Şimdi Ara

Lenovo teknik servis sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın iç ekranı kırıldığı için laptopumu 29 ekim tarihinde mediamarkttan teknik servise gönderdim. 30 Ekimde teknik servise ulaşmış gözüküyodu, 1 hafta bekledikten sonra mediamarkt ve lenovonun teknik desteğini sırayla aradım ve bana kullanıcı hatası olduğunu, bir ücret belirlediklerini ve bu ücreti 1 hafta içinde ödememem durumunda cihazı geri yollayacaklarını söylediler. 6 kasımda fiyat bilgilendirmesini yaptılar, ben de 11 kasımda belirttikleri miktarı hesaplarına yolladım. Bunun üzerine tekrardan iki teknik servisi de arayıp parayı yatırdım başka bir şey yapmama gerek yok değil mi diye sorduğumda hayır yapmanıza gerek yok cevabını aldım. Bu olayların üzerinden 13 gün geçtikten sonra yani 24 kasımda bilgisayarın durumunu merak edip tekrardan lenovo teknik desteğini aradım, bana belirtilen ücreti söyledikleri zamanda yollamadığımı bu yüzden bilgisayarın tekrardan mediamarkta gönderdiklerini, bir daha bilgisayarın tekrardan lenovoya geldiğini ve işleme 23 kasımda yeni başladıklarını söylediler.


    Bana her şeyi söyledikleri gibi yapmama rağmen 1 ayı geçkin bir süredir bilgisayarım yok ve vizelerime ve derslerime bu sebepten dolayı telefonumla zorlanarak girmek zorunda kalıyorum. Şimdi sorum şu bildiğiniz üzere teknik servislerde 20 iş günü olayı var, bu 20 iş gününü saymaya bilgisayarı ilk ellerine aldıkları günden mi saymaya başlamalıyım yoksa gerçekten söyledikleri gibi işleme gerçekten başladıkları 23 kasım tarihinden mi?


    Lenovonun internet sayfasındaki garanti yerinde biletlerim böyle gözüküyor. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim. Konu hakkında yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok iyi olur. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum, iyi günler.

    Lenovo teknik servis sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ventorin -- 3 Aralık 2020; 9:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • mediamark la ilgili bu husus yasadıgınız sorun sizin burda hatanız mediamark gitmeniz olmuş.. normalde dırek lenovo garantiyi arıyorsunuz evınıze kargocu gonderıyor laptobu alıp tamır edıp sıze dırek gonderırdı 1 hafta surerdı. bu durumda laptopu medıa marka gonderıyor medıa mark ta 1 hafta bekledıkten sonra gondermıstır oranın keyfıne kalmıs bır durum.

    Hatanız şu garantili cihazı aldıgınız yere goturmek direk servise göndermeniz gerekiyordu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.