Şimdi Ara

laptop hdd sini pc ye takip windows kurma sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bende dell inspiron 1100 adinda eski dandik bir laptop var normalde buroda kullaniyordum ama gecen usb den bir virus bulasti. ufak bi spyware temizleyici kurdum tarattim buldu temizledi yeniden baslatmami istedi. baslattim ama kaspersky da yukluydu onu kaldirmayi unutmusum ( ayni sorun evdeki pc de de vardi onda ayni hataya dusmedim ) bunun sonucunda windows a login olamiyorum. Herneyse format atayim dedim ama nedense laptop bir turlu cd den boot olmuyor. boot from cd.. yazisinda takiliyor. cd rom bozuktur deyip diger elimdeki cd romlari da denedim yaklasik 4 cdrom da da ayni hatayi aldim. guvenli mode da da calismiyor.

    Herneyse laptopdan boot edemedigim icin laptop un hdd yi sokup pc ye takip formatlayip windows kurmayi dusunuyorum. Laptop un hdd slave olacak tabi normal olarak ama daha once hic slave disk e windows kurmadim. Sorum su :

    windows cd den boot ettikten sonra format bolumunde slave i temizleyip windows u kurmayi sectik diyelim. windows u kurduktan sonra ilk acilisda pc nin master hdd deki windows la cakisma yasar mi ve sonrasinda pc den sokup laptop a taktigim hdd laptop da sorunsuz calisir mi? Deneyen var mi? Ya da yukaridaki soruna baska cozum onerisi olan?

    Simdiden tesekkurler cevaplar icin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.