Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.171
Cevap
383
Favori
622.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME






    LG KEYVAN ACRUX BEYTEPE PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    LG OLED TV,

    LG QNED TV,

    LG NANOCELL TV,

    LG UHD TV,

    LG BEYAZ EŞYA,

    LG KLİMA,

    FİYAT BİLGİSİ, KAMPANYA BİLGİSİ, PAYLAŞIMI OLAÇAK.

    Şirketimiz hakkında
    Koç Pazarlama 1980 yılında son kullanıcıya hizmet vermek amacıyla Ankara Kızılay’da elektronik ve beyaz eşya satış mağazası olarak faaliyete başlamış , 42 yılı aşkın süredir perakende sektöründe her zaman ilklere imza atmıştır.

    Amacımız LG, SAMSUNG, SONY, SİEMENS markalı ürünleri Türkiye'nin her yerindeki siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktır.

    LG,SAMSUNG,SONY,SİEMENS baktığınız ürünler olursa stoklarımızda varsa yardımcı olurum.


    Mağazalarımız,

    Beytepe - Keyvan ACRUX LG Mağazası

    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME


    Beytepe - Keyvan ACRUX
    Samsung Mağazası

    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME


    KENTPARK - LG Mağazası


    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME


    365 AVM - Samsung Mağazası


    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME


    Yaşamkent - LG Mağazası

    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME


    Yaşamkent - SAMSUNG Mağazası

    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME

    KENTPARK - Sony Mağazası

    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME


    Beytepe - Officium Siemens Mağazası

    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME

    KENTPARK - Siemens Mağazası

    LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME




    ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    MAĞAZA MÜD.

    BURAK KESKİN

    0506 620 31 32

    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Mayıs 2023; 12:48:31 >
  • 04.04.2020 EKLEME: Aşağıda bahsettiğim problemleri yaşadığım televizyon -LG 50UK6950 Led panel- konu sahibi Burak Bey'in yardımları ile LG 55MU7450 ile değişimi yapıldı. Televizyonu onların mağazasından almamama rağmen gösterdiği ilgiye ve yardımlarına teşekkür ediyorum.


    LG ile mahkemelik oldum vertical banding problemi olan cihaz yüzünden. Teknik servisiniz sorunu görmesine rağmen merkezin bunu sorun olarak görmediğini üzerine basa basa söyledi. Televizyonu aldığım mağaza da merkez servisinize fotoğrafları göndermesine rağmen değişim raporu vermedi. Süreç içerisinde de LG sitesine ve çağrı merkezine şikayette bulunmama rağmen geri dönüş yapılmadı. İlgisiz servis, ilgisiz çağrı merkezi, ilgisiz site şikayet merkezi. Şikayetvar sitesinde açılan şikayete de dönüş yapılmadı. Kısacası televizyonunuzda banding çıkarsa ve benim gibi bunu kurulumda fark edemezseniz tüketici hakem heyeti ve mahkeme ile uğraşırsınız. Satış yaparken çok ilgili olan herkes birden yokları oynar. İnanılmaz ilgisizler...
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın bu süreçte herkesin uygulaması gereken işine yarayacak olan şeyleri maddeler halinde yazıcam okuyun ve mutlaka uygulayın ki hiç sorun yaşamayın.

    1.Öncelikle tv yi internet veya mağaza nereden aldığınız farketmeksizin kutu elinize ulaştığı anda kesinlikle kimse dokunmada kutunun her bir santimini güzel bir şekilde inceleyin kutunun yıpranmamış olmasına bandrollerine açılacak olan yerlerine dikkatlice bakın ve içinize sinsin kutunun daha önceden açılmadığına karar verdiğiniz anda servis elemanlarına sadece kutuyu açmasını söyleyin kutu açıldıktan sonra içinden çıkan her bir parçayı vidalar, askı aparatı,tv ayakları,gibi şeyleri kutuları jelatinleri üzerindeki çizik veya parmak izlerine kadar inceleyin tvnin jelatinli olmasına üzerinde toz olmamasına ve sıfır kokusuna dikkat edin.

    2.Tüm bunları yaptıktan sonra tv yi kurabilirsiniz diyin tv kurulduktan sonra gerekli testleri mutlaka yaptırın ölü piksel bulutlanma vs. yakından her bir pikseli tane tane inceleyin ölü piksel olmadığına emin olun.

    3.Daha sonra servis elemanlarından tv nin sistem menüsüne girmelerini isteyin ve tv nin kullanım süresine bakın eğer açamıyoruz bilmiyoruz gibi şeyler söylüyorlarsa kullanım saatine bakmadan tv yi asla teslim almayacağınızı ve imza atmayacağınızı söyleyin ve gerçektende teslim almayın.

    4.Son olarak tüm bu evreleri tamamladıktan sonra tv her anlamda içinize sinip sorunsuz olduğuna karar verdikten sonra en son servis elemanlarının verdiği kağıda imzanızı atın bu kısım çok önemli ilk 3 maddeyi tam anlamıyla başarılı bir şekilde yapmadan sakın imza atıp teslim almayın.
    Arkadaşlar İstanbul Bilişim den 11 Aralık 2019 da LG 49sm8200 tv siparişi vermiştim. 15 iş gününde kargoda diye bildirim maili aldım. Tabi içinde bir mesafeli satış sözleşmesi de vardı.
    25 Aralık ta İstanbul bilişim e telefon açtım. Siparişim ne zaman kargoya verilecek diye sorayım dedim. (Telesekreterde ortalama 30dk beklemeyi göze almalısınız.) Israrla bekledim ve 38 dk sonra bağlandım. Kargoyu sordum.
    Ürününüz tedarik sürecinde. En geç 2 Ocak 2020 de kargoya verilir ama daha erken gelirse hemen göndeririz dedi.
    Tamam dedim kapattım.

    Şimdi bugün yani 2 Ocak 2020. Tekrar telefon açtım.29 dk sonra müşteri temsilcisine bağlandım. Siparişim ne oldu dedim.
    Hemen bakıyorum dedi.
    Beyefendi ürününüzün tedariğinde aksaklık yaşanmış. 15 Ocak 2010 e kadar süre uzatılmış dedi.

    Ama nasıl olur dedim. Bana en geç 15 iş gününde kargoya verilecek diye mail attınız ve satış sözleşmesi gönderdiniz dedim.

    Beyefendi mesafeli satış sözleşmesinde yasalar gereği...... şu şu maddelere istinaden tedarikçi firmalardan kaynaklı bu tür aksaklıklar yaşanabiliyor ve biz bunu sözleşmemizde belirttik dedi.

    Peki şimdi ne olacak dedim.

    İsterseniz 15 Ocak tarihine kadar bekleyebilirsiniz, isyerseniz siparişi iptal prosedürünü başlatırız, paranızı iade ederiz dedi.

    Peki şimdi iade istesem paramı ne zaman geri ödeyeceksiniz dedim.

    10 iş gününde para iadesi tamamlanıyor dedi.

    Peki 15 Ocak 2020 ye kadar beklesem TV nin kargoya verileceği kesinmi dedim.

    O konuda size kesin bilgi aktarmamız doğru değil. Yani biz bunun sözünü veremeyiz dedi. Yinede tedarik edilmezse paranızı iade ederiz dedi.

    Yani 15 Ocak 2020 ye kadar beklesem (%99,99 gelmeyecekti) ve ürün gelmese paramı almak için 10 iş günü daha beklemem gerekecek öyle mi dedim.

    Evet süreç o şekilde ilerler dedi.

    (Bu tarih yaklaşık Şubat ayının ilk haftasına tekabül ediyor. Yani 1 ay daha beklemek zorundayız)

    Bende hemen sipariş iptali başlattım. Bakalım 10 iş gününde yani takvim gününe göre 2 hafta sonra paramı ödeyeceklermi.

    Sonra İstanbul bilişim hakkındaki buna benzer konuları araştırırken bu konu başlığında yardımcı olmaya çalışan "brknil06" nickli Burak beyin açıklamalarını okudum. Kendisi Ankara da bir AVM deki LG premium shopta çalışan bir kardeşimiz.
    Mesajında zaten kendisini tanıtmış ve telefonunu da vermiş.

    Bende aradım konuştuk.

    Sağolsun çok ilgilendi ve tüm sorularıma samimiyetle cevap verdi.

    Bende İstanbul bilişim den almaya çalıştığım TV yi sizden alsam yardımcı olurmusunuz dedim.

    Sağolsun beni kırmadı ve KOÇ pazarlamanın kendi sitesi olan mysonyshop tan benim adıma fiyat teklifi oluşturdu.

    Akşam saat 16:00 gibi konuştuk. Ben daha siteden ödeme işlemini tamamlamadan Burak bey ürünü kargoya yetiştirmek için gerekenleri yaptı ve yetiştirdide..

    Ben de siteden satınalmayı tamamladım. Akşam saat 20:00 da kargo takip numaramı sorguladığımda TV nin yurtiçi kargo ile yola çıkmış olduğu gördüm.

    Daha buna ne denirki. Allah razı olsun.
    Allah sizin de işinizi rast getirsin inşallah.
    Memleketin böyle dürüst ve böyle hızlı çözüm üreten insanlara ihtiyacı var.

    Tekrar teşekkür ediyorum...
    LG TV tavsiyesi konu başlığına gelip de LG TV sattirmam ulen ben buralarda tadında takılan arkadaş, kuyruk acın nedir bilmiyorum da gidip Samsung veya Sony başlıklarında o markaları takip eden arkadaşları faydalandirsan bu engin(!) bilgilerinden vaktini boşa harcamamış olursun bence. Komik duruma düştüğünü herkes gördü artık çünkü.
    Arkadaşlar bir kaç gündür yazamadım. Bilmeyenler için hatırlatma yapayım. 1 hafta kadar önce Burak beyden OLED 65C9 almıştım. bir kaç gündür kurcalıyorum televizyonu, çeşitli hdr 10bit dolby vision filmler izliyorum, oyun performansına bakıyorum kısaca değinmek isterim.

    1) Pc / Oyun Performansı :

    Arkadaşlar Input lag yok. Bildiğiniz yok. Hissetmiyorsunuz hiç bir şekilde. Mouse hareketleri olsun ekran geçileri olsun gecikme 0.
    G-Sync : Daha Firmware update ülkemiz için gelmedi. Ancak G-sync'in "G-Sync Compatible" sınıfında gözüküyor TV. Bu yüzden şuanlık 40-120hz arası bir G-Sync Desteği sunuluyor (VRR'ın sonucu da olabilir bu, burası biraz karışık bende çözemedim). Özellikle PUBG gibi bir oyunda input lag hissedileceğini düşünmüştüm, ancak onda da yok arkadaşlar.

    Ekran Kalitesi: Çok fazla tartışıldı. Şüphesiz piyasadaki en iyi görüntüyü veren tv bu. OLED + Dolby Vision + HDR10 = Mükemmellik zaten. İzlediğiniz her film, belgesel mükemmel geliyor. HDR + 4k kesinlikle denemelisiniz. Bu bambaşka birşey. Daha önce Lg nin LED 1080p panelinden gelen birisi olarak, fark inanılmaz. Benzetme yapmak gerekirse; 60hz den 144hz monitöre geçtiğinizde ki o hayret edişiniz aklınıza gelsin. Onu 2 ile çarpın :)
    Metro Exodus'u 4k HDR da tecrübe etmeyen kendisine gamer demesin lütfen

    Monitör Native 4k 60hz. 1080p de 120hz + G-sync desteği var. Buda OLED Panelle birleşince ortaya mükemmel bir görüntü çıkıyor. Herşey eye-candy ve tereyağı gibi.

    HDMI 2.1 kablom olmasına rağmen, daha piyasada hdmi 2.1 destekli bir ekran kartı olmadığı için malesef hdmi 2.1 deneyemiyorum. Ancak Variable Refresh Rate(VRR) destekliyor sanırım ve LG nin oyun modu hdmi 2.1 den istediğim herşeyi veriyor zaten. Varsın 4k 120hz desteğim olmasın, zaten 4k da 120 fps alabilecek bir teknolojide yok daha (2x RTX 2080ti bile her oyunda 120fps alamıyor)

    *** Gelelim Burn-in olayına. Ekran kendisi sabit duran yerlerin parlaklığını düşürüyor. Televizyon kapandığında otomatik piksel temizleyicisi çalışıyor. Burn-in oluşumunu önlemek için özel bir AI sistemi var bu ekranda. Otomatik olarak parlaklık düşüp yükseliyor. Önceden acaba TV demi sıkıntı var acaba diye düşündüm ancak, araştırınca bunun önlem için konulmuş bir sistem olduğunu farkettim.
    *** Parlaklık : Parlaklık konusu OLEDlerde Burn-in e sebep olan ana etken. OLED 65C9'un menüsünde OLED parlaklığı diye bir seçenek var. Bu parlaklığı genellikle 50-80 arasında kullanıyorum. 100 bana inanılmaz fazla geliyor. 10 dakika bakarsan gözün yanar o derece parlak.(TV nin bulunduğu oda direk güneş almıyor, ancak odada perde de yok. Normal gün ışığında bile çok fazla geliyor yani anlayacağınız.) Araştırmalarım sonucu Burn-in olasılığı parlaklığı azalttıkça azalan bir durum. Benim düşüncem OLED den çok korkmayın. Sadece bulunacağı odada direk güneş ışığı almamasına dikkat edin, burn-in sorununu da böylelikle ortadan kaldırmış olacaksınız parlaklığı kısmak zorunda kalacağınız için.

    Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar =)

    @aydnksvl Şuan PC'ye bağlıyım. TV hoparlörlerini kullanıyorum, dolby atmos devrede. Eğer TV'deki Dolby Atmos Codec'ini Hoparlörlere aktarabiliyor muyuz diye soruyorsan bilmiyorum malesef. earc ve hdmi 2.1 malesef test edemiyorum. Daha ortada hdmi 2.1 destekleyen ekran kartı yok.

    @notropil Kapalı kutusunu çekmeyi unuttum hocam. Açılırkenki hali var. İsterseniz özelden atayım :)


    Son Ekleme: Şuan Mesela Pubg atıyorum. Oyun modundayım. OLED parlaklığı 1 de, ona rağmen fazla geliyor. TV ye yakınlığım 2 metre.

    Burak bey e ticaret ile uğraşan biri olarak size katılmıyorum. Uzun süre Amerika'da kaldım. Size şöyle söyleyeyim, Amazonu daha Türkiye'de tam harekete geçmemiş şu an ki haliyle değerlendirirseniz büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Lg filan bilek güreşi yapabilecek bir firma değil Amazon ile. Amazon dediğiniz firma şu an dünyanın piyasa değeri en yüksek firması. 1 trilyon 570 milyar dolarcık. LG Amazonun sattığı on binlerce markadan sadece biri demek daha doğru olur. Bahsettiğiniz teknosa vatan filan var ya sürekli Amazon kabusu görüyorlar. Bu bahsettiğiniz yerli ve milli firmalar işine gelince hukuk tanır işine gelmeyince mahkemeye git der. Amazon bunları öyle bir korkutuyor ki hepsi yakında Amazon gibi olmaya başlayacak merak etmeyin. İade konusuna gelince seri numarası varmış , servis kurulum yapmış filan kısmı hikaye. Kanun çok açık. Firma geri almak zorunda. Konu tartışılmaya dahi kapalı. He vatan, teknosa filan da sizin dediğiniz gibi diyor. Tüketici hakem heyetine gidince tıpış tıpış alıyorlar sonra. Onlarca örnek karar gösteririm size. Teknosa ile Amazon cirosu yanlış anlamayın ama biraz komik kaçmış. Amazon politikalarına karşı ayrı bir gündemleri bile var bu firmaların merak etmeyin.

    Kızmış forumun Dallas'ı.

    Madem senin sattığın Zamzung paneli dünyanın en iyi çözümü Boeing 777'lerinde niye OLED kullanmaya karar verdi? Digital Trends neden LG OLED panele sahip Sony AG9'u yılın ürünü seçti? Rtings neden LG OLED diyor, Zamzung neden OLED cep telefonu ekranı üretiyor ve üretimi daha da arttıracak? Senin cep telefonu VA panel mi? Madem en iyisi diyorsun Zamzung neden en iyi dediğin paneli tedavülden kaldırıyor? Dünyada senden başka kim en iyisi diyor sattığın ürünlere?

    Madem 2019 ürünlerde çok büyük hata yapmadı, 2020'de niye 2019 hatalarından vazgeçiyor? Neden bütün dünya Zamzung 2019 modelleri 2018 modellerinen kat kat kötü diyor? Zamzung CEO'su Lee Dong-hoon bey bile OLED'e geçeceklerini söylüyor. Sen ondan daha iyi mi bileceksin? Yok artık! Sen 33001 prezınt prezınt mısın üstad?

    Neyse LG alacaktım ama beni ikna ettin Zamzung alayım. Var mı elinde Gerçek 4K ürün? Yoksa mecburen LG alacağım ona göre.



    Aynen boş insan cok olunca malesef böyle şeyler oluyor amaçları ne sayfayı kirletmek kimin ne olduğunu az cok bilen bılıyor hepsi bir biri ile bağlantılı veya aynı kişile yapanlarda
    Adam yerine koyup muhattap olmamak en güzeli.
    Sayfa başlığını tekrardan hatırlatalım.
    LG TV TAVSİYE 2019 MODELLER
    Genel konu konuşulaçak yer değildir.Sadece LG tv hakkında bilgi farklı marka konuşmak isteyenler diğer konulara girip yorum yaparsa bilen kişi coktur daha düzgün bilgi alabilir.
  • Fiyat yazdığımız için donanım haber engelleme yapabilir
    LG hangi model ürün bakıyorsanız ister mağzamızı isterseniz cep telofonumdan ulaşabilirsiniz piyasanın altında iyi fiyatlar veriyoruz siz değerli müşterilrimize bilginiz olsun.

    ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    MAĞAZA MÜD.

    BURAK KESKİN

    0506 620 31 32

    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 3 Aralık 2021; 10:36:51 >
  • arkadaş gayet ilgili mesajlara anında dönüş yapıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpit

    arkadaş gayet ilgili mesajlara anında dönüş yapıyor
  • Led panellerinizde Banding sorunu var mı???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smolwarf

    Led panellerinizde Banding sorunu var mı???
    Yeni modellerde herşeyi iyileştirme yaparak gitti için şuana kadar karşılaşmadık ama zaten herhangi bir banding sorununda genelde ytkili servislerimiz ürün değişimi yapıyor bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirable

    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55uk7550-55-140-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

    Alıntıları Göster
    Merhaba ürün şuan stok yok ondan o fiyatı göstrıyor bilginiz olsun stok oldun mu o fiyat olmaz zaten
  • Bugüne özel LG50UK6470 3.750.00TL 10 adt kapalı kutu var


    ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    MAĞAZA MÜD.

    BURAK KESKİN

    0506 620 31 32

    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 3 Aralık 2021; 10:37:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

    Bugüne özel LG50UK6470 3.750.00TL 10 adt kapalı kutu var


    ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    MAĞAZA MÜD.

    BURAK KESKİN

    0506 620 31 32

    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
    Merhaba Öncelikle gittiğim Lg satıcıları çok kaba çok bilmiş vve uslupta hiç başarılı değillerdi ve en son ankamall daki bayinizden sonra birdaha lg mağzasına girmiyecem dedim.(markadan soğudum resmen)

    sizin konuyu görünce dayanamadım genede sorayım dedim.

    3000-5000tl arası tv bakıyorum 2 haftaya yakın süredir.

    önereceğiniz bir tv var mı?
    LG 55UK6470PLC bu model nasıldır.

    Kullanım amacım kriterlerim şu şekilde

    4k netflix, ara sıra 4k 50-60 gb filim ve Telefondan pc'den görüntü aktarma vs özellikler olması. Fiyatına oranla görüntünün yeteri netlikte olması yeterli. Tüksat aboneliğim var kartı tvyi takıp kanal geçişleri 2sn cvarlarında olmasını tercih ederim

    Daha önce lg cihazlara .ts uzantılı 4 k deneme filmi götürdüm 7500tl bandında olan tv niz bile oynatırken donarak oynattı. Anlam veremedik satıcıda bende. Aynı filmi az bir titreme ile vestel 55ud8200 tv oynattı.(3200tl)

    Kriterlerim çok yüksek değil ucuz ama pişman olmayacağım bir tv almak istiyorum.
    Sizin bana önerebileceğiniz modeller nelerdir? hatta yüksek fiyatlı ürünlerin teşhirlerinide alabilirim.
  • mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam sanırım ANKARA da yaşıyorsunuz eğer ANKARA iseniz buyurun gelin mağzama bi çayımı kahvemi için elimden gelen yardımda buluyum size herkez esnaf olamaz hocam
    buradan anlatmakla tam anlamazsınız farkkını görmezsiniz mağzada yanyana kıyasların ayrıntı farkkını görürsünüz bilginiz olsun hocam

    ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    MAĞAZA MÜD.

    BURAK KESKİN

    0506 620 31 32

    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 3 Aralık 2021; 10:37:26 >
  • LG C8 OLED TV hakkında yorumlarınız nedir acaba
    Logo yanığı olma ihtimalleri yüksek mi
    Hiç bu tvler'den sattiniz mi geri dönüşler nasıl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmen16

    LG C8 OLED TV hakkında yorumlarınız nedir acaba
    Logo yanığı olma ihtimalleri yüksek mi
    Hiç bu tvler'den sattiniz mi geri dönüşler nasıl
    Merhabalar LG C8 OLED tv şuan alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisidir hocam
    300 400 adet satmışımdır şuan hiçbir geri dönüşüm yaşamadık logo yannaması v.s sorun yaşayan müşterimiz olmadı
    teknosa vatan mediamarkt teşir ürünü v.s alırsanız sorun olur onun dışında sorun sıkıntı yaşamazsınız yaşadınız diyelim srvis bunu direk değişimi yapıyor isterseniz 2 yıl garantisini 5 yıla cıkarırsanız kafanız kökten rahat olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.