Şimdi Ara

LG 42LM620s MENÜDEN ÜLKE SEÇİMİ HAKKINDA YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1009

    ikinci menüden kastım sadece area option bölümü. şifreyi yazıp servis menüsüne girdiğimde area bölümüne giremiyordum. servis menüsü bölümündeyken farklı bi ses dalgasını ir ile tv ye gönderdim tekrar şifre istedi şifreyi yazdıktan sonra area option bölümü açıldı.

    ses dalgası ve ır den kastın nedir ne ile ses dalgasını gönderdin tam olarak nasıl yaptın
    bunu sormaktaki amacım benim tv nin panel kullanım süresine bakmak istiyorum o bölüm kapalı belki açabilirim senin yönteminle yani elimdeki tv teşhir ürünümü onu araştırıyorumda bazen firmalar teşhir ürünlerini
    sıfırmış gibi satıyorlar
  • http://forum.donanimhaber.com/m_67033586/tm.htm

    burda yazıyor. gerekli dosyalarda mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1009

    http://forum.donanimhaber.com/m_67033586/tm.htm

    burda yazıyor. gerekli dosyalarda mevcut

    çok ilginç yanlız ses dosyası ile servis menusune gırmek. sen ılk menuye gırıs ıcın hangı ses dosyasını kulandın. cunku bıkactane ses dosyası var. bırde bunu sen hoperloru sokuptemı yaptın yoksa kulaklıkla yapsak olurmu, hani telefona atsak ordan calsak ses dosyasını. nasıl yaptığını biraz açıklarsan sevinirim. merak ettim ilginç geldi.
  • servis kumandasiyla biss key deneyebilir misiniz? ntvspor için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c_mex

    servis kumandasiyla biss key deneyebilir misiniz? ntvspor için

    hocam uydu kullanmadığım için dediğini deneyemem, cı modul ile teledunya kullandığımdan ntvspor zaten acık. dıger arkadaslar uydu kullanıyormu bılmıyorum, onlara sormak lazım
  • bende de dsmart var. ama öyle bişey olacağını sanmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1009

    bende de dsmart var. ama öyle bişey olacağını sanmıyorum

    hocam lg tv nin bir android uygulamasını buldum, uzaktan kumandası. normal akıllı kumandasının yaptıgı her ısı yapıyor neredeyse. kendı kumandasını kullanmıyorum artık. eger androıd telefonun varsa mutlaka yuklemenı tavsıye ederım. uygulamayla ılgılı konu actım, buradan bakabılırsın http://forum.donanimhaber.com/m_68760342/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68826521
  • arkadaşlar aynı sorunn bnde var dediyiniz şeyi yapamadimm yardımcı olurmusuz ya modelimm 42lm620s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1009

    beyaz yazılı kısımlara müdahale edemiyorum. sarılarla oynamama izin veriyor

    Dostum senin çaldığın servis menu ses dosyasıydı onu değil EZ_ADJ bu ses dosyasıyla sinyal yolla o zaman açılıyor o menü diğer arkadaşlara yardımı dokunur heralde sen zaten çözmüşsün...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 13 Mart 2013; 20:02:30 >
  • hocam selamlar,
    hama nın hani model kumandasi ile bunlari yapabildiniz?

    tesekkurler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_67033586/tm.htm

    Burada anlatılan ir/hoporlör bağlantısı ile servis menüsünü açıp, arkadaşımızın dediği yeri değiştirdim artık sorun yok. Teşekkürler.
  • yardım istiyorum !!! ben de denilenleri yapmaya çalıştım, kullanmadığım bir kumandayı denildiği gibi bağladım ve televizyona EZ_ADJ sinyalini gönderdim karşıma 0-20 arası sıralanan bir menü çıktı, 8. sırada veya 7. sırada area option seçenegine gelip girdiğimde area code 642 olarak görünüyodu ve EU_Contry seçeneği pasif durumdaydı yani hiç bir şekilde değiştirilmiyordu, çok dolaştım ama bi sonuca varamadım değiştiremedim, değiştiren arkadaşlar nasıl aktif etti EU_contry seçeneğini , hizmet ülkesini türkiye yapmam gerekiyor. TV modelim LG 42LA667S

    isteyen olursa foto da çekerim.
  • ez adj ile değilde service gibi bi ses dosyası vardı onunla giriyo. servis menüsüne
  • sana tavsiyem ir ledi tvnin alıcısına iyice yaklaştır ki sesi fazla açmak zorunda kalmayasın. bi de ses dosyaları elinde yoksa akşam gönderirim.
  • merhaba arkadaşlar. bende yaklaşık 10 gün önce la660s serisi tv mi aldım ve sizinki gibi bir sorunla karşılaştım. çözümü için teknomarkete gidip hama kumanda aldım ancak gösterdiğiniz şekilde servis menüsüne giremiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • servis menüsünden ülkeyi 2 defa değiştirdim. şimdi gri oldu değiştirilmiyor. Türkiyenin olmadığı bölgede kaldı maalesef.
    çözümü var mı? acil yardım
  • Merhaba,

    Arkadaşlar LG TV'lerde yayın özelliklerini ayrıntılı bir şekilde kullanabilmek için (Türkiye'de sanırım yalnızca TRT'nin bir yayınıymış bu) "Hizmet Bölgesini" Almanya yapmak en faydalı olacak işlem. Yayın sinyalinin alındığı bölgeyi ise Türkiye seçebilirsiniz.
    Yayın özellikleri derken neyi kast ediyorum; bazı yayınlarda TRT'nin bir kanalı ve RTL2 gibi kanalar yayın esnasında bazı interaktif ek servisleri de veriyorlar. Türkiye bu servislerin temelinin atıldığı toplantılara eleman göndermediği için ülke olarak biz mamrumuz bu ek hizmetlerden.
    Ayrıca yukarıda bir arkadaşımızın da değindiği üzere Türkiye LG Store pek ayrıntılı uygulama listesi sunmuyor. Almanya daha iyi bir seçenek gibi geldi bana.

    WEBOS'lu son LG TV'lerde Hizmet Ülkesi ve Sinyal Yayın Ülkesi seçenekleri ayarlar menüsünde var. Sanırım meraklı arkadaşlar deneme yanılma ile istediklerinin ne olduğuna bakarak karar verirler.
    Tabi bu test incelemelerinde reset olaylarından sonra tüm ayarladığınız kanallar ve favori listeleriniz de silinir.
    İşte buyrun kullanımını çok faydalı bulduğum harika bir program. Kanal listeleriyle oyun hamuru gibi oynuyor sonra dosyayı USB Flaş bellekle TV'nize atıyorsunuz. Benden 5 yıldız.
    NOT: Dikkat>> Sinyal yayın ülkesi altında oluşturduğunuz dosyayı sadece aynı ülke altına atabiliyorsunuz.

    http://sourceforge.net/projects/chansort/

    TA5DL
    73'ler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frimaynd -- 28 Ekim 2014; 13:40:24 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.