Şimdi Ara

LCD de 19' ve 4 ms veya altı monitör araştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tavsiyelerinizi bekliyorum önemli olan tepkime süresi aslında sadece benq ları gördüm 4 ms tr de daha altı varmı yada başka 4 ms satan markalar önerebilirmisiniz ?



  • WiewSonic var 2ms, ama 4ms ile 2ms arasındaki farkı anlayacağını pek sanmıyorum. Mantıklı düşünmek ve ne istediğiini bilmek önemli.
  • şöleki, oldukça fazla oyun oynuorum ve benim için tazeleme hızı ve tepkime süresi oldukça önem kazanıor lcd de

    baya uzun zamandır philips 109P4 kullanıyorum 1280 e 1024 te 100 hz kullanabiliorum en azından bu değerlere yaklaşabilmesi önemli benim için
  • Kullandığım monitör 4 (3) ms tepki süreli olan Viewsonic Vx924 ve açıkçası kesinlikle ve kesinlikle önerebilirim.
    Bunun yanında stoklara 2ms tepki süreli Viewsonic Vx922 de gelmiş, aradaki fiyat farkı az ise kesinlikle bu monitörü öneririm fakat electra arkadaşın dediği gibi aradaki farkı ayırt edebileceğini sanmıyorum. Bunun yanında Viewsonic Vx924 550:1 kontrast oranına, Vx922 ise 650:1 kontrast oranına sahip.
    Soruna gelince lcdlerde tazeleme yoktur yenileme vardır. Crt monitörlerde tazeleme ne kadar yüksek olursa görüntü o kadar iyi olurken Lcdlerde en ideali 60hz yenileme hızıdır.
    Benq'nun modellerini bende dergilerde reklam olarak gördüm fakat ne yazıkki görüntüsünün nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
    Ayrıca samsung'un 960bf modeli de 4 ms tepki süresine sahip, bu monitörü de önerebilirim.
    Ben sana Benq tercihi yerine Viewsonic veya Samsung tercihi yapmanı öneririm, bunun yanında unutmadan monitörü alırken ölü piksel kontrolü yap.




  • çok teşekkürler baya yardımcı oldu bu bilgiler
  • Kardeş ASUS un LCD monitörlerede bi bak istersen.. bi modeli 3 ms.. ASUS lar gerçekten çok canlı, keskin ve net görüntü veriyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.