Şimdi Ara

LENOVO Yoga Slim 7 14' /i7-1065G7/16 GB/1TB/2GB/ Ultra HD Laptop 7299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
16
Favori
62.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta Ultra HD yazıyor ve çözünürlük 4k görünüyor ancak Full HD yüksek ihtimalle. Ona rağmen iyi fiyat. 1TB SSD bayağı hızlı, işlemci i7, ram 16.



    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_82a1000xtx-yoga-slim-7-i7-1065g7-1-3-16gb-1tb-ssd-mx350-2gb-14-ultra-hd-laptop-gri-1212196.html?ga_query=1212196








  • Size bu üründen sonra başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Malum sizler gibi bu üründen ben de aldım sipariş iptal edildi vs. Bilgisayar ihtiyacım olduğu için dün (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08KSBBD44/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1) bu bilgisayarı 7599 tl fiyat ile satın aldım.



    Daha sonra sabah şöyle bir mail geldi.




    Media Markt mağduru olarak başıma kaynar sular döküldü resmen. Amazonu açtım hemen. Siparişlerime baktım sipariş yok gerçekten, iptal edilmiş. Nasıl sinirlendim anlatamam. Bir hışımla amazonu aradım, durumu anlattım. Siparişin iptal olduğunu söylediler isterseniz tekrar sipariş verin dediler. Güncel fiyatı 11,250 TL olmuştu. Dalga mı geçiyorsunuz şu an o fiyat değil falan diye çemkirdim. Ben öyle deyince sakin olun sorun yok dedi müşteri temsilcisi. Dedim nasıl sorun yok? Siz ürünü güncel fiyattan alın biz aradaki farkı size ödeyeceğiz dedi. Dedim aradaki fark 4 bin yaklaşık. Sorun yok ödeyeceğiz aradaki farkı dedi. Media Markt ile kıyaslayınca gerçekten şaşırdım bu tutuma adamlar 4 bin lira da olsa fark sorun değil diyorlar, pekala teşekkürler deyip yeni sipariş verdim. Bundan sonra daha da Media Markt gibi şark kurnazlarıyla işim olmaz.

    Arkadaşlar benim süreç sonlandı. Mutlu son:) cuma günü müşteri temsilcisi arayıp indirim kodunu paylaştı. İndirim kodu tanımlandığında laptop un fiyatı 13.999 tl idi. kodu aldıktan bir saat sonra laptop un fiyatı 12.999 tl ye düştü. bende yapıştırdım. böylelikle 6.299 tl ye almış oldum. Öncesinden de bin tl lik bir kupon vermişlerdi onu da kullanmıştım. Onu da sayarsak Toplamda 5.299 TL ye kapattık.


    Tüm bu süreçler 3 ay sürdü. Örnek olması digeliyle konuyu açan arkadaşa yılın fırsatını sundugu için tekrar teşekkür ederiyorum. @Chronotide


    Herkesin laptopuna ulaşması dileğiyle bana müsade :)


    Evet arkadaşlar süreçte sonra yaklaştık. Media Mark an itibariyle beni arayıp THH kararını teyit ettiklerini ve karar da yer alan fiyattan ürünü bana satacaklarını bildirdi. Bunun için indirim kodu oluşturulacaz haftaya ürünü satın alacaksınız dendi.


    Yani şuan indirim kodumun gelmesini bekliyorum.


    Sonuç olarak bu da demek oluyor ki THH ye veren arkadaşlar ürünlerini belirtilen fiyattan satın alabilcekler.

    15 gün karara karşı dava açma süresidir. 15 gün geçtiğinde mediamarkt dava açıp tedbir kararı almadığı takdirde mediamarkt mağazasının olduğu bölgedeki icra müdürlüğüne gidip kararın infazını isteyeceksiniz. İcra dosyasına ürün bedeli olarak kararda belirtilen meblağı depo ederseniz yol ücreti ve harçları yatırırsanız mediamarkt mağazasına icra memuru gidip ürünü cebren almanızı sağlayacak. İcra harç ve giderleri ile işlemi avukatınız yaptıysa onun icra dosyasından hakettiği ücreti de mediamarkt ödemek zorundadır.Mediamarkt da ürün bedelini ürün size teslim edildikten sonra yatırdığınız meblağdan icra dosyasından alır.
  • Hayır 4K çözünürlüğe sahip.

  • Açıklamada da 4k ekran diyor. 11'inde matebook almamış olsam büyük ihtimalle bunu alırdım. Özellikler doğruysa ateş ediyor.

  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    LENOVO Yoga Slim 7 14" /i7-1065G7/16 GB/1TB/2GB/ Ultra HD Laptop 7299 TL


    Ayrıca youtube'da video incelemelerinde 4k ekrana sahip modelin cloth model olduğu, metal olanın full hd olduğu belirtiliyor. 4k değil gibi geldi bana. 4k ise fiyat bayağı iyi.

  • F/p olarak alınır mı? Yakınlarında hangi alternatifler var?

  • 4K sizin için önemliyse almadan önce teyit edin. MediaMarkt'ta yazım hataları daha sık oluyor benim gözlemlerime göre.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K olsada olmasa da direkt alınır fiyat çok iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürün nasıl fiyat olarak?

  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

    Hocam 4k olmasa bile fiyat inanılmaz iyi. Hem i7 hem 16 ram hem 1tb hızlı ssd. Kasa kalitesi vb.'de çok iyi. 15" MBP kullanıyorum benim bile dibim düştü :)

  • sahibitanıdık kullanıcısına yanıt

    Bedava yahu. 8gb ramli 256gb ssd li bilgisayarları 5-6 bine satıyorlar😃. Ha oyun oynayacaksanız alınmaz. Onu söyleyeyim.

  • fiyat hatası kesin

  • Bütçesi yeten kaçırmasın o derece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç aklımda yokken aldım bakalım ne gelecek LENOVO Yoga Slim 7 14" /i7-1065G7/16 GB/1TB/2GB/ Ultra HD Laptop 7299 TL 

  • bilgisayar ihtiyacım yok ama yine de 4k ekran için aldım. ekran doğru değilse iade edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full HD model.Müşteri hizmetlerinden teyit edildi.


    Çok ince çerçevelere sahip 14 inç ekran, 4K çözünürlük* ve 500 nit parlaklıkla şaşırtıcı derecede iyi netlik, renkler ve ayrıntılar sunuyor. Ayrıca, öne bakan Dolby Atmos® Hoparlör Sistemi, surround ses ve yükseklik sanallaştırıcı teknolojilerini kullanarak üç boyutlu ses yaratıyor.


    *Yalnızca kumaş kaplama modelde sunulmaktadır.



    https://www.lenovo.com/tr/tr/laptops/yoga/yoga-slim-series/Yoga-Slim-7-14IIL05/p/88YGS701396




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgins34 -- 23 Kasım 2020; 21:47:7 >




  • Model büyük ihtimal 4k aynısı vatan sitesinde var ve yorumda alan birisi 4k olduğunu yazmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bende 14" böyle incecik hafif ekranı güzel bir cihaz arıyorum ama anlayamadım pahalımı ucuz mu ? FHD ekranmış.

  • 4K olmadığı kesin de ya diğer özellikler de hatalıysa? Model numarası yazmamışlar ki araştıralım. Emanet alacağım, uğraşmak istemiyorum.

  • vatanda da aynı ürün var evet fakat oradaki kumaş kaplı yani 4k. bu muhtemelen 4k değil bi gelsin bakalım değilse geri yollarız.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.