Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
32
Favori
72.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mysticcc M kullanıcısına yanıt
    Kardeş modemini resetleyip tekrar kur...Eğerki modemin arka yüZündeki şifreyi değiştiriyorsan resetleme yaptıktan sonra değiştirne.Bu şekilde dene..Sorun yine çözülmezse başkabir modemle dene..Sorun yüzde 99 modemle alakalı...Kesin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkdaşlar Merhaba,

    Televizyonu yeni geçtiğim evde; apatrmanın ortak uydu alıcısına bağlı olan kabloya bağladığımda trt kanalları dışında hiç bir kanalda sinyal görmüyor. Kabloyu kontrol ettirdim usta kabloda sinyal gayet güzel sorunun televizyonun uydu alıcısında olduğunu, cihazın lnb seçtiğini söyledi. Bana Harici uydu alıcısı almamı tavsiye etti. İçinizde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? ustanın tavsiye ettiği gibi uydu alıcısı alıp bağlamalı mıyım?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 2 sene once 49 inch lg uh770v tv aldim. son zamanlarda kendiliginden kapanma problemi bas gosterdi. Ayarlarda guc tasarrufu felan ekran koruyucu vs hepsini kapattim ama sorun devam ediyor. Ne zaman kapanacagi belli olmuyor. Bu sorunla karsilasan varsa irtibata gecerse cok sevinirim. Nedir cozumu? Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 55uh770v-za model televizyonum var. 2 sorumum var.

    1. Kumanda kırıldı gibi. Daha doğrusu kasası kırıldı ancak bir türlü bu tv ye uygun kumanda bulamadım.

    2. Eskiden resim modunda değişiklik yaptığımda bariz belli oluyordu. Artık hiç bir fark yok resim modlarını değişitiğimde.

    Bu sorunları nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba televizyon da bir kaç gündür yotube bein spors uygulamasına girişte gecikme oluyor sizde de oluyor mu. Kullanmadığım birkaç uygulamayı sildim ama devam ediyor TV ye reset atılıyor mu daha öncesinde böyle problem yaşayıp çözümü bulan varmı iyi forumlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam dostlar bu tv'yi epey arastırıp almıstım ve gayet de memnundum ama eve kapanınca ufak tefek oyun olsa cocuklar için epey iş görecekti ama lg markette oyun namına hiçbişey yok.
    3-4 yıl kadar önce anroid tvler sorunlu deniyordu ama şimdi gayet iyi görünüyorlar. Oyun ve stremio gibi uygulamalar için anroid tv almaya deger mi yada android kutu alsam bu oyunlar işe yarar şekilde tvden oynanabiliyor mu?
  • Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar. Bi sorunum var ama daha önce karşılaşan oldu mu veya daha önceki sayfalarda çözüldü mü bilemiyorum. Tv nin akıllı kumanda da smart özelliği çalışmıyor. Ayarlara veya akıllı menülere giremiyorum. WiFi hiç çalışmıyor, mouse özelliği çalışmıyor. Harici mouse takıyorum ayarlara girebiliyorum fakat WiFi kapalı kalıyor açmak için komut verdiğimde açılmıyor. Var mı bana yardımcı olabilecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG nin bazı modellerinde wi-fi sorunu var. bir iki sene içinde wifi modülü arızalanıyor. Eğer garanti bitmediyse servis çağırınız wifi modülünü değiştirsinler. Ben de 49sj800v var garantisi bitti 600-700 TL civarında masraf çıkartıldı. Ben de yaptırmadım. powerline adaptör ile ethernetle internete bağlayacağım. Ayrıca wifi yi kapatırsanız akıllı kumanda tekrar çalışmaya devam edecektir.
  • Usb bellek ile dizi izliyorum. Menüden lazım olmayan dosyaları kumanda ile siliyorum. Sonradan aklıma geldi. Sildiğim bu dosya, filmler filan tv hafızasında çöp kutusu gibi bir yere gidip hafızasını doldurur mu acaba? Tv hafızasını kontrol edebileceğim bir yer göremedim menüden. Nasıl görebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba konu bulamadığım için buraya yazıyorum. Lg 43uh610v televizyonumda futbol maçlarında reklam panolarından etkilenerek ekran parlaklığında azalma-çoğalma yaşıyorum her şeyi denedim fakat bir türlü düzelmedi bu sorunu nasıl çözebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • holyturk06 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan genele gelin aşağıda eco modu olması gerek hepsini kapalı yapın belki çözülür sorununuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytilki -- 15 Mayıs 2020; 17:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    silinenler direk siliniyor içiniz rahat olsun. zaten Tv dahili hafıza 600 MB gibi bir şeydi hatırladığım kadarıyla
  • LG uh770v kullanıcısıyim. Geçtiğimiz hafta Jbl t500 Bluetooth kulaklık aldım ancak TV de cihazı kullanmadım. Kulaklığı tanıtıyorum ama ses alamıyorum. Bundan önce hendest hüzün 01 kulaklık sorunsuz ve çalışıyordu. Bu konuda çözümü olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49UH770v icin duvara aski aparati onerebilir misiniz arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ekrana yasitma özelliğini durduk yere çalıştırımamaya basladik. TVyi fabrika ayarına döndürdüm olmuyor yine. 2 ayrı telefondan da olmadı. Eskiden kablolu bağlıydı modeme şimdi wifi bununla alakalı da olmamasi lazım. Başına böyle bir durum gelen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • versiyon eskidikçe uygulama mağazasında kaliteli iptv player bulmak zorlaştı. var mı tavsiyeniz?

  • Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile youtu da oturum açamıyorum ve fabrika ayarlarına getirmeme rağmen sorun duzelmedi. 10 Nisan da güncelleme gelmiş YouTube da sanırım

    Nasıl çözebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps5 yeni aldım ve 55uh770 tvme bağladım ama oyun modunda görüntü kalitesiz görünüyor . Diğerlerinde de gecikme oluyor . Çözen var mı bunu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TV kumandasının ürün kodunu yazabilir misiniz

  • killsomething kullanıcısına yanıt

    Bu tvde ps5 de 120 hz i görüyormusunuz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.