Şimdi Ara

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Update 01.000.001 Released. 🟧 New Download Size : 38.272 GB 🟦 #PS5 https://t.co/x6RaEC01Xm”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1508492755995181065?s=20&t=MevOTYBc28myk3kVizzR1A



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Nisan 2022; 9:47:8 >




  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Update 01.000.002 Released. 🟦 #PS5 https://t.co/x6RaEC01Xm”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1510304802806317070?s=20&t=7c6_11CmzstkSY2HbnZLmw
  • İlk inceleme puanları geldi! Bu skorla kalırsa, tarihin en iyi 2. LEGO oyunu olacak böylelikle
    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi alasım var bizim küçük canavarla oynarız diyorum, 600 lirada maalesef fazla geliyor bir lego oyunu için :(

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    İlk Next-Gen LEGO oyununa hoşgeldin diyebiliriz. Aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en kaliteli LEGO oyunu. Star Wars markasını çok sevdiğim için, Deluxe sürümü aldım. Kaplamalar inanılmaz olmuş. Deluxe sürüm 7 indirilebilir içerik paketi içermekte.

    Bunlar
    The Mandalorian Seasons 1 & 2; Rogue One: A Star Wars™ Story; Classic Characters; Solo: A Star Wars Story; Star Wars: The Bad Batch; and Trooper Pack

    Oyun 9 Ana Filmi kapsıyor. Seriden toplam 300'den fazla karakter mevcut. 140 yan görevin olduğu bu oyunda, içerik olarak parasının hakkını sonuna kadar verdiğini söyleyebiliriz. Yetenek ağacının, karakterlere göre şekillendiği kısmı çok beğendim. Her bir karakter için oldukça detaylı bir iş çıkarmışlar. Oynanış ise LEGO'lar dan alışık olduğumuz, mizahi bir yaklaşımı, kaliteli bir vuruş hissiyle harmanlamışlar. Toplam 24 Gezegenin hepsi çok ayrıntılı bir şekilde tasarlanmış. Yapımcıların röportajlarını izlerseniz, Star Wars markasını ne kadar sevdiklerini, işlerini ne kadar tutkuyla yaptıklarını daha iyi anlarsınız. Local Co-op destekli oyunun, Grafikler ve sanat yönetimi ise oyunun en güçlü olduğu kısmı. Bazen LEGO olduğunu bile unutuabiliyorum. Kaplamar oldukça gerçekçi olmuş. Yanılmıyorsam oyunda RT de mevcut, çünkü yansımalar Screen Space Reflectios gibi durmuyor. Seslendirme kadrosunda ise, bazı karakterleri orjinal seslendirenler bazılarını ise başka kişiler seslendirmiş. Metacritic puanı 84 olmuş. Şiddetle öneriyorum, bu yılın en keyifli oyunlarından birisi karşımızda.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lego Star Wars: The Skywalker Saga - 90 Mins of PS5 Co-op Gameplay


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStation Accessyoutube
    A long time ago, in a galaxy far, far away...an Access host named Dave played with this favourite Lego set! We're checking out Lego Star Wars: The Skywalker saga, out tomorrow on PS5 & PS4. Joined by Rosie-Wan Kenobi; will they destroy the Sith, or join them? Tune in to find out! VOD SQUAD UNITE! Watching this after the livestream has happened? Then you’re part of the VOD Squad! Leave us a comment with the hashtag #VODSquad and we could read out your comment in a future livestream. Thanks for joining us! PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind the scenes sneak-peaks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity Follow the team on Twitter: Ash: https://bit.ly/AshMillman Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson Alex: https://bit.ly/AlexYoung1 For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=3AUp2Gh6www
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt

    Gerçekten çok tatlı duruyor oyun ama çok pahalı be day1 için :(

  • Ucuzladigi zaman diğer LEGO oyunlari gibi arşivime katacagim bir oyun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu dün akşam 3 saat kadar oynadım. Önceki Lego oyunlarına göre her açıdan gelişmiş bir oyun olmuş. 9 filmi birarada içeriyor ve toplamda 380 oynanabilir karakter mevcut, Star Wars evreninde ne varsa oyun içinde, 24 farklı gezegeni hikaye görevlerini tamamlayınca istenilen karakterle keşfedebiliyor ve her Lego oyununda olduğu gibi bulmacaları yan görevleri keşfediyoruz. Bu açıdan oyunun açık Dünya bir oynanış yapısı bulunuyor. Bunun dışında oyunda farklı sınıflara ait bir yetenek sistemi yer alıyor örneğin jedi olarak oynamak isteyenler elde ettikleri yetenek puanlarını bu kısımda kullanabiliyor ve jedi karakterlerinin hepsi bu geliştirmeleri alıyor. Ayrıca yeni omuz kamerası, daha iyi kontroller ve epey iyi görünen bir grafik kalitesi bulunuyor. Dışarıdan bakıldığında belki çocuksu bir yapısı var ama Lego oyunları her yaşa hitap eden oyunlar, Star Wars filmlerini izlememiş olsanız bile fimlere sadık kalınarak Lego' nun kendine has oyun sunumuyla hazırlandığı için gayet keyifli bir yapım olduğunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Nisan 2022; 12:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    En iyi 1. oyun ne acaba merak ettim. Aynı anda batman ve hobbit oyunlarını oynuyorum şu anda, onlar olabilirmi ?

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]
    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga Update 01.000.004 Released. 🟩 #LegoStarWarsTheSkywalkerSaga #PS5”
    https://twitter.com/playstationsize/status/1512079657411117056?s=21&t=9xpvezoMbfRyi0813hdgwg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna gelen yeni güncellemeyle Rogue One ve Classic Character paketleri eklendi. Böylece 400 e yakın oynanabilir karaktere ulaşılan oyunda tüm karakter paketleri Deluxe sürüme yada karakter paketi satın alanların erişimine açılıyor. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] 

  • LEGO Star Wars: Skywalker Saga Satışları iki Haftada 3,2 Milyonu Aştı


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici TT Games, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'nın piyasaya çıktığı ilk iki hafta içinde dünya çapında 3,2 milyon adet sattığını açıkladı. Bu satış rakamıyla beraber Skywalker Saga, önceki tüm LEGO oyunlarının satış rekorlarını geride bıraktı.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LEGO_Star_Wars_Skywalker_Saga_Satislari_iki_Haftada_32_Milyonu_Asti-113453.htm






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.saatin sonunda oyunu bitirdim bir lego sever olarak oyuna bayıldım diyebilirim tüm filmleri kendi diliyle komik ve heyecanlı bir finalle tamamlamış indirim dönemin de alınabilir. Grafikleri AA oyunlarına yaraşır şekilde olmuş kaplama kalitesi üst düzey, lego oyunlarında ki yaratıcılığa bayılıyorum kendine has bulmacaları çok güzel oluyor 30 yaşında bir oyuncu olarak çok eğlendim tavsiye ederim.

  • İndirim gördüğü gibi aldım, 60fps modunda biraz bulanıklık dışında her anlamda diğer lego oyunlarından çok daha iyi, benim oğlanla oynuyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.