Şimdi Ara

Lens Fırsatları (Ana Konu) gözlük sevmeyenler içeri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
145
Favori
78.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lens ile ilgili sorularınız için >>>http://forum.donanimhaber.com/m_11902263/mpage_68/tm.htm

    böyle bir konu olması gerekir. uygun fiyat ve hızlı kargodan dolayı lensmarket.com dan alışveriş yapıyordum. ama bugün baktığımda fiyatın en uygun olmadığını gördüm ve başka site arayışına girdim.

    BAUSH & LOMB » PUREVISION 2 HD için şu an en uygun bulabildiğim fiyat lensdunyasi.com sitesinde. buradan daha önce alışveriş yapmadım.

    lensdunyasin sitesinde ikinci kutu %25 indirimli pv hd2 nin kutusu 51,5 tl ye geliyor. 2 kutu ve üzerine solisyon hediyesi varmış
    lensmarket sitesinde solisyon hediyesi var ama fiyat 59,9

    http://www.lensdunyasi.com/purevision-2-hd-urun451.html

    http://www.lensmarket.com/bausch-lomb/purevision-2-hd

    http://www.lensci.com/purevision-hd2 >> bir de bu site var ama doktora gideceksin, reçete alacaksın, reçeteyi göndereceksin uzun iş. kargo ücretini de göremedim. diğerlerinde kargo ücretsiz yazıyor.

    daha uyguna satan siteler varsa lütfen belirtin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 7 Mart 2014; 9:11:14 >



  • Ricaederim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Benim gözlerim küçüklükten beri ileri derece miyop.Numaralarım çok yüksek olduğu için hep lens kullandım.Çünkü lensle görüş daha rahat oluyordu..Ayrıca spor.yüzme vs konularındada rahatlıktı.Ama ben hep dikkatli kullandım geceleri asla lensle yatmadım hemen hemen hep çıkardım.

    ..Fakat yaş ilerledi yaşa bağlı yakın görme problemidde çıktı lensle bu defa okuyamamaya başladım.Ayrıca yine göz kuruluğu ve birkaç defada gözler mikrop kapınca gözlüğe geçiş yaptım evvelsi sene şuan gözlüklere alıştım açıkcası lensi pek aramıyorum gözlükte multifokal aldım okuma sorununuda büyük ölçüde halletti gözlük böylece.

    ..Benim lens kullanan arkadaşlara bir büyükleri ve tecrübesi çok olan birisi olarak tavsiyem şu;özellikle genç arkadaşlar elbette pek gözlük kullanmak istemezler beğeni karşı cins vs kaygılarıyla..Bence yapılacak en iyi ve doğru şey lens ile gözlüğü kombine kullanmak.Örneğin özel bir yerlere gideceksinizdir ,yada yüzmeye spora vs o zaman takın lenslerinizi gidin.Ama eve döndüğünüzde çıkarın lensleri evde,rahat olacagınız yerlerde takın gözlüğünüzü böylece gözlerinizi çok yıpratmamış olursunuz..LENS+GÖZLÜK en iyi kombinasyon bu.
    Hastane nasıl bir yerse hasta bakıcısından sekreterine hemşiresinden temizlik personeline bu avel gibi hepsi kendini doktor sanıyor.



    Ben doktorum abicim. 2 sene çalışsan 2 haftalık göz stajını geçemezsin boş yapma bilgi sahibiyim konuşuyorum diye.



    Anlaman o kadar kıt ki.. Adam 20 gün çıkarmayın dememiş, kimse de tavsiye etmez zaten bunu ama bir şey olmuş mu olmamış, sanane yani tecrübe paylaşmış herif.
  • DSLR sandım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gozluk numaralarini girerek mi aliyoruz? Odak noktasini falan napiyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betakors4n

    Hocam gozluk numaralarini girerek mi aliyoruz? Odak noktasini falan napiyoruz?

    ilk defa lens kullanacaksanız göz doktoruna muayene olun. lens kullanacağınızı belirtin. gerekli ölçümleri yaparlar.

    otomatik seçilen 14.00 ve 8.60 değerleri genel değerler. özel bir durum yoksa bu otomatik değerleri değiştirmeyin. sadece Sph (pwr) göz derecenizi girin.
  • Hocam benim sag 1 sol 1.50. 2 ay oldu muayene olali. Alirsam kullanabilir miyim kailteli midir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oasys kullaniyorum ve bitmis lensim farkinda degilim kisa surede almam gerkeecek.guvenilir siteler yazilirsa en uygun olandan alalim bizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu optikciler internetten lens satanlarlar icin ilmitasyon çin mali satiyor diyorlar ne kadar dogru?Sonra da 2 kati fiyatini istiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lensmarket.com güvenilir ve en ucuzdu. bu sefer ucuza gelmiyor. fiyat sorun değilse buradan alabilirsiniz.

    @can-er o optikçileri bana söyleme hocam. kazıkçının en önde gidenleri. hem gözlük hem lens için. hangi ürün için esnafla konuşsan internettekine güvenme der.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 6 Mart 2014; 0:59:59 >
  • Lensci.com'dan birçok kez sipariş verdim, tavsiye ederim, yerleri kadıköyde gözüm optik.
    Kargo ücretsiz ve o denilen reçeteleri göndermeniz gerekmiyor.(normalde yasal prosedür öyle galiba) Bu arada normal optikçiler hep kötülüyor internetten lens siparişini ama çekinmeyin en uygun fiyat neredeyse oradan alın. Optikçilerin 60-70 lira talep ettiği lensi 35 liraya ücretsiz kargoyla alabiliyorum daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Lensci.com'dan yaptigim ikinci ve son alisverisimde beni son derece sinir ettiler..Recete sarti kosup, receteyi fax ya da mail atmayi bir kenara biraktim, "urun stogumuzda var, bugun kargolanacak" diyip kargolanmayip, ertesi gun "kusura bakmayin bugun kesin kargolanacak" denilip yine kargolama yapmayan bir firma..Beni 3 gun magdur ettiler yalan soylemlerle..Siparisimi kargolanmadan iptal ettim, 2 hafta gecmesine ragmen hala ucret iadesi yapilmadi simdi de bununla ugrasiyorum..Bugun, yarin diye yine oyaliyorlar..Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum lensci.com'u..Farkli firmadan verdigim siparis de ertesi gun elimdeydi..3 kurus ucuza alicaz diye riske gerek yok bence..Daha kurumsal calisan firmalari tercih etmelisiniz..Ayrica lensci.com'da 5 tl kargo ucreti var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takipteyim. Bu konuda şu lens gözüme uyar mı gibisinden sorular sormasak iyi olur, konu çok dağılıyor ve amacından sapıyor.

    Sorularınız içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_11902263/mpage_68/tm.htm bu konuyu kullanın.

    Ayrıca solüsyon ihtiyacınız olursa, hepsiburada da bir alana bir bedava kampanyası uzun süredir var.

    http://www.hepsiburada.com/liste/lens-sulari/department.aspx?categoryid=60001685
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Solusyon icin daha uygun fiyatli bir site linki vereyim, daha once alisverisim oldu, sorun yasamadim..

    http://m.farmasaglik.com/kategori/1-alana-1-bedava.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    DSLR sandım

    aynen yahu , konuya nasıl girdiğimi bilemedim . .
  • fotoğraf makinesi lensi ile karışmaması için başlığa içinde gözlük kelimesi geçen cümle kurdum
  • Kadıköy ve Bakırköy'de Harbi Optik var, internette bulduğunuz en uygun fiyattan oradan da alabilirsiniz sitelere güvenmiyorsanız. Eskiden internetteki fyatın %25 daha ucuzuna veriyorlardı kampanya ile ama artık bitmiş o kampanya. Şimdi bulduğunuz en uygun fiyata oradan da alabilirsiniz. Firmayla bir alakam yoktur, ben oradan alıyorum sadece.
  • Bu sitede iyimiş fiyatlar.
    2 kutu acuvue oasys ve 300ml solüsyon 103tl ye geliyor.
    Daha bugün lensmarket.com da kargom geldi aynı ürünler 120tl ödedim.
    Ama lensmarkette güvenilir ve çok hızlılar ayriyetten farklı markanın lensinden de istedim 1aylık lens göndermişler sağolsunlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astigmat(toric) lenslerin gunluk versiyonu çıktı bu arada. lensmarket.com da 30luk kutuyu 60tl ye aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözler yanıyor bir süreden sonra, özellikle rüzgarlı havalarda. Sanırım nem miktarı az gözümün, doktora gitmeye de gerek görmedim sonradan, gözlüğe alıştığımdan. Fakat kesin bir çözümü var mı doktora giden var mı böyle bir olay yaşayıp, yine heves ettim bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

    Astigmat(toric) lenslerin gunluk versiyonu çıktı bu arada. lensmarket.com da 30luk kutuyu 60tl ye aldım

    Benim gözler astigmatlı olmasına rağmen günlükte astigmatsız olanı tercih ediyorum. Tabi günlük olanı önemsiz bir işte kullanacaksanız. Misal ben havuz , deniz için kullanıyorum. 4.5 numara , 1.75 ast. gözüme 5 numara astigmatsız alıyorum. Sonuçta havuz deniz için kullanıyorum sadece , bu yüzden hesaplı oluyor , görmede de bir sıkıntım olmuyor. Bunu Soflens 30'lu ile karşılıyorum , 1 kutusu 15 çift 30 lira. Rahat rahat 2 yıllık tatilimin lensi çıkıyor.

    Onun dışında daha pahalı da olsa Lensmarket'i tercih ederim Valla ben lens konusunda. 2 sene önce başladım lens kullanmaya hep oradan aldım , sıkıntısız.

    Birde 6 aylık setler halinde alıyorum Lensmarket'ten , öyle daha hesaplı oluyor , yanında 2 tane de solüsyon veriyorlar , 6 ay o solüsyonları da bitiremiyorum malum 4-5 günde 1 çıkardığımız için lensleri.
  • Air Optix Night & Day - Aqua kullanıyorum.

    lensci.com fiyat olarak en iyisiydi ben alırken. reçete başka biside göndermedim. tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.