Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z500 Kullanıcı Platformu [SORUN VE ÇÖZÜMLER İLK SAYFADA] (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.823
Cevap
99
Favori
386.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • omer188 kullanıcısına yanıt
    Kurulumu usb 2.0 yuvalardan biriyle yapmayı deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer188

    Merhaba arkadaşlar, sandisk 3d ssd aldım yaklaşık 4 ay önce, çok şey denedim biraz zorlayarak windows kurulumu yaptım ama stabil çalışmadı bazen hiç sıkıntısız açılırken bazen açılmadı, açıldı sonra donma yaptı derken ssd kullanılamaz hale geldi, servise gitti değişim yapıldı ama yeni gelen disk de aynı şekilde şu an kurulum aşamasında diski görüyor ama yükleme yapamıyorum. bir engel falan var mıdır? normal hddler sıkıntısız çalışıyor
    Aynı ssd ile bende zar zor kurup iki ay kadar kullandım ve ssd öldü garantiden yenisi geldi onu satıp adata ssd aldım 6 7 aydır sıkıntısız kullanıyorum.
  • Selam arksdaslar, z500 20202 modeli var elimde. Anakart yandı.

    Buna anakart nerden bulurum ve de sizce deger mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg nin steam versiyonunu deneyen oldu mu performansi nasil cihazin mobili pcde cok kasiyor emulator var diye normal versiyonunu merak ettim bosuna satın almiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu z500ü Lenovo servisine temizlik maksatlı yollamak mümkün müdür acaba ? Kendim açıp uğrasasım gelmiyor önceki sayfalarda baktım açayım derken kıranlar olmuş menteşeleri. Youtubeda biraz baktım oldukça zor bir işlem gibi duruyor.
  • ben askerdeyken batarya ölmüş şarj olmuyor. fişi çekince otomatik kapanıyor makine. %17 gösterip şarj olmuyordu şimdi %7 lere düşmüş. acaba 0 olursa elektrik almasında sorun olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    Pubg nin steam versiyonunu deneyen oldu mu performansi nasil cihazin mobili pcde cok kasiyor emulator var diye normal versiyonunu merak ettim bosuna satın almiyim
    Pc sürümü oynanabilir değil. Kasıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Bu z500ü Lenovo servisine temizlik maksatlı yollamak mümkün müdür acaba ? Kendim açıp uğrasasım gelmiyor önceki sayfalarda baktım açayım derken kıranlar olmuş menteşeleri. Youtubeda biraz baktım oldukça zor bir işlem gibi duruyor.
    bende açtım kaç defa klavyeyi çıkarırken elinde doğru ekipman yoksa kasayı yada klavyenin birleşim yerlerini zedelemen muhtemel.

    ben zedeledim ama çokta sorun etmedim zaten kaç yıllık makine oldu 1300tl ye almıştım
  • Çok eskidi evet arada derede nadiren lazım oluyor ama ölsün de istemiyorum. Fiyatlar malum giriş seviyesi dizüstü bilgisayarlara bile 3000 tl istiyorlar artık. Almak çok zor.

    Tozundan falan kurtulursa en azından rahatlar biraz daha ömrü uzar diye düşündüm ama servis de yüzlerce liralık fatura çıkartırsa bu işlem için o da mantıksız geliyor.
  • zedeliyecek bir durum yokki sonuçta klavyeyi tutan alttaki 2 vida var söktüğünüzde içeri saatçi tornavidasının en küçüğünü koyun yukarı itekleyin yada çuvaldız yorgan iğnesi gibi bişeyi itekleyin her 2 deliktende klavye tırnakları üst taraftan bırakıyor kendini sonrası basit yavaşça kendine doğru çek ve pc ye giren devreyi ayırın ayırmadan bile 6 vida tutuyor onları sökün dvd rom u sökün dvd rom altında 3 tane küçük vida var kasayı tutan onları sökün laptopun zaten pabuçların içinde herbirinde 1 vida var sökünce kredi kartıyla alt kapağı açabiliyorsunuz artık benimki alıştı 2 dk da sökülüyor tamamen fanı temizliyorum macunluyorum tozları alıp geri kapatıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan666 -- 23 Temmuz 2019; 9:4:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdogan666

    zedeliyecek bir durum yokki sonuçta klavyeyi tutan alttaki 2 vida var söktüğünüzde içeri saatçi tornavidasının en küçüğünü koyun yukarı itekleyin yada çuvaldız yorgan iğnesi gibi bişeyi itekleyin her 2 deliktende klavye tırnakları üst taraftan bırakıyor kendini sonrası basit yavaşça kendine doğru çek ve pc ye giren devreyi ayırın ayırmadan bile 6 vida tutuyor onları sökün dvd rom u sökün dvd rom altında 3 tane küçük vida var kasayı tutan onları sökün laptopun zaten pabuçların içinde herbirinde 1 vida var sökünce kredi kartıyla alt kapağı açabiliyorsunuz artık benimki alıştı 2 dk da sökülüyor tamamen fanı temizliyorum macunluyorum tozları alıp geri kapatıyorum
    klavyeyi alttaki delikten ittirerek açıyoruz dediğin gibi fakat benim klavye çok zorlanmış baskı yaptığım yerden kırılacak noktaya gelince kenarlardan açılan ufak boşluklara spatulayla işlem yapar gibi destek almıştım.
    tabi bu ilk defa açıldığı içindir diye tahmin ediyorum bundan sonra o kadar zorlanacağını sanmam.
    bu spatulayla (ki alet metal birşeydi) çizik vs yapabiliyor.




  • erdogan666 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben uğraşamam onunla elimde kalır paramparça olur.
  • 2013 yılında aldığım emektar z500 ün bataryasını hiç değiştirmedim. Öneri yapabilir misiniz? Birde düzgün bir batarya ile performans modunda kaç saat dayanıyor?
  • Eylül 2013'te aldım bu aleti. SDD takıp, dvd'yi söktüm HDD taktım. Cayır Cayır. Arada bilgisayarcıya veriyorum macunları değiştiriyor, temizliyor.

    6 Sene oldu nerdeyse, inanılmaz memnunum.

    Bataryası ölü bir tek. O da önemli değil zaten benim için.

    Bu arada, RAM'i 8GB veya 12GB yapan var mı? Gerek var mıdır RAM yükseltmeye? Tavsiye eder misiniz?
  • Arkadaşlar selamlar.

    Sanırım batarya bitmiş. Prizsiz çalışmıyor.
    Bataryalar ne kadardır. Z500 batarya oluyor mu?
    Arkadaşım; loptopu açıp bataryaya bakmam lazım dedi.
    Her z500 bataryası olmaz dedi.
    Ne yapmam lazım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar z500 laptopumdan hala memnunum ama wireless hızı nedense düşük 100 mbit internetim var ama z500 ten maksimumum 35-40 mbit kadar hız alabiliyorum sebebi ve çözümü nedir?
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Modemi ve bilgisayarı 801.11n'e göre optimize etmeyi deneyin.
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Olmaması ihtimali çok düşük.
  • cyborg_213 C kullanıcısına yanıt
    Takan arkadaşlar vardı. Tamamen ihtiyaç meselesi. Benim hiç fazla ram'e ihtiyacım olmadı. Hali hazırda olsaydı takardım ama ram için yanıp tutuşmuyorum.
  • birisi007 B kullanıcısına yanıt
    nasıl yapacağım bunu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.