Şimdi Ara

LG 49 UH850V Clouding sorunu ve MÜŞTERİ HİZMETLERİ KALİTESİZLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle LG nizip ve ŞAnlıurfa teknik servislerine özellikle anlayış ve emekleri için teşeşkkür ediyorum. Saolsunlar ürünün arkasında LG den daha fazla durdular. Zaten bu ürünü aldıysam da onları hatrına emeğine aldığımı onlara güvenerek aldığımı belirtmek istiyorum. Haklarını ödeyemem. Firmadan daha fazla müşteri memnuniyeti konusunda hassaslar.
    Şimdi olayımıza başlayalım. BUndan yaklaşık 1,5 yıl önce LG den aldığım 2. televizyonum olur kendileri 49 UH8507 model LEd tvim arıza yaptı. Elbette olabilir saolsun servis arızayı çözdü. Olmadı değişim yapıldı ki bu süreç LG sayesinde zaten 10. aydan- ocak 15 e kadar sürdü.
    Neyse Maceramız 15 ocak itibarı ile başlıyor. Değişim sonucu elime ulaşan TV beyaz renk kasası olmasına rağmen (Ki mobilyam ile uymuyor ama) servisteki abimizi gerçekten ilgili güler yüzlü tavrına cevap olarak sorun etmeden teslim aldım.
    Aldığım TV de alta ekleyeceğim görüntüler sadece boş ekrande değil karanlık film sahnelerinde de oluyor ilk günden beri mevcut ve bu gün artık son noktaya ulaştık.
    LG servisleri olayın arıza olduğu düşüncesini tarafımla paylaşmalarına rağmen ilgili firmanın teknik yetkilisi sorunun arıza olarak kabul edilmediği konusunda ısrar etmekte ve ben kendisine ilgili tv de arıza yoksa kendilerine uygun fiyata verebileceğimi söylediğimde suratıma telefonu kapatmaktalar. ( sevgili Hakan beydir kendileri saygılarımı sunuyorum)
    Ardından Hakan beyi şikayet etmek istediğimde sevgili bir hanımefendi ben kesinlikle fevri bir davranış sergilememe rağmen ki kimse kusura bakmasın 6 aydır televizyon ile uğraşıyorum bağırmak en doğal tepkim olur, baktım bana sesini yükseltmekte.
    Arkadaşlar bu LG nin ilk vukuatıda değil. Şu an samimi arkadaşımda iadesi onaylanmış LG v10 telefondan dolayı mahkemelik olmak üzere. (İade kararını kendiler verdikler ihalde ücreti yaklaşık 6 aydır yatırmadıkları için mahkemelik oldu LG bugün itibarıyle.Ayrıca konuyla ilgili paylaşımı da yapacağım.)
    bana bu günler iyaşatan müşteri hizmetleri ve özellikle sözde kurumsal LG ailesine teşekkürlerimi borç biliyor. Hizmet anlayışlarının kalitesinden dolayı tebrik ediyor, ayrıca müşteri memnuniyet anlayışlarını yerlerdeki seviyelerini kısa sürede düzeltmelerini dualarımda eksik etmiyorum.
    Hakkımı helal de etmiyorum yasal sonuçları da buradan paylaşacağım.
    Sizlerede önerim Eğer LED tv alacaksanız online mağazalardan alıp gece karanlıkta performansını test ederek gerekirse 15 günlük online satış sözleşmesindeki iade hakkınızı kullanmanızdır.
    Demek ki LG marka değerine bu kadar önem veriyor.
    Şayet TV yi kırar da youtuba videomu eklersem sizlerle paylaşacağım.

    LG 49 UH850V Clouding sorunu ve MÜŞTERİ HİZMETLERİ KALİTESİZLİĞİ


    LG 49 UH850V Clouding sorunu ve MÜŞTERİ HİZMETLERİ KALİTESİZLİĞİLG 49 UH850V Clouding sorunu ve MÜŞTERİ HİZMETLERİ KALİTESİZLİĞİLG 49 UH850V Clouding sorunu ve MÜŞTERİ HİZMETLERİ KALİTESİZLİĞİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 25 Nisan 2017; 21:39:33 >







  • Ayrıca yaşadıklarımı paylaşırken biraz tepkili olmam doğaldır. Ancak forumumuz hakaret ve küfür içermediği halde malesef mesajımın değiştirilmesini talep etmiştir bende gerekli düzeltmeleri yaptığımı düşünmekteyim. Ancak Bana bağıran suratıma telefon kapatan müşteri hizmetleri yetkililerinden malesef farkı kalmadı bu işin.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    sizi çok iyi anlıyorum. Bendeki durum sizinki gibi olmamasına rağmen, ben kullandığım sony 55xd9305i elde çıkardım. Çünkü sony de bu tür ışık sızması, banding, bulutlanma ve altyazılı film izlerken her altyazı çıktığında, altyazının olduğu bölümün aydınlanması sorunlarını, sorun olarak görmüyor. Yani LGsi de, sonysi de, samsungu da aynı.

    Forumda sadece arçelik-beko-grundig ve vestelin bu sorunlarda iade/değişim yaptığını okudum.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Yarın yüketici hakem heyetine dosyamı veriyorum. İster kabul ederler ister etmezler. Ayrıca talebimde dengi cıhazın bugün üzerinden ücret iadesini isteyeceğim. malum o günden bu güne cıhazların üzerindeki vergi de arttı ve o zaman aldığım fiyata alamayacağım.
    Ayrıca bundan sonrada LED,LCD tv leri online mağazadan alıp gerekirse 15 günlük cayma hakkımı kullanacağım.
    Zatenarıza olarka kabul etmemmeleri de bu firmaların hiç birisinin arıza olarak kabul etmemesi.
    Kimse kusura bakmasın dünyanın hiöbir yerinde satamadıkları cıhazları kaldırıp bize yığıyorlar. Tüketicimiz de sesini kesip oturuyor. Ürün resmen hatalı kusurlu mal kapsamında.
    Daha önce kullandığım 8507 de bu sorun yoktu açıkçası görüntü kalitesi de aynı cıhazlar. Kullanmasam normal olduğuna inanacağım.
  • her yerinden ışık sızıyor eğer ıps panel alacaksanız

    600 -700 tl fazla verip 55" xd sony alsaydınız çok daha iyi olurdu

    geçmiş olsun
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Hocam online mağazadan alıp deneyeceğim ne olursa olsun 15 gün iade hakkımı kullanacağım. Ve alışveriş esnasında bunu açık ve net belirteceğim.
  • uh770v var bende. bahsettiğiniz sorun yok, banding yok, ışık sızması yok, ayarlar da önemli veya ben şanslıyım. çok memnunum.
  • Hocam bu konuda ekran boyutu önemli bildiğim kadarıyla. Ama özellikle aydınlık ortamda kendini belli etmesi çok zor olayın.
    Ancak loş ışık yada karanlıkta bariz net belli oluyor olsa kesin farkederdiniz zaten. Daha önceki 49 uf 8507 televizyonumda yoktu zaten. ANcak bunda bu sorunla karşılaştım. dediğim gibi yasal süreci de başlatmış durumdayım.
    muhtemelen eve bilir kişi gelicek konuyla ilgili olarak inceleme için.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    Hocam son durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Hocam halen il tüketici hakemde. Bekliyorum neticelenince burdan bilgi paylaşırım.
  • Bu tüketici hakem işleri de çok yavaş yürür. Bazı servis ya da distribütörler tüketiciyi o markadan soğutuyor. Avrupa ya da ABD'de olsa, kesinlikle bu şekilde olmazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 29 Temmuz 2017; 13:12:14 >
  • Arkadaşlar yaptığım yasal başvurular sonuçlandı ve lehime karar çıktı. Yaklaşık 10 aydır uğraştığım tv olayı çözüldü. Artık daha da lg duyarsız kalırsa konuyu icra yoluyla çözeriz.
    Benzer cıhazlarda benzer sorunları olan arkadaşlar takip etsin. Kararı da yayınlayacağım. Kimse bize anormal olan ürünü normal olarak yedirmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 9 Ekim 2017; 9:45:51 >
  • İyi günler konumuzu artık kapatıyoruz.
    Buyurun arkadaşlar il tüketici hakem heyeti başkanlığı kararı. Ben uğraştım sizlerde uğraşın.

    LG 49 UH850V Clouding sorunu ve MÜŞTERİ HİZMETLERİ KALİTESİZLİĞİ
  • LG pişmanlıktır almayın aldırmayın arkadaş ben çok araştırdım yok oled tv leri hariç Led tv leri beş para etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sadece LG de dğil LEd matrix panel kullanan tüm üreticilerde bu sorun var. O yüzden en son panel teknolojisi kullanan üreticilerde uzak durmak lazım.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sürdü dava süresi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakemde ortalama 3 ay. Şansınıza daha kısa sürebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.