Şimdi Ara

ledger nano x ile ilgili soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ledger nano x aldım ancak kafamı kurcalayan bir durum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdi ben binancedan ledger'a shiba göndereceğim erc20 ağı 750 bin ship kesiyor, binance smart chain ağı ise 6 bin küsür. Bsc ağı ile de ufak bir miktar attım sıkıntısız gitti ancak şunu sormak istiyorum ben bsc ağı ile göndersem bütün shibaları, ilerde olmazda olursa diyelim binance kapandı ledgera bu ağdan gönderdiğim coinlere bir şey olur mu yoksa erc20 ağı ile mi transfer yapmak mantıklı?




  • ERC20 ile istediğin yere gönderirsin. Basit bir örnek vereyim; Halkbankasından, Vakıfbank'a para attım gibi bir şey bu. Shibaların BSC zincirinde değil. Sadece o zinciri kullanarak yollandı.

  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim. işte merak ettiğim nokta erc ağı değil de bsc ağı. Deneme amaçlı shiba gönderdim ledger uygulamasına girdiğimde Bsc uygulaması içinde gözüküyor binance ağı ile gönderdiğim coinler. Ağ kapanırsa bu uygulamayı tekrar yükleyemezsek diye düşünüyorum ledger da nasıl olur bu durum? ya da Sizin dediğinizden anladığım sadece gönderilen ağı kullanıyoruz o ağda beklemiyor diyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukclkk -- 25 Kasım 2021; 9:39:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Şöyle bir backtest yapabiliriz. Shibaları ERC 20 kullanarak geri göndermeyi deneyebiliriz. Yollamayalım ama ERC 20 ile yolluyor mu ona bakalım.

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    şu şekilde gösterebilirim sadece binance smart chain adresi gir yazıyor adres kısmında. Olmuyor yani anladığım kadarıyla. Şöyle bir durumda var ledgerdaki bsc ağı uygulamasını silince de gözkümoyor shibalar tekrar yüklemek gerekiyor. ledger a da sordum bu durumu ama cevağ gelmedi. Yani ağ kapandı vs vs her şey olabilir bu durumda ne olur diye.


    ledger nano x ile ilgili soru?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukclkk -- 25 Kasım 2021; 10:47:25 >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt

    İlginç gerçekten. Sonuçta Shiba ETH tokenı. Cross chain yapamıyor demek oluyor bu Ledger. Peki ETH app kurulumu Ledger'da? Eğer ETH app kuruluysa, ETHScan'den o adresteki tokenlara bakalım.


    Bir de Metamask kurup, BSC ağını oraya bağlayıp bakabiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 25 Kasım 2021; 11:3:13 >
  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Evet i eth de kurulu kontrol ettim hiç bir şey gözükmüyor eth scan da.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt

    O zaman Ledger'ın müsaade etmediği bir durum var. Bir de Metamask'a BSC adresini bağlamak lazım. ETH ve BSC ağları birbirini görmüyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.