Şimdi Ara

LG 42LS575S ile ilgili sorusu olanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Geçen gün teknosadan 1400'e aldık.Televizyonla ilgili teknik özellikleri herkes az çok biliyor ancak almış olan kişilerin görüşlerini,tecrübelerini bulmak her zaman mümkün olmuyor.Sağolsun bhawk arkadaşımız ls570s ile ilgili epey bişey paylaştı.Zaten benim gördüğüm 575s'in 570s'ten tek farkı dahili wifi olması.Onun incelemesine ek olarak sorusu olanlara,şunu dener misin bunu takar mısın diyenlere vaktim ve imkanım olduğum kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.



  • [font="Arial"]Ben bu tv yi almak istiyorum.Benim merak ettiğim konu dahili uydu alıcısının kullanışlı olup olmadığı.Bazı kanalların bulunamaması,kanal geçişlerinin yavaş olduğu konusunda yorumlar okumuştum.Bu ve benzeri sorunlarla karşilaştınmı?Çözümünü de paylaşırsan sevinirim.
  • bende bir hafta önce bu tv yi aldım. 3D özelliğini kullanmayacağımı düşündüğüm için bu özelliklerde bi tv seçtim. şuan bu mesajı tv den internete bağlanarak yazıyorum. dahili wifi si gerçekten çok iyi. tv seyderken kanallarda beğendiğim bir şey yoksa tv üzerinden internete girip biraz dolaşıyorum sonra tv ye tekrar geçiş yapıyorum. bu tv yi aldıktan sonra bilgisayarımı pek kullanmaz oldum. wireless klavye mause seti aldım tavsiye ederim.

    kanal geçişleri hızlı. bulamadığı kanallar yok. magic kumanda yok fakat uyumlu. pvr özelliği mevcut. harici hdd yi takıyorum ve istediğim yerde dondurup istediğim yerde kaydedebiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şaşkın33

    [font="Arial"]Ben bu tv yi almak istiyorum.Benim merak ettiğim konu dahili uydu alıcısının kullanışlı olup olmadığı.Bazı kanalların bulunamaması,kanal geçişlerinin yavaş olduğu konusunda yorumlar okumuştum.Bu ve benzeri sorunlarla karşilaştınmı?Çözümünü de paylaşırsan sevinirim.

    ben tele dünya (kablolu) kullanıyorum o yüzden dahili uydu hakkında bilgi veremeyecegim ama gelen servis elemanı ileride çanak takılır diye dahili uydu kanallarını yükledi 263 tane kanal gözüküyor.
    Şu ana kadar televizyonla ilgili bi sıkıntı yaşamadım.Eger 3d düşünmüyorsan bu fiyata alınacak en iyi tv bence.
  • bu televizyonun gerçek frekansı 100hz mi yoksa 50hz mi? (mci 200hz olanın normalde 50hz olması gerekiyor ancak bazen 100hz de olabiliyor.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    bu televizyonun gerçek frekansı 100hz mi yoksa 50hz mi? (mci 200hz olanın normalde 50hz olması gerekiyor ancak bazen 100hz de olabiliyor.)

    görüntü tarama hızı mci 200hz diyor ama gerçek frekansın nereden bakılacağını söylersen bakabilirim.
    bu arada bugün çanak bağlattım,dahili uydu alıcısındaki kanallar gayet net ve yeterli.kabloluyu iptal etmeyi düşünüyorum.kanal geçişleri 2-3 sn biraz yavaş geldi bana ama o kadar da olsun.bir de trt hd,trt 1 hd,atv hd ve a haber hd olmak üzere 4 tane hd kanal var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk05 -- 15 Ekim 2012; 22:24:13 >
  • televizyonu 2 gün oldu alalı gayet güzel ve verdiğim paranın son kurşuna kadar değdiğine inannıyorum ancak çift çanak olayını ayarlayamadım çift uydudan gelen kablolar lnb den sonra tek kabloya düşüyor yani tek uçtan 2 uydu izleyebiliyoruz ancak bu tv ye taktığımda bunu beceremedin sadece türksatın kanalları çıkıyor.

    sadece otomatik tarama yapılarak mı oluyor sadece tek bir kanal ekleyemiyormuyuz ?

    Son bi sorum daha olucak internete kablosuz bağlandım siteleri biraz yavaş açıyor sanırım internet hızımdan dolayı ancak açtığım bi videoyu tam ekran yapmak istedim tv tepki vermedi tıkladım tıkladım hiç bişey olmadı bu sorularımı cevaplarsan çok memnun kalırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

    televizyonu 2 gün oldu alalı gayet güzel ve verdiğim paranın son kurşuna kadar değdiğine inannıyorum ancak çift çanak olayını ayarlayamadım çift uydudan gelen kablolar lnb den sonra tek kabloya düşüyor yani tek uçtan 2 uydu izleyebiliyoruz ancak bu tv ye taktığımda bunu beceremedin sadece türksatın kanalları çıkıyor.

    sadece otomatik tarama yapılarak mı oluyor sadece tek bir kanal ekleyemiyormuyuz ?

    Son bi sorum daha olucak internete kablosuz bağlandım siteleri biraz yavaş açıyor sanırım internet hızımdan dolayı ancak açtığım bi videoyu tam ekran yapmak istedim tv tepki vermedi tıkladım tıkladım hiç bişey olmadı bu sorularımı cevaplarsan çok memnun kalırım

    Dostum kanal kurulumunu servis otomatik yapti ,manuel nasil olur bilmiyorum.bende tek canak var o yuzden uydu ve kanallarla ilgili sorularini cevaplayamayacagim.diger sorularina gelince; 
    Bende de internet yavas.kablosuzdan baglaniyorum.kabloyla baglanmayi denersen belki hizlanir.bni idare ediyor simdilik.tam ekran olayini ben de yapamadim.youtube zaten oto. Olarak geciyor tam ekrana ama star tv den dizi izlerken olmadi.fazla da ugrasamadim.bi cozumunu bulursan bana da haber ver:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ben de yeni aldım bu TV 'den.Genelde memnun kaldım. Ama dahili uyduda kanal geçerken biraz yavaş ve geçişlerde bir önceki kanaldan gelen kısa süreli ses cızırtısı oluyor ama çok önemli bir olumsuzluk değil bence.

    Benim de bir sorum olacak bu tv 'yi kullanan arkadaşlara.
    TV 'ye ücretsiz yüklenen uygulamalar silinebiliyormu?


    Bu TV hakkında sorusu olan varsa ben de bir kullanıcı olarak bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

    Teşekkürler
  • hayırlı olsun,bikaç resim paylaşabilirsen müsait olduğunda sevinirim
  • Tv'yi ayın 20 sinde aldım.3 gün sonra kurulumunu servis gelip yaptı.İnternet bağlantısı çok iyi,kendi modemimden hariç alt katta ve yan komşumun modemini bile fule yakın gördü.Hd kanal görüntüsü çok iyi,fakat SD yayınlar çok kötü olmasada biraz göz yoruyor.Kanal geçişlerindeki bir önceki kanaldan gelen cızırtı galiba kronik bir sorun çünkü benim tvdede aynı sorun var.Servis kurulumu yapıp gittikten sonra bazı kanalların olmadığını fark ettim.İnternetten biraz araştırdıktan sonra o sorunuda hallettim.Fakat kanal düzenleme olayı normal uydu alıcılarına göre biraz zor oluyor.Ben ençok izlediğim 25-30 kanalı düzenledikten sonra dayanamadım,diğer kanalları öylece bıraktım.İnterneti kullanabilmek için akıllı kumanda veya kablosuz klavye-mause seti almak en iyisi,çünkü mevcut kumanda ile internette dolaşmak bayağı zor oluyor.Benim tek sorunum Hdd tanıtamamak oldu.Flash bellekte hiç sorun çıkarmadı ama Tv hiç bir şekilde HDD açmıyor.Galiba bu soruda benim elimde bulunan hard diskten kaynaklanıyor.Diğer yorumlardan anladığım kadarıyla böyle bir sorunla karşılaşan yok.PC ye bağlayıp oyun performansını CODMV3 ile denedim.Sonuç mu?MÜKEMMELEn ufak bir sorunla karşılaşmadım bile.En kısa zamanda fotolarıda paylaşacağım.Eğer 3D olmasına gerek yok diyorsanız bu tv emsallerinin içinde bence en iyisi.Enregre Wİ-Fİ de en büyük artısı.
  • iyi günlerde kullanman dileğiyle,tv nin modelini yazarmsın ? birde müsait olunca 3-5 foto atarsan diğer arkadaşlarada yardımın olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cnytglmn

    Merhaba,

    Ben de yeni aldım bu TV 'den.Genelde memnun kaldım. Ama dahili uyduda kanal geçerken biraz yavaş ve geçişlerde bir önceki kanaldan gelen kısa süreli ses cızırtısı oluyor ama çok önemli bir olumsuzluk değil bence.

    Benim de bir sorum olacak bu tv 'yi kullanan arkadaşlara.
    TV 'ye ücretsiz yüklenen uygulamalar silinebiliyormu?


    Bu TV hakkında sorusu olan varsa ben de bir kullanıcı olarak bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

    Teşekkürler


    hayırlı olsun

    "uygulamalarım" menüsüne girdikten sonra sağ üstte "düzenle" var.oradan uygulamaların sıralamasını ve silme işlemini yapabilirsin
  • Android telefonu kumanda olarak kullanmayı deneyen var mı?
  • arkadaşlar bu tvden bende yeni aldım internette dolaşabilmek için herhangi bir kablosuz klavye mouse bağlasam çalışır mı klavyenin markası modeli önemli mi?
  • Gerçek hertz olayı tam olarak kaç bu cihazın, mcı 200 tamam ama gerçek hz kaç acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şaşkın33

    Tv'yi ayın 20 sinde aldım.3 gün sonra kurulumunu servis gelip yaptı.İnternet bağlantısı çok iyi,kendi modemimden hariç alt katta ve yan komşumun modemini bile fule yakın gördü.Hd kanal görüntüsü çok iyi,fakat SD yayınlar çok kötü olmasada biraz göz yoruyor.Kanal geçişlerindeki bir önceki kanaldan gelen cızırtı galiba kronik bir sorun çünkü benim tvdede aynı sorun var.Servis kurulumu yapıp gittikten sonra bazı kanalların olmadığını fark ettim.İnternetten biraz araştırdıktan sonra o sorunuda hallettim.Fakat kanal düzenleme olayı normal uydu alıcılarına göre biraz zor oluyor.Ben ençok izlediğim 25-30 kanalı düzenledikten sonra dayanamadım,diğer kanalları öylece bıraktım.İnterneti kullanabilmek için akıllı kumanda veya kablosuz klavye-mause seti almak en iyisi,çünkü mevcut kumanda ile internette dolaşmak bayağı zor oluyor.Benim tek sorunum Hdd tanıtamamak oldu.Flash bellekte hiç sorun çıkarmadı ama Tv hiç bir şekilde HDD açmıyor.Galiba bu soruda benim elimde bulunan hard diskten kaynaklanıyor.Diğer yorumlardan anladığım kadarıyla böyle bir sorunla karşılaşan yok.PC ye bağlayıp oyun performansını CODMV3 ile denedim.Sonuç mu?MÜKEMMELEn ufak bir sorunla karşılaşmadım bile.En kısa zamanda fotolarıda paylaşacağım.Eğer 3D olmasına gerek yok diyorsanız bu tv emsallerinin içinde bence en iyisi.Enregre Wİ-Fİ de en büyük artısı.

    hayırlı uğurlu olsun öncelikle bu tv yi alalı yaklaşık 2 hafta oldu bende gayet memnunum ancak tek halledemediğim şey hotbird uydusundaki kanallar çift çanak mevcut ama eve tek bir kablo iniyor diseq te kablo birleşiyor sanırım önceki uydudumda iki uyduyuda izliyordum ancak bu tv de sadece türksat kanallarını izleyebiliyorum bana aşamalı olarak hotbird kanallarının nasıl aranıp kaydedildiğini anlatırsanız çok memnun olurum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besiktasjk05

    Selamlar
    Geçen gün teknosadan 1400'e aldık.Televizyonla ilgili teknik özellikleri herkes az çok biliyor ancak almış olan kişilerin görüşlerini,tecrübelerini bulmak her zaman mümkün olmuyor.Sağolsun bhawk arkadaşımız ls570s ile ilgili epey bişey paylaştı.Zaten benim gördüğüm 575s'in 570s'ten tek farkı dahili wifi olması.Onun incelemesine ek olarak sorusu olanlara,şunu dener misin bunu takar mısın diyenlere vaktim ve imkanım olduğum kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    tv de widi desteği varmıdır ?
  • Geçen hafta kliksa da 1000 tl ye düşmüş doğru mu? bilgisi olan varsa paylasırsa memnun olurum. Almayı düşünüyorum şuanki fiyatı 1250 tl . %10 bonus puanı sayarsanız 125 tl düşünce 1.125 tl yapıyor. Daha beklemekte yarar var mı acaba.
  • Arkadaslar bizde bu tvden sipariş verdik yarın hayırlısıyla servis gelip kuracak. Benim size 2 sorum var birince kablosuz modem var komsumuzda şifre girerek film falan izleyebilirmiyiz internette girebilirmiyiz ? Bir diğer sorum bende bazı .Flv uzantılı hd filmler var bu flv uzantılı filmleri izleyebilirmiyim usb flash diskle ??? yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.