Şimdi Ara

Leon Su Fıskiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 1.6 TDI 105 hp Seat Leon aracımın fıskiye kısmı hem tıkandı hem de sağa sola kayma yaptı.Değiştirmek gerekiyormuş ama ısıtmalı ve normal modelleri mevcutmuş sökmeden anlama imkanı var mıdır?

    Bir de hangi ürünü almak gerekir? Alıp kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.



  • Şase kodundan ısıtmalı fiskiye olup olmadığına bakabilirsiniz ancak muhtemelen değildir. Kış paketinde geliyordu sanırım ısıtmalı fiskiye sanırım. Aracınızda mevcut muydu ?

    Size tavsiyem yetkili servisten orjinal üç yollu Seat Leon fiskiyesi almayın. Onun yerine herhangi bir VW yetkili servisine gidip Golf için üretilen sprey fiskiyelerden alın. Adeti 55 tl x2 = 110 tl tutar. Alternatifi aliexpress ancak kalite kontrol problemi var. Orjinalini almak en mantıklısı Parça kodu : 2KD9559859B9

    https://tr.aliexpress.com/item/High-Quality-2PCS-Lot-Front-Washer-Jet-Spray-Nozzle-For-VW-Jetta-Golf-MK5-MK6-VW/32813258560.html
  • thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kontrol ettirdim plaka üzerinden servisten ısıtmalı model sizinki dediler.Fakat hiç bir bayide yada sanayide ürünü bulup değiştiremedim maalesef.Son çare olarak VW servisine soracağım ama ısıtmalı modellerde uyumlu mu tam olarak bilemiyorum.Püskürtmeli Golf modelinin monte edildiği videoları görmüştüm youtube ta.Ama ısıtmalıları bilemiyorum.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.