Şimdi Ara

LCD Düşünüyorum değişti mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde LG F700B 17inç CRT var. Bunu kaça satarım. 200ytl nasıl bir fiyat yeni gibi garantisi yeni bitmiş olarak yada birkaç ayı kalmış olabilir. Ufotek garantili.

    İlk önce oyun hiç oynamıyorum sadece film izliyorum ve net.

    Ekran kartımın desteklediği çöz. aşağıdadır. Bunlardan hangisi geniş ekran içindir yoksa ekran kartı alıcaz gibi gözüküyor.
    1280*1024
    1280*960
    1280*800
    1280*768
    1280*720
    1150*864
    1024*768
    960*600
    800*600

    Buradaki yazıları okudum

    1-Viewsonic VA1921 düşünüyorum(geniş ekran olması nedeniyle)
    2- Asus ve Philips'te var ama fiyat konusunda uçmuş durumdalar o fiyata 20inç vestel Lcd tv alınır örnek biraz kötü olabilir ama öyle bence yada biraz daha bütçe artırımı ile Toshiba alırsınız
    3- Lütfen biri bana ve buradaki herkesin bilgilenmesi için Tabir-i Caiz ise çok atıp tutan bir arkadaşlardan biri bu ölü pixel nasıl ve ne sebepten oluşacağını açıklarsa herkes bilginenir.
    4- Bu geniş ekran lcdlerde 4:3'e ayarlama gibi bir olanak veriyor mu? Yoksa ise 4:3 filmlerde iyi olmaz
    5- Arkadaşlar burda herkes bilgi alamaya çalışıyor değil mi? Peki neden Fotoğraf isteyen arkadaşlara neden yardımcı olmuyorsunuz. Geçenlerde bir forumda benim başıma geldi kişi bana özel mesaj atmış ve foto.mak. ile ilgili foto. istedi ve hiç üşenmedim güzel güzel çektim ve onlar image sitesinde gönderdim kişi tam anlamıyla yardımcı oldum istesem yapmazdım. Madem ki burada bir yardımlaşma sözkonusu her türlü yardım olsun.

    6- O zaman bir de ben foto istiyorum. elinde makinesi olanlar çok kıyaslanan iki marka asus ve viewsonic'i olanlar film, oyun, windowstan resimleri internet sayfalarından fotoğrafları çekip göndersinler özellikle şu filmlerdeki karanlık sahneleri mera ettim.


    7- Bir LCd alırken test edebileğimiz unsurlar nelerdir. Fotoğraf kalitesini ne tür bir fotoğraf ile test etmeliyiz. Film olarak hangi filmlere bakmalıyız hızlı ve yavaş sahneler olarak film adı ve sahne olarak verebilecek biri varmı?

    8- Ölü pixeli test edip mi aldınız nasıl test edilceği konusunda bilgisi olan varmı?
    Olmayanlara ben yardımcı olayım. Monitörlerdeki RGB anlamı olan red green blue kırmızı yeşil ve mavi bu renklerden oluşan dosya oluşturuyoruz PS ta çözünür çok yüksek olması gerek yani piyasadaki en büyük mönitörü desteklediği çöz. daha büyük. bunlara artı olarak bir de siyah ve beyaz etti 5 adet JPG dosyası bunları herhangi bir medya ile yanımıza alıyoruz. sırası ile tam ekran olarak açıyoruz ve bakıyorum varsa bu renklerin herhangi birinde belli oluyor o zaman satış elemanına diyoruz başka getir bu işlemi parayı ödemeden yapmanız gerek yoksa yapmayın bir anlamı yok bence.

    biraz uzun olmuş olabilir ama verilecek cevaplar herkes için faydalı olacaktır.

    Lütfen ama lütfen herkesten rica ediyorum, sorulara soru ile cevap vermeyin ve anlamsız yorumlar yapmayın. Örn: Oyun oynamıyorsan LCDyi ne yapacaksın gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxonera -- 12 Mayıs 2006; 16:34:59 >







  • Wide monitör düşünürsen Viewsonic Va1912W 19" ve fiyatı uygun sayılabilecek düzeyde olan güzel bir monitör.
    Sitede birçok incelemesini görebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.