Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
33
Favori
91.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu telefonda wifi zayiflama sorunu yasayan var mi?
    Avrupa versiyonu telefonum anakart arizasindan bir kosede bekliyordu. Ekrani bozuk ayni model bir cin versiyonu telefon aldim. Ikisinden bir telefon cikti. Anakart arizsindan once wifi zayiflamisti. Birlestirme operasyonundan sonra duzelir diye dusunuyordum ama olmadi. Dikkatimi ceken, diger telefonumun bulamadigi veya zayif gosterdigi sinyalleri bu buluyor. Acaba guncellemelerle frekans araliklarinda bir ayar mi degisti? Wifi antenini goremedim, uzerine bir parcacik vs dustu de o yuzden mi ilk aldigim zamanlarla karsilastirinca sinyal zayifladi, cozemedim.
  • yapicie Y kullanıcısına yanıt
    Tr modem flaşlayım belki wifi de düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Vibe Z2 pro telefonumu satmak istiyorum,alet iki yillik ve calisir durumda,bozulmayi bilmiyor, samsung' a dönmek istiyorum,alici arkadaslar yazabilir,fiyat olarak pek birsey diyemicem cünkü yurt disinda yasiyorum,eylül ayinda TR' de olacam,telefon cin versiyonu,tekliflerinizi bekliyorum,saygilar
    Bu arada tabiiki Türkiye'de kayitli degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabbar abi -- 15 Ağustos 2017; 21:0:34 >
  • MEID numarası 00000000000000 gösteriyor, ne yapmalıyım? Anakart değiştiğim için IMEI numaramı da eski anakartımdakiyle değiştirmek istiyorum. IMEI değişim işlemi yaptığımda MEID de düzelir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkantut

    MEID numarası 00000000000000 gösteriyor, ne yapmalıyım? Anakart değiştiğim için IMEI numaramı da eski anakartımdakiyle değiştirmek istiyorum. IMEI değişim işlemi yaptığımda MEID de düzelir mi acaba?

    Meid numarası önemli değil 0 da olsa imei değişince cihaz imei den şebeke alıp şebekeniz gelecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonda geçen gün lenovo sürümüne geçtim ayarlardan sonra geri dönerim dedim normal ayarlara. geri döndüm ama telefonun altında üç adet dokunmatik tuşdan en solda ki daha önceleri tek basma ile tüm işlemleri sonlandır ekranına geçiyordu şimdi ise tek bastığımda hangi uygulama da ise o uygulamanın ayarlar sayfasını açıyor. İşlemleri sonlandır ekranı gelmesi için basılı tutmam gerekiyor. Ben eskisi gibi tek seferde bunu gerçekleştirmek istiyorum. Bunun bir ayarı varmıdır acaba. Bayağı bir ayarları karıştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Süpersperm kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ayarların içinden bunu değiştirebiliyorsun. Şu anda telefonum Lenovo olmadığı için tarif edemeyeceğim ama ekran ayarlarının içinde olabilir.
  • Süpersperm kullanıcısına yanıt
    Hocam Ayarlar-Ekran-Uygulama geçiş tuşu olarak menü tuşu'ndaki kutucuğu işaretledin mi işlem tamamdır
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    MikaHakkinen teşekkürler ederim ekran ayarı içerisinde olacağını düşünmemiştim. Uygulama geçiş tuşu olarak menü tuşu diye bir ayar var onu tik'leyince oldu. İzdırabım olmuştu :D



    Zaten bıktım bu telefondan sürekli donuyor oyun oynarken atıyor uygulamaya giriyorsun atıyor anlamadim derdini. Yazılım yüklemeyi de anlamadığımız için yapamadım. Yakin gelecek de vedalasacaz kendisiyle :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpersperm kullanıcısına yanıt
    Elindeki telefonun kıymetini bil derim. Efsane telefondur kendisi :)
  • yapicie Y kullanıcısına yanıt
    Bendede wifi inanılmaz zayıf cekmeye basladı. Sorunun cozumunu bulan varmı?
  • s.a arkadaşlar lenovo vibe z2 pro kullanıyorum. geçen birden şebeke gitti daha sonra şebeke geldi ama bu seferde arama yapmıyor telefon. daha once hic boyle bi sorun olmamıstı 2 yıldır kullanıyorum. telefon yurtiçi kayıtlı yurtdışından almadım. istanbul vatandan aldım telefonu. sizce neden boyle bir şey olmuş olabilir bir fikriniz varmı veya bi çözüm önerisi olan varmı bu konuda.kimse ne oldugunu bilmiyor. şimdiden teşekkürler.
  • Başka bir sim kart dene bak aynı hatayı veriyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, "Android 7.1.2 Mokee Rom" kullanıyorum, imei değiştirme işlemini bir türlü yapamadığımdan, telefonu "stock lollipop rom"a döndürmek ve imei değiştirmeye oradan başlamak istiyorum. Şu an kullandığım romdan, "lollipop stock rom"a nasıl dönüş yapmam gerekir, hangi yolu izlemeliyim?
  • Merhaba arkadaşlar. Bu cihaz piyasaya çıkalı baya oldu ama biraz inceledim hala ekran kasa pil açısından bence çok iyi duruyor. Bende almak istiyorum ama kullanan arkadaşlar yada bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirler mi. Ben öyle rom yukle olmadı sil rotla falan çok sevmem uğraşmayı. Yani sormak istediğim guncellemelerde falan sıkıntı oluyormu, veya ağırlaşma gibi problemler varmı şuanda bilgi alabilirsem memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu z2 prolarda sistem güncelleme işini nasıl yapacağız kaç senedir 5.0.2 de cihaz artık bı boka yaramıyor herşeyden atıyor maalesef o durdu bu durdu diyor birisi bana yardım etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absalom43

    s.a arkadaşlar lenovo vibe z2 pro kullanıyorum. geçen birden şebeke gitti daha sonra şebeke geldi ama bu seferde arama yapmıyor telefon. daha once hic boyle bi sorun olmamıstı 2 yıldır kullanıyorum. telefon yurtiçi kayıtlı yurtdışından almadım. istanbul vatandan aldım telefonu. sizce neden boyle bir şey olmuş olabilir bir fikriniz varmı veya bi çözüm önerisi olan varmı bu konuda.kimse ne oldugunu bilmiyor. şimdiden teşekkürler.
    yorum eski ama aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm buldunuzmu acaba
  • Beyler bilen varsa yardim etsin lutfen yaklasik 3 yildir kullandigim telefonum 3 haftadir felan şebeke sorunu yasiyorum tel yurt disi internete sıkintisiz giriyorum ama ne arama yapabiliyorum ne msj atabiliyorum arayanda bana ulasamiyor sadece teli kapatip acinca duzeliyor ama 3-5 dk sonra geri gidiyor gene arama yapamiyorum sinyal full cekiyor imeil atmaktan tut rom yuklemeye modem flashlama kadar herseyi yaptim full cekiyor sıkintisiz internete giriyorum ama arama yapamiyorum alamiyorum kapatip acinca duzeliyor arama yapiyorum ama 3-5 dk sonra gidiyor yabanci forumlarida arasirdim bir neticeye varamadim yazilimsalmi donanimsalmi cozemedim
  • Arkadaşlar ön kameranın hafif sol tarafını bir yere çarpmışım çatlak bile olmamış ancak dokunmatik bozuldu üst taraflar tamamen çalışmıyor alt taraf zorlayınca algılıyor ayrıca tuşlarda bozulmuş. Kendim alıp değiştirmek istiyorum ancak LCD, touch panel, touch screen gibi bölümleri var fiyatlarıda çok değişken acaba hangisini almam gerek bilgisi olan yardım edebilecek var mı ? Telefonun çalışmasında bir sıkıntı yok ekranda çatlak da yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undis06

    Beyler bilen varsa yardim etsin lutfen yaklasik 3 yildir kullandigim telefonum 3 haftadir felan şebeke sorunu yasiyorum tel yurt disi internete sıkintisiz giriyorum ama ne arama yapabiliyorum ne msj atabiliyorum arayanda bana ulasamiyor sadece teli kapatip acinca duzeliyor ama 3-5 dk sonra geri gidiyor gene arama yapamiyorum sinyal full cekiyor imeil atmaktan tut rom yuklemeye modem flashlama kadar herseyi yaptim full cekiyor sıkintisiz internete giriyorum ama arama yapamiyorum alamiyorum kapatip acinca duzeliyor arama yapiyorum ama 3-5 dk sonra gidiyor yabanci forumlarida arasirdim bir neticeye varamadim yazilimsalmi donanimsalmi cozemedim
    Geçenlerde sim kart değiştirmek için sim kasasını iğne yardımı ile açmaya çalıştım ve açamadığım için zorlamıştım. O günden sonra benim hattım da gidip gelmeye başlamıştı. Hatta en son gitti bir daha da gelmedi. Rom değiştirdim, sorun çözülmedi. Ben de telefonun içini açtım, sim kart soketini tam açmadım ama bir iğne yardımı ile içindeki tırnakları hafif yukarı kaldırdım. Bu işlemden sonra sorunum çözüldü. O günden sonra hattım bir daha hiç gitmedi ama tekrar aynı sorunu yaşarım korkusu ile sim kart kapağına hiç dokunmuyorum artık. Yapabiliyorsan bir dene istersen. Sim içindeki tırnaklara çok dikkat et, kırar, ezer ya da bükersen çok daha büyük bir sorun kazanmış olursun. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.