Şimdi Ara

LCD Monitör Geç Açılma (Açılmama) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2007 yılında almış olduğum ve geçen yıla kadar sorunsuz biçimde kullandığım BenQ FP93VW monitörüm, geçen yıl sonunda geç açılmaya, daha sonrasında ise hiç açılmamaya başladı. Son birkaç aydır da kullanmıyorum.

    Sorun ilk olarak güç düğmesine bastıktan birkaç saniye sonra titreyerek gelen görüntü ardından açılması ile başladı. Ardından çizgilerden ve karışık ışıklardan oluşan bozuk görüntülerle açılma başladı. Daha sonra ise açılması süresi gitgide uzadı, güç düğmesine birkaç kez basma durumu ortaya çıktı. En son zamanlarda ise neredeyse hiç açılmıyordu. Ben de kutusuna geri koydum, kullanmadım.

    Aslında açıldığında görüntüde hiçbir sorun yoktu. Yani normal kullanılıyordu. Renkleri, keskinliği, beyaz dengesi vs. hiçbir sorunu veya sorun olduğuna dair bir belirti yoktu. Tek mesele açılması ile ilgiliydi. Yani panelle ilgili bir sorun değil de güç ile ilgili bir sorun olduğu kesin. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı? Sorun nedir ve nasıl çözülebilir? Ankara'da tamir ettirebileceğimiz bir yer var mıdır ve ne kadara mâl olur?

    Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Temmuz 2013; 5:46:05 >



  • Ya vadesi doldu :) ya da Güç Kartı'nda bir sorun olabilir.
  • Vadesi dolmuş da olabilir. Yanlış hesaplamıyorsam 30000 saat civarı çalışmışlığı var. Ama yine de görüntüsünden hiç es vermedi. Yarım saatte açılıyor olsa bile ilk günkü kadar net ve canlı görüntü veriyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.