Şimdi Ara

Legion Healing Rankings

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni patch ile hangi class metada kim useless diye düşünüp araştırırken şöyle bir video ile karşılaştım.Bu youtuber kimdir,ne kadar bilgilidir,anlattıkları ne derece doğrudur bir fikrim olmasa da eğlenceli ve fikir veren bir şey ortaya çıkmış.Kısaca özetleyecek olursak;
    -En keyif aldığı class:Disc Pri
    Bu zaten oldukça değişken bir tercih ama son değişiklikler ile Disc Prinin oldukça agresif bir yapıya sahip olduğunu biliyoruz.Oynanış olarak yeni bir tarza sahip ve alışıldık healer mantığından farklı yapısı ile en eğlenceli sınıf olarak seçmiş arkadaş.
    -En iyi tank healer:Holy Paladin
    Paladin de ise daha önceden de alışık olduğumuz şeyler dikkatimizi çekiyor. Plate giymesi ile elde ettiği hayatta kalma başarısı ve healing skillerinin grubun tankını hayatta tutmaya yönelik bir yapıya sahip olması.Lakin mekaink olarak bir çok değişiklik var.Aynı işi yeni bir yolla yapıyoruz açıkçası. Sonuçta Tank Healer sıfatına kimse karşı çıkamaz diye düşünüyorum.
    -En iyi grup healer:Resto Shaman
    Shaman hakkında en ufak bir bilgim olmasa da videoda arkadaşın üstünde durduğu şey gayet açık.AoE Heal.Legion ile alan etkili en iyi iyileştirme skillerine Resto Shamanın sahip olduğunu ileri sürüyor.Listeme yazdım açıkçası :D
    -Şaşırtıcı derecede iyi healer:MW Monk
    Monk hakkında zaten çok fazla yorum yapılıyor.Arkadaş da MW Monka gelen değişikliklerden bahsetmiş.Oynanış tarzı baştan aşağı yenilenmiş gibi görünüyor.Yeni mekanikleri ile o da eli yüzü düzgün healer classlar listesine adını yazdırmış anlaşılan.
    -En basit healer:Holy Priest
    Şuan benimde kastığım ve ilk fark ettiğim bu nedenle kendi onayımı da verebileceğim bir seçim.Holy Priest ciddi anlamda oynanış olarak basitleştirilmiş gibi duruyor.Bu etkisiz olduğu anlamına gelmiyor elbette.Mekanik olarak değişime gidilmiş ve daha basit bir yapı sunulmuş anlaşılan oyuncu kitlesine.Pri genel olarak herkesin elinin altında bulundurmak isteyeceği bir class halini almış.Eğlenceli etkili ve basit specler ile farklı deneyimler vadediyor.
    -En yüksek değere sahip healer:Resto Druid
    Genelde seçimleri en etkileyen faktörlerin başında gelen healing numbers yani atılan heal miktarının galibi ise Druid olarak karşımıza çıkıyor bu videoda.Şaşırmadım açıkçası.Resto Druid uzun zamandır tercih edilen ve güzel bir mekaniğe sahip olan class.Değişiklikler var class ile ilgili ama bu patch de bolca göreceğimiz sınıflar arasında gibi gözüküyor.

    Tekrar değineyim.Bunlar tamamen Taliesin & Evitel adlı arkadaşların youtube kanallarında paylaştıkları videoda Legion paketi ile gelen değşiklikler çerçevesinde healerlar hakkındaki kendi fikir ve görüşleridir.Doğruluk oranı tartışılır ama fikir sahibi olmak için güzel bir video.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangez -- 11 Ağustos 2016; 21:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayıya dönüşen varya yapraklı heal atan adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Druid > Shaman > Holy Priest >= Paladin > Monk > Disc Priest

    Son durum bu değişmezse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrAy -- 10 Ağustos 2016; 13:28:26 >
  • paladinimi Holy oynamayı düşünüyorum da pek zevkli gelmedi bana açıkcası.
    legion da 110lvl de değişir mi bilmem :/
  • Şahsen bu sezonda arenada rank pushlarken yanımda olmasını isteyeceğim healer dudu olucaktır gerçi artık cyclone dispell edilebiliyor ama yinede pvpdeki üstünlüğünü değiştirmiyor bana göre.
    Bizzat deneyimledim Monk healerı bu arada mekaniklerinde baya bir değişiklik olmus sımdıden oynayacak arkadaslara söyleyim artık aoe healda atabiliyor yetersiz kalmıyor :)
  • Healer konusunda Pvp de druid her zaman bir tık öndedir benim için ve bir çokları için. Druid, classı zaten oyuncu ile 'oyuncu' arasındaki farkı her zaman göstermiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.