştirmem gerekecek acaba?

    Digi kutuda lnb out varsa ordan bir kabloyla tv ye bağlayabilirsin ama sinyal zayıflayabiliyor ... ihazı kapatınca sorun olmuyor gerçi ... ama digiturk kutuları genelde dandik oluyor lnb çıkış var mıdır bakmak lazım ..
  • Şu Yanıklar Burn In ler konusunda tecrübeli birilerine sormak istiyorum.
    Mesela ekranda bir veya birkaç ufak geçici yanık oluştu ama biz bunu fark etmedik.
    Tvyi normal bir şekilde kapattık.
    Daha sonra açtığımızda bu geçici yanıklar geçmiş mi olur yoksa kaldıkları yerden devam mı ederler.
    Ve kapatıp açtıktan sonra yapılan renk yıkama özelliği yanıkları yeniden ortadan kaldırır mı ?
    Yani bu yıkama olayı yanık olduğunu fark ettikten hemen sonra kapatamadan mı yapılmalı ?
    TRT HD ve NTV SPOR dan sonra biraz öncede National Geographic yazısının sol köşede çok silik bir şekilde kaldığını fark ettim, fona beyaz resim atınca.
    Daha öncekilerde sorun olmamıştı silinmişlerdi bu seferde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hatta renk yıkıyorum şu an silinmiştir bile.
    Bu arada ayarlarım uzman1 modda 50li değerlerdi.
    Bir süre de oyun modunda 50li değerleri getirip kullanıcam bakalım yanık oluşacak mı..
  • Arkadaşlar tekrar merhaba. Konu içerisinde verildiyse de göremedim, bulamadım. Elimde sadece akıllı kumanda var servis menüsüne girmenin bir yolu var mı? Sadece standart kumanda ile giriş yapılabiliyorsa ondan alcam. Lütfen bilgisi olan bir arkadaş cevaplayabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfRAYM

    Arkadaşlar tekrar merhaba. Konu içerisinde verildiyse de göremedim, bulamadım. Elimde sadece akıllı kumanda var servis menüsüne girmenin bir yolu var mı? Sadece standart kumanda ile giriş yapılabiliyorsa ondan alcam. Lütfen bilgisi olan bir arkadaş cevaplayabilir mi?

    Bildiğim ve bugüne kadar okuduğum kadarıyla Akıllı Kumanda ile servis menüsüne girebilen yok.
  • Ama bir yolu mutlaka olmalı bana göre.
    Bu tür şeyleri engelleyenler yarın bir gün bizim akıllı kumandayla bu menüye girmemiz gerekirse sorun yaşamayalım diye düşünüp bir şekilde gizli bir yol koymuş olmalılar.
  • Merhaba beyler.50ph670s'e kavuştum.Sabahtan beri vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı
    Servis sabah geldi ve kurdu.Israrlarıma rağmen ölü piksel testi yapmadılar.Ben pcden açıp kendim yapmak zorunda kaldım.O an birşey farkedemedim tabi.Gece büyüteçle detaylıca inceledim ve bir adet ölü piksel buldum.Sadece kırmızı fonda belli oluyor ve 1 metreden daha uzaktan farkedilmiyor bile.O yüzden değişim istemeyeceğim nazarlık olsun.

    Tvyi sabahtan beri inceliyorum.Hem eski Toshiba lcd televizyonum hem de dell ips monitörüm ile kıyaslıyorum.Bir yandan canınızı sıkacak bir yandan da sizi sevindirecek çok ilginç tespitlerim var.Bir iki gün daha inceleyip fotoğraf ve video yüklemeyi düşünüyorum.
  • Hayirli olsun dostum. Tv yi ilk donemler bol bol kullanmakta ,hatta belki gece slayt gosterisinde acik birakmakta fayda var. Bir sure sonra renklerde,goruntude gozle gorulur iyilesme canlanma oluyor.

    Testlerini ,ips led karsilastirmalarini bekliyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sah_Emre kullanıcısına yanıt
    Dostum , tv yi en yuksek kontrast,isik gibi seviyelerinde izlemen yanik olma ihtimanini arttiriyor.forumda onceki sayfalarda Daha once paylasilmis goruntu ve renk ayarlari var. Bende bu ayarlari denedim gayet iyi goruntuler veriyor ve ayarlar en yuksekte degil. Bu ayarlarda izlemeni tavsiye ederim.kendi zevkine gore ufak oynamalar yapabilirsin tabi

    Andy1 de ph670s icin kalibrasyon yapmis.ayarlar asagidadir. Incelemeni tavsiye ederim

    http://www.anlayanbiri.com/lg-60ph6700-plazma-tvkalibrasyon-ayarlari-107



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 8 Ocak 2014; 7:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın , d'smart modül hakkında bilgi sahibi olan paylaşabilir mi? Bizim tvler ile uyumlu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın arkadaşlar.

    ne yaptıysam tanıtamadım gözlükleri. yakınlaştıkça yakınlaştım tv'ye. bi paneli açıp gözlükleri içine sokmadığım kaldı ama tanımadı maalesef. o kadar yaklaşınca bi tane de ölü piksel yakaladım. soğudum tv'den. sürekli gözüm takılıyor ne pis bi'şeymiş, ilk defa başıma geldi. öyle farklı renklerde de denemedim, sadece beyazda gördüm. değişim için 3 tane mi olması gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfRAYM

    Arkadaşlar tekrar merhaba. Konu içerisinde verildiyse de göremedim, bulamadım. Elimde sadece akıllı kumanda var servis menüsüne girmenin bir yolu var mı? Sadece standart kumanda ile giriş yapılabiliyorsa ondan alcam. Lütfen bilgisi olan bir arkadaş cevaplayabilir mi?

    son günlerdeki mesajlarıma bakınız, sorunuzun cevabı var
  • Öyle deniliyor ama Hürriyet gazetesi yazarı Erkan Çelebi öyle demiyor. Ölü piksel sayısı kaç tane olursa olsun ayıplı mala girer diyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23622410.asp İncelemeni tavsiye ederim.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yeni 50PH670S sahibiyim. Bu TV ile ilgili LG web sitelerinde bir şey bulamadım. Acaba bildiğiniz bir yerde PDF formatında KULLANIM KILAVUZU var mı?

    Teşekkürler
  • Bugün 3. gün Digiturk aradı ve bana takılan HD kutunun kampanyayı desteklemediğini plus kutu ile değiştireceklerini söyledi.
    Bunu 3 günde farkettiler.
  • İkinci bir sorum daha var.

    Filmlerim şu anda 1.5 GB, 1 GB'lık Seagate harici diskle bağladım, gördüm. Ama yüksek kapasiteli disk almak istiyorum ki 3B filmleri alsın...

    Dözüme Western Digital MyBook 3 TB kestirdim. Ama uyumlu olup olmadığını, TV'nin görüp görmeyeceğini bilmiyorum. Bilgisi deneyimi olan var mı acaba?

    Teşekkürler
  • bozden B kullanıcısına yanıt
    dostum tv 2 tb ye kadar destekliyor diye biliyorum. %99 ihtimalle :)

    O yuzden 2tb hdd leri incelemeni onerirrim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Bizim plazmalar hiç sorunsuz 2TB hdd destekler. Sorunsuz tüm 3D mkv'leri destekler.
    Sorunsuz 1080p filmleri oynatır. Doldurucu adamlardan doldurabilirsin
    Yalnız filmler üstten-alttan siyah ise (filmin orijinali öyleyse), bizim TV tam ekran yapmaz. Belki ilerde güncelleme ile bu sorun giderilir.

    TV, harddiskten direkt Blueray İSO oynatmaz.
    İSO format ve ekranı tam ekran oynatman için Egreat gibi ayrıca media player alman gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.