Şimdi Ara

laptop ekran karti bozulursa ne yapilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dell e1705 marka notebookum var..parity mempry error mesaji verdi..bu erroru vermeye 2 hafta once basladi mavi ekran cikip kapaniyor..actim acilmiyor..sonra duzeldi giti geldi..sonunda artik duzelmiyor..ekranimda cizgiler olustu..windowsa girmiyor ,guvenli modda giriyor..tabiki arastirdim herkes ram bios falan demis ama ramlari degistirip denedim biosu guncelledim,bunlarda olmadi format attim daha sonra windows normal acildi..ekran kartindan suphelendigim icin butun driverleri yukledima ama ekran kartini sona biraktim..hersey normal calisiyor ama ekran explorer sayfasini asagiya indirirken kesik kesik iniyor..zaten ekran kartinin driverini yuklerken yine mavi ekran oldu resetledi..ekran karti nvidia 7900gs..sorun kesin ekran kartinda..alet garanti disi..2 seneyi gecti..icini bile acmaya calistim ama beceremedim..sonucta ne yapmaliyim??bunun cozumu olurmu??







  • Ekran kartının sürücüsü(driver) yüklenmemiş.İnternet explorer ın kesik kesik açılması bu.
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
    verdiğim linkten OPTİON 2 ye tıklarsanız sisteminizi tarayarak driver ı kendi bulur.
  • Eğer kesin ekran kartında diyorsan yapılacak çok bir şey yok aslında. Mecburen teknik servise götüreceksin. Çünkü ekran kartında değişme olmayabilir. Yani anakarta tümleşik olabilir. Bu durumda profesyonel müdehale gerektirir.

    Driver içinsewww.dell.com adresinde Support alanında Find Software and Drivers alanına Service Tag ile sürücü bulabilirsin ki doğrusu bu olacaktır. Ben de Dell Inspiron 6400 kullanıyorum ve ATI sürücülerini ATI'den alıp yükleyemiyorum. Sadece Dell tarafından yayınlanan sürücüleri kullanıyorum.
  • senin makina servislik görünüyor dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.