Şimdi Ara

Laptopa Su Döküldü Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pc nin sol üst tarafına yarım bardak kadar su döktüm hem uyku moduna bastım power tuşu ile 30 saniye sonra kendi örtülü kurulayıp yarım saat dik pozisyonda beklettim ve 30 dk sonra tekrar açınca çalıştı ama herşey çok geç geliyordu fln kapat dedim ekran karardı ama kaapnmadı kapanmayınca tuştan örttüm sonra tekrar açmak istedim bu sefer fan fln çalışıyordu ama ekran gelmiyordu tekrar zorunlu olarak tuştan örtüp yattım kalkınca tekrar denedim bu sefer fan fln da çalışmıyor sadece laptopa güç gittiğine dair bir ışık yanıyor benim bunu yaptırmam kaç tl mi alır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Su dökülmesine karşın yapılacak ilk iş laptopun pilini çıkartmak ve fişte tajılıysa onuda çıkartmak sen çok nazik davranmışsın bu arada su anakarta ulaşmış ve kısadevre oluşmuş kısa devre heryerden yapabilir açıp her bileşenş kontrol etmek gerekli yada gözle görülür bir kararma vardır benim düşüncem su anakarta gelmiş pc yi her fişe taktığında ayrıca farklı yerlerede zarar vermen muhtemel teknik servise vermeni öneriyorum onlar sana sorunun nerede olduğunu söyleyeceklerdir ve tamir veya değişim için fahiş fiyat cekeceklerdir en kötü ihtimal, gerisi sana kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlarda elektrik bağlantısını hemen kesip cihazı ters çevirin su klavyenin altına geçmesin. Ve 1-2 gün kurumaya bırakın bu sürede hiç açmayın.
    Sizin durumda ise su anakarta geçmiş gibi gözüküyor. Anakart yandıysa zaten yeni laptop parasına yakın bişey isterler. Kaliteli bi servise vermeni öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler Garanti bitmişti tamire verdim adamı aradım yapmış 150 tl yırttım galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn2332 kullanıcısına yanıt
    ne yaptığını sorsaydınız işçilikmi 150 tl ?
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    laptopun önceden sol üst kısmı kırıktı orayıda yapmış fln tam ayrıntılı pazartesi soracam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.