Şimdi Ara

LG 27GN850-B Ölü Piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lg marka monitörümde 1 hafta içinde, beyaz ve yeşil renklerde gözüken monitörün sağ alt köşesinde 7 tane, siyah ve kapalı renklerde ise ekranın tam ortasında 1 tane ölü piksel oluşumu gördüm. LG servisi aradım kayıt oluşturdular. Değiştirmezler diye korkuyorum. Bu durumda ne yapmalıyım?




    LG 27GN850-B Ölü Piksel


    Edit: Resim yüklendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotkeys -- 25 Eylül 2021; 17:17:15 >







  • Monitörünüzü 14 gün iade süresi bitmediyse iade edin. 14 günlük süre geçtikten sonra ölü piksel sorununu ortaya çıktıysa teknik servis değişim onayı vermediyse tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla e-devlet üzerinden başvuru yapılabiliyordu. Başvurduktan sonra ürün iade süresi uzayabilir lakin lehinize karar çıkacaktır.

  • Yardımınız için teşekkürler. Lg yetkili servisi gelip bugün inceledi. Biraz üzerine yatmaya çalıştılar ancak sonunda alıp incelemek üzere getirdiler. Geri değişim süreci çok uzun sürer mi sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormazsan unuturlar. Samsung o konuda iyidir. Yerinde servisi vardır. Ama 7 tane varsa direk değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Dün değişim raporu geldi ancak aldığım bayiide ellerinde kalmamış para iadesi yapacaklar. İşin kötü tarafı ben aldığımda 3000 tl idi şimdi 4400 tl aynı monitör. Başka monitör alacağım maalesef.

  • Hotkeys H kullanıcısına yanıt

    Ellerinde vardır. Bilerek böyle yapıyorlar. Değişim talebinde bulunun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis evine gelip fotoğraf çekecek sonra sana kağıt verecek servis rapor kağıdı büyük ihtimalle değişim olur aynısı başıma geldi monitörün tam orta yerinde ölü piksel çıktı sonradan oluşan servisi aradım geldiler baktılar fotoğraf çektiler sonra değişim veya iade yaptılar bende iade yapmıştım vatan bilgisayara

  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

    LG, Trendyol ve Kinzy Teknoloji (Bayii) buraları defalarca kez aradım. Maalesef bayii değişim yapabiliyormuş sadece. Sayfalarında da ürün stokta gözükmüyordu. Adamlar yok derse başka ne diyebilirim ki? Ürün ellerinde olmadığından dolayı ücret iadesi yapacaklar. Ben de Vatandan gidip alacağım monitör. LG 27GN880-B ile Asus Tuf VG27AQL1A modelleri arasında kararsızım. GN880'in bir tek ergo ayağı var farklı olarak. Ancak yine aynı sorunları yaşarım diye korkuyorum LG alırken.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.