Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.074
Cevap
76
Favori
239.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wituy W kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k filmler deniyorum son 15 dkdır, bu kumlanmayı görmedim. Fakat her hd filmde de olan bir şey değil. 4k olmayan sadece hd olan filmlerde denedim. Bazılarında var bu sıkıntı bazılarında yok.
  • mr.wolfi M kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen o filmlerden kaynaklıdır. Bizlerde açsak aynı kumlanma olacak tahminimce. Hatta netflixde bir iki kere şunada denk geldim. 4K yazıyor filmde ama HD olarak gösteriyor. O yüzden bence çok dert etmeyin, TV nizin keyfini çıkarın :)
  • Arkadaşlar , B9 sahibiyim ama genel Webos uygulamasından kaynaklı olabileceğini düşündüğüm için soruyorum. Amazon Prime kullanıp internet akışında problem yaşayan var mı aranızda ? 120 Mbit Fiber internetim var cat6 kablo ve 5ghz ile ayrı ayrı bağlanıyorum tv de ama yinede amazon prime uygulamasına girince internet akışınızda problem var diyip bekletiyor sonra dizi veya video açınca 140p görüntü kalitesiyle açıyor vs... Netflix youtube vs diğer uygulamalar sorunsuz çalışıyor hız testi yapıyorum 100 mbit görüyorum. Amazon müşteri hizmetlerini aradım yurtdışı teknik ekibine ticket açacaklarını belirttiler ama halen geri dönüş olmadı... Bir tek ben mi sorun yaşıyorum acaba ??

  • Arkadaşlar bişey sorucam 55cx model tv ye ps5 bağlı önceden ps5 i açtığımda tv açıkken altta uyarı veriyor du ps5 açılıyor diye şimdi uyarı vermiyor kendim home tuşuna basıp hdmı değiştirip giriyorum bi ayarı mı değiştirdim acaba yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  • jubahakan kullanıcısına yanıt

    55GX i bende güncelledim az önce USB ile. Oyun modundaki micro stutterler gitti. Karanlık sahnelerde yaşanan black crush lar yok denecek kadar azaldı. Beğendim bu güncellemeyi LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) 


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce bir arkadaş 55 cx patlak ses problemi yaşamıştı aynı sorun bende de var ses ayarlarından al sesi pro modunda oluyor bu problem rica etsem diğer arkadaşlarda aynı testi yapabilirler mi ?
  • Videoyu atmak için girdim, benden hızlı davranmışsınız hocam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CueMaker

    55GX i bende güncelledim az önce USB ile. Oyun modundaki micro stutterler gitti. Karanlık sahnelerde yaşanan black crush lar yok denecek kadar azaldı. Beğendim bu güncellemeyi  

    Ekran parlakliginda bir artis oldumu eski haline gore genel olarak bir fark hisettinizmi normal standart vs modlarda. Gx biraz daha dusuk parlaklik degerlerine sahipti.cx vs gore




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 16 Ocak 2021; 22:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

    Parlaklık olarak tam algılayamadım bir tık arttı sanki. Ancak resim kalitesi arttı. Oyun modu oldukça iyileşti. Siyahlardaki detaylar çok daha iyi LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CueMaker

    Parlaklık olarak tam algılayamadım bir tık arttı sanki. Ancak resim kalitesi arttı. Oyun modu oldukça iyileşti. Siyahlardaki detaylar çok daha iyi  

    Genel anlam da iyilesti ozaman gx bu guzel haber


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gx65 modelini almıştım TV konusunda yapabileceğim en iyi tercihi yapmışım herhalde ..Aldık 3 hafta buraya ugramamisiz baksana :) Netflix ,youtube, Twitch , cocuklar isterlerse karasal yayın ... Rahat rahat normal TV gibi kullanıyoruz yeri geliyor 1 saat baby TV açık kalıyor hiç cekinmiyoruz karasal olayı çok abartılıyor bence , herkes gönül rahatlığı ile alsın alacaksa oled gerçekten çok güzel...ekran koruyucu da taktirdim afacanlar birşey fırlatabilir diye 😅😅
    Hiçbir ayar bişi yapmadım renkler bile standart bazen filmmaker moduna geçiyorum iyi bir film izlediğimde o kadar . Webos twitch uygulaması ile oyun yayınlari izliyorum sanki PC monitorunden izliyormusum kadar hızlı görüntüler gerçekten hızıda çok iyi.

    Netflix 4k takilma olmaması için Ethernet kablosu ile bağlanıyorum wireless ortada kalıyor o yüzden kablo ile daha sağlıklı alıyorum , webos web tarayıcı ile hiztesti.com dan 60 MB aliyorum evde 200 MB internetim var , başka ne soyleyebiliyorum bilmiyorum hatta evdeki PC monitörümu 2021 g1 48 inch ile değiştirmeyi düşünüyorum bu renklerden sonra 😂😂😂

    LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)




  • Y.E.B. kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Ben de Amazon prime kullaniyorum. Kullanirken internetim 50 mbit di. Bir sorun ile karsilasmadim. Su an 100 mbit kullaniyorum. Kablo ile baglanti kuruyorum. Uygulamayi silip tekrar yuklesen bir sey degisir mi acaba.

  • Beyler firmware güncellemesini televizyon üzerinden yapamıyorum. Güncelleme yok diyor ancak var aslında.
    Bu sorunla karşılaşan var mı? Nasıl yaptınız siz firmware güncellemesini?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKA_33

    Ortak güncellemeyi nasıl yaptınız? Ben TV üzerinden yaparken, güncelleme yok diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.