Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
30
Favori
93.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim pc 82B500CRTX Lenovo Legion 5 15ARH05 4600h+1650ti


    Cpu 46W max verdi.

    Gpu değerleri ise aşağıdaki gibi.


    ekleme: Performans modunda, hız aşırtma kapalı.


    Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 19 Ocak 2021; 19:32:58 >
  • https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX


    selamlar, linkteki laptobu almayı düşünüyorum. monster tulpardaki 2060 ile bu aynı mıdır. (monsterda 2020 model diyor) birde nette oyun benchmarkları bulamadım, bilgisi olan var mıdır?

  • selamlar. ryzen 7 gtx 1660ti modelini coil whine sebebiyle iade etmis bulunmaktayim. fakat urunu o kadar begendimki yasadigim ulkede sabah aksam sitelere bakiyorum ayni mode gelmis mi diye abi YOK. benim kullandigim model 2020 eylul uretimiydi.

    ryzen 7 4800h, gtx 1660 ti 6gb, 16 gb ram, 512 ssd, isletim sistemsiz. bunu yaklasik 1000 euroya aldim. cok yazik oldu ama bu paraya bu riske girmek istemedim ilerde daha buyuk problemler cikar mi diye. urunu video editleme ve oyun vs. icin almistim. almayi dusunen varsa hic dusunmesin bile ama bu coil whine olayi beni rahatsiz etti. performansinda hicbir sikinti yok.

    bir de gtx 1660ti ile rtx 2060 model arasinda yaklasik 350 euro fark var. bunun sebebi nedir? sizce mart-nisan gibi rtx modelin fiyatinda bir dusme olur mu?

    beklemedeyiz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lightwav3 L kullanıcısına yanıt

    Aradan 1000tl var hocam, monster da intel lenovo da amd 4800h var çok daha iyi bir işlemci üstelik lenovo elbette ki daha kaliteli. Lenovo 4800h+rtx2060 varken monster alınmaz hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 22 Ocak 2021; 10:43:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tface

    Bende bu modellere çok baktım.

    11300 den legion 5 e çok elim gitti ama almadım. Y520 kullanmıştım performans olarak çok iyi idi fakat office kullanımında çok ince fan sesi geliyordu ve rahatsız oluyordum. Legion 5 dede sessiz ortamda ince fan sesi geldiği söyleniyor.

    Msi olan ön sipariş olması lazım 4 şubattan sonra gönderilecek sanıyorum. 10900 civarında satanda oldu dün akşam. Ekran kartı 3060maxq yeni modellerden fakat yeni olduğu için hiçbir incelemesini bulamadım.

    10800 e Monster t7 sipariş geçtim bana yeterli olucağı ve 17 inç istediğim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • salih_2828 kullanıcısına yanıt

    Ben bu anlık indirimleri anlamadım. Hepsiburada da denk geliyorum bazen, 11299'a düşüyor sabah bakıyorum stok yok. Sonra tekrar stok oluyor 14 bine satıyorlar. Yine stok bitiyor sonra bakıyorum 11299'dan satışta.


    İade gelen ürünleri kampanya diye mi satıyorlar anlamadım. Benim midem bulandı açıkçası indirim olsa da almaya çekiniyorum artık. Geçen indirimden alan çok olmuştu. Arada iade edenler oldu. Stok yoktu hiç, pat diye 11299'dan satışa girdi sabah stok bitti yine. Şimdi 13bin küsür.


    Şu iade edilen bilgisayarlar ne oluyor acaba yetkili biri açıklasa keşke. Adam sorun belirtmeden iade ettiyse ama bir problem varsa cihazda, hepsiburada hiç lenovoya yollamadan tekrar satışa mı koyuyor acaba.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Girer girmez baktım 9 laptop vardı stokta yüksek ihtimalle iade gelenleri tekrar sattı hepsiburada, bu da doğal yani napsınlar turşusunu mu kursunlar :) Diğer pahalı olan da farklı satıcı zaten.

  • Tface T kullanıcısına yanıt

    Hocam sırf yeni nesil ekran kartı var diye 4 çekirdekli işlemciye sahip bir laptop almayın. Her anlamda daha fazla çekirdeğin faydasını hissedeceksiniz. 4 çekirdek yetersiz.


    Ayrıca bu GF modellerinin ekran kaliteleri de pek iyi değil. Lenovo her anlamda avantajlı,tabi servis konusunda bilmiyorum.

  • "Lenovo Vantage hizmetleri yükseltiliyor, lütfen bekleyin." bu problemi yaşayan var mı çözemedim kaldırıp yüklememe rağmen

  • Aynı sorun bendede var. Çözüm bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada dan Legion 5 4800H RTX2060 16GB 512SSD Freedos lu modelini 11300tl ye satın almıştım. Gelin görünki hepsijet kargoyla gelen pakette hasar olduğu için paketi bile görmeden ürün geri gönderildi. Hasarlı paket almadığıma sevineyim diyeceğim ama ürünün gelmesini beklerken 3 gün gitti, iade/değişim süreci 2 gün diyorlar, yeni bilgisayarın gelmesi de 3 gün dersek 8 günlük bir zaman kaybına maruz kalıyorum ve ben bir yazılım geliştiriciyim, gelirimi bilgisayardan sağlıyorum. Aldığınız yeni bir üründe böyle sıkıntılarla karşılaşmanın verdiği motivasyon düşüklüğünden bahsetmiyorum bile. Çünkü burası Türkiye ve en değerli sermayeniz, zaman kaybınızın, motivasyonunuzun kırılmasının bir yaptırımı olmamasını da geçelim, ne satıcının ne de kargocunun umrunda değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeren -- 26 Ocak 2021; 15:14:25 >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt

    ne yaptımsa bende de düzelmedi hocam çalışmıyor şu an. kaldırıp mağazadan kurdum olmadı. lenovonun sitesinden indirip kurdum ama işe yaramadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami5357

    ne yaptımsa bende de düzelmedi hocam çalışmıyor şu an. kaldırıp mağazadan kurdum olmadı. lenovonun sitesinden indirip kurdum ama işe yaramadı.

    dediklerinizi ben de yaptım ama olmadı evet. fonksiyonlar çalışıyor ama uygulama açılmıyor. sonraki güncelleme ile çözülür umarım

  • Arkadaslar legion 5 17.3 inc modelinde A tusuna ortasindan basinca bir sorun yok fakat tuşa sol kenarindan capslocka yakin tarafindan bastigimda sert basiliyor, diger kullanan arkadaslarda da boyle bir durum var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VitaminsizAsker kullanıcısına yanıt

    Bende de sağ ok tuşu biraz sert basılıyor. Takılacak gibi oluyor. Hepsiburada da alanlardan bir yorumda yine sağ ok ve space tuşunun sorunlu olduğu yazılmış.

  • Arkadaşlar Merhaba,


    Kusura bakmayın yeni üye oldum ve nereye yazacağımı bilemedim ,konu açamadım.


    Lenovo i7 V15 IWL laptop'ını kullanıyorum. Sorunum şöyle: ekran koyu renk ağırlıklı olduğu zaman bir miktar kararıyor. Hemen ardından beyaz ışığın daha yoğun olduğu bir sayfa açarsam ekranın yavaş yavaş daha aydınlık olduğunu fark ediyorum.


    Kullandığım işletim sistemi Windows 10 pro. Harici ve dahili ekran kartlarının da en güncel sürümü yüklü. Güç seçeneklerinin her kombinasyonunu denedim fakat değişiklik olmadı.


    Bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz?


    Teşekkürler

  • demircim kullanıcısına yanıt

    Hocam sinir bozucu bu durum daha yeni aldik bilgisayari, ustune bi tik bastirdim duzeldi gibi oldu sonra tekrar sikisma oldu bir onceki sefer duzeldigi icin tekrar bastim yine ayni sikinti oldu ve bu sefer sol tarafina dogru basinca tus basili kalabiliyor. Acaba bu tuslar cikiyor mu cikiyorsa bi cikartip baksak nasil olur


    Edit: Mesaji yazdiktan sonra googledan baktim tuslari sokukuyormus cikardim tusu ve sol tarafta kucuk bir parcanin sıkıstigini gordum cimbiz yardimiyla oradan cikardim ve tusu tekrar taktim simdilik bir sorun yok gibi fakat o kucuk parca disardan dusmus olamaz icerisine ,bilgisayarin kucuk kirik bir parcasi gibi duruyor.

    Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitaminsizAsker -- 30 Ocak 2021; 23:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ali_ay A kullanıcısına yanıt

    Dahili ekran kartının markasına göre Intel'in ya da AMD'nin kontrol merkezinde bunun ayarı. AMD'de örneğin AMD Radeon Software içerisinde VariBright ayarı dediğiniz şey. Intel'de nasıl bilmiyorum o ayarı bulup kapatın.

  • Merhaba arkadaşlar, kasımda ryzen 7 4800h işlemcili 15.6 inç ekranlı modelden almıştım üzerinde oem windows 10 pro alıp kurdum. O günden beri ara ara bilgisayarımı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor (legion logosu da dahil) ekranı kapatıp uykuya alıp bekledikten sonra tekrar açınca geliyordu bazen de tamamen kapatıp bekleyince açılıyordu bir süre öyle devam ettim. İşlerimden dolayı servise gönderemedim. Bu durumun sıklığı artınca yedek bilgisayar bulup servise göndermeye karar verdim.


    Açıkcası beni macbook almadığıma (oyun oynamıyorum iş için kullanıyorum) çok pişman etti.


    Böyle bir problem yaşayan var mı?

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.