Şimdi Ara

laptop da ekran sorunu. yardım lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaslar. acer marka bi laptopum var. fakat bi kaç haftadır ekranı kararıyor, çizikler oluyor ve yarı kararma gbi durumla karşılaşıyorum. garantisi yok makinanın. acaba problem neyden kaynaklıdır? yaptırsam ne kadara mâal olur? şimdiden tesekkürler yardımınız için.



  • anlattıklarına bakılırsa durum iyi değil :( donanımsal bir arıza olma ihtimali var benim tahminim ki genelde tutar :) 1. ekran kartının chipseti ile ilgili 2. monitörün kendisi ile ilgili olabilir yakın zamanda bilgisayarına darbe gelmedi veya düşürmediysen tahminim ekran kartı ile ilgili zaten dizüstü bilgisayarlardaki en büyük sıkıntı da o parçayı değiştirme imkanın olmaması. teknik bilgin yoksa donanımdan iyi anlayan bir servise göstermen gerekli formatla felan düzelecek bir şey değil (verdiğin bilgiye göre)
  • hocam saol ilgin için. iç açıcı konusmadın hiç. düşürme yok ama darbe dersen kaparken sert kapama olmuş olabilir. bişey daha fark ettim bn hep ekran klavyesini kullanırım, ne zaman laptopun klavyesini kullansam bahsettiğim sorun çıkıyor yeniden. yardım için ayrı bi bilgi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.