Şimdi Ara

Laptop Ekran Kartı Sorunu ( yada ben öyle olduğunu sanıyorum ) Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Casper marka bir laptop kullanıyorum şuan ve bilgisayarın harici ekran kartını kullanmasını gerektiren durumlarda,ekran kartı bozukmuş gibi davranış sergiliyor cihaz,oyun launcherı açılınca ekranda ama sadece launcherın bulunduğu alanda rengarenk noktalar yanıp sönüyor,oyuna girerken ekranda parçalanma oluyor,görüntü kırılıyor gibi oluyor veya grafik kartını kullanmayı gerektiricek herhangi bir uygulama açılınca da bu bahsettiğim tepkimeleri veriyor cihaz.Ne yapmam gerektiği konusunda veya sorunun tespiti konusunda bilgisi olan bir arkadaş beni aydınlatırsa çok sevinirim.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Laptop Ekran Kartı Sorunu ( yada ben öyle olduğunu sanıyorum ) Yardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozboy -- 24 Mart 2019; 14:19:7 >







  • Bende tarayıcılarda vs. ekran titreyip siyahlasıyordu intel grafik kartını güncelledim düzeldi.
    Aygıt yöneticisini aç ordan intel olan ekran kartını bul onu güncellerdir bakalım düzelcekmi. Cihazın garantiliyse benim teknik servis ile yaşadıklarıma bak seninde başına gelmesin. https://forum.donanimhaber.com/casper-nirvana-teknik-servis-zarari--137622622
  • 34Enes34 3 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim,intel grafik kartını güncelledim hatta belki ikisi arasında uyuşmazlık falan vardır diyerek ikisini de silip temiz kurulum yaptım fakat düzelmedi.Korkum donanımsal bir sıkıntı olması açıkçası.Garantisi yok maalesef o sebeple kendim yapacağım artık bir şekilde, şuan format atıyorum belki düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozboy O kullanıcısına yanıt
    eski laptopumda buna benzer sıkıntılar vardı yanlış hatırlamıyorsam zamanla ekran kartıyla altındaki mancunlar eskimişti. düzelmezse iyi bir servise gösterirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.