Şimdi Ara

Lenovo z50 kapanma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün laptop sorun çıkarmaya başladı ilk kapanma ets2 oynarken meydana geldi fişi çekilmiş gibi tık diye gitti. Ekran da yeşilimsi bi renk aldı, kapandığındaki gibi tam siyah bir ekran değil. Bu arada fan da çok yavaş çalışıyor alt sol kısım ve sol üst fan ızgara kısmı elimi yakacak kadar sıcak. Eskiden daha sesli çalışır idi ve daha çok hava üflüyordu ızgaralardan. Şimdi fan sesi hiç duyulmuyor.

    2. kapanışta az önce oldu bu sefer basit bir oyun açtım (roblox) yarım saat falan oynadım tekrar tık diye gitti. Nasıl çözülür bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam isi degerlerini kontrol et. Biostan fan ayarlarlarina bak. Bunlarda sorun yoksa adaptoru baska bir tanesiyle deneyebilirsin. Anakartta sorun olabilir. Voltaj dusuklugu de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Şimdi evde değilim gidince yük altında sıcaklığa bakıcam hocam. Dün boşta değerlere bakmıştım hwmonitorden boşta 63 62 derece falan gösteriyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Baya geç oldu ama sorunu çözdüm hocam. Tamamen tozdanmış. Alt ızgaradan fanın görülemeyeceğini sanıyordum, ama bir söktüm kapkara toz, hava girmiyormuş makinaya. Fanın üzerinde topak tozlar göremedim ama üstten tuttum süpürgeyi temizledim. Yan çıkış ızgarasıda temizlendi. Kapadım kapağı açtım makinayı yandaki hava akımı arttı, oyunlarda 70 75 c yi geçmiyor artık. Boşta 50 60 c civarında geziniyor. Termal macunu yenilesem 40 ı görürüm herhalde.

    Temizlemeden önce 95 c falan oluyordu oyunlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 30 Haziran 2019; 1:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.