Şimdi Ara

Lanede kazanıp latede kaybetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neredeyse her maç karşılaşıyorum ben thresh prem draven oynuyor lanede eziyoruz biçiyoruz fakat aptalın biri 0 8 gidiyor bunun yüzünden kaç defa g2 ye düştüm.Adama neden böyle yapıyorsun diyoruz jungle gank de geliyor yani,evet kötü oynuyorum diyip feedlemesi kötü,ayrıca bunların ban yememesi daha kötü anlamıyorum ki adam geliyor maçımı kaybettiriyor gidiyor.Yani artık bıkıyor insan.Ayrıca şey de diyebilirsiniz lanede eziyorsan neden kaybediyorsun şöyle anlatayım.Şimdi bu adamın karşısında zed,talon,katarina,fizz,akali gibi suikastçiler olunca tepki veremeden tek yiyorsun.Okuduğunuz için teşekkürler fakat bundan nasıl kurtulabiirim veya kanser olmamam için ne yapmalıyım.







  • Neredeyse her maç karşılaştığını düşünüyorsan, %100 kendi sebeplerinden ötürüdür.

    * Ya lane'den sonra feci kötü oynuyorsunuz

    * Ya takımın, senin abarttığın kadar kötü değil

    * Ya da kriz yönetiminde aşırı kötüsünüzdür.

    3 sebebin kaynağı da, siz 2nizden kaynaklanıyor. Bugünlerde kime sorsak zaten hep takımdan dolayı çıkamıyorlar. Günah keçisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 31 Mart 2019; 16:2:58 >
  • Dereceli oynucaksaniz 5 pre oynayin yoksa dereceli oynanmaz illaha biri feedler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin durumunuzu tam bilmesem de genel olarak bahsettiğin durumu çok görmüş biri olarak şunları söyleuebilirim. Siz draven thresh bot çekiyorsunuz. Karşıya hyoer carry geliyor lanede 3-4 civarı kill alan draven ben artik tek atiyorum moruk diyip o özgüvenle dakika 20 civarı salıyo ee kafada da 1k ödül var. Bizim feeder hyper carrymiz çıkıp salan draveni 1 kez kesiyor alıyor 1k parayı çekiyo 3. Itemi sonra başlıyo dravenın kafasına vurmaya. Sonra tilt olup takım kötü report vs derken oyun kayıp hanesine yazılıyor. Lane aşamasında ezen sonra oyunu kaybeden bot lane %90 bu durumdan kaybediyor. Her 2 taraftada bulunduğumdan tecrübe ile sabit.
    Tr oyuncusunda ki en büyük hata biraz öne geçince herkese tek atcam moruq kafasına girmesi ve rakibe giden fazla minyon, kafa ödülü, gereksiz oyun uzatma ile kaybedilen oyunlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ban yemiyorlar hocam malesef. oyuncu sayısı da azalmadı ama benim başıma da şöyle bir şey geldi:

    -Bir oyuna girdim. Anivia jungle geldi. doranın yüzüğü ile başlamış. biz 5 lvl olduk o hala 1 lvl ve rede yardım istiyordu. olsun oyun sonu reportlar geçerim dedim. normalde sakin kalmaya çalışan bir insanım.

    -Oyun sonu reportladım, hemen ardındaki oyun ne göreyim. aynı isim braum jungle deniyor, doranın kalkanı almış. trolleyeceksen yine de jung itemi al ne yapıyorsan yap kardeşim. orada lole de ayar oldum yani reportladığım birinin hemen akabinde tekrar benim oyunuma gelmesi kadar saçma bişey yok.
  • Pajirzeal kullanıcısına yanıt
    doğru tespit çoğu zaman takımı böyle motive ederim "safe kal olabildiğince kaynak al kasılmaya bak" şu sıralar gerçekten maçlar çok kolay dönüyor.. kazanan bir anda kaybeden oluyor. TF'lerde uyumu yakalayan takım kazanıyor.. bir şekilde 1-2 kişi satınca maçı gidiyor maç..
    koridor kaybetmek maç kaybetmek değil aynı şekilde de tersi
  • Lane kazanıp maç kazanılmıyor zaten. Roam atarak da maç kazanılmıyor. Eğer takımın kötüyse kazanma şansın çok düşük. İyiyse de sen hard feedlemediysen milleti çok yüksek.

    Artık maç takımla kazanılıp takımla kaybediliyor. Yani eskisi gibi tek taşıma olmuyor. Şansın varsa iyi takım gelir kazanırsın. Selametle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruella

    Neredeyse her maç karşılaştığını düşünüyorsan, %100 kendi sebeplerinden ötürüdür.

    * Ya lane'den sonra feci kötü oynuyorsunuz

    * Ya takımın, senin abarttığın kadar kötü değil

    * Ya da kriz yönetiminde aşırı kötüsünüzdür.

    3 sebebin kaynağı da, siz 2nizden kaynaklanıyor. Bugünlerde kime sorsak zaten hep takımdan dolayı çıkamıyorlar. Günah keçisi
    Katılıyorum
  • Lane i kazanmak maçı kazanmanın ön koşulu olmayabiliyor.

    Lane kazandığın her maçı kazanma garantisi vermiyor oyun
  • Her eloda 0-8 giden elemanlar mevcut.Bu tarz oyunculari taşıdığında lig atlıyosun zaten.
    Ayrıca unutulmaması gereken bir şey var arkadaşlar.Dünyadaki her oyuncu kötü oyun geçirebilir.Adam camp yer 0-8 oynar, interneti kötüdur normalde kesebileceği rakibe 2 kez ölür tilt olur 0-5 oynar, 2v1 de rahatlıkla double kill alacakken en kritik skill shotunu kaçırır ölür tilt olur kötü oynar,ping girer ölür kötü oynar gibi gibi birçok sebep olabilir bir kişinin kötü oynamasi için.Mesela ben Master'ım ama 6-7 oyunumda bir bu tarz kötü skorla bitiridiğim oluyor.Oyunun doğasında var bu ve siz bunu engelleyemezsiniz.Öncelikle bunun bilincinde olacaksınız ve buna göre oynayacaksınız.
    Lig atlayamıyosanız bunun tek sebebi kendinizsiniz.(İnternetin, ekipmanlarin kötüdür bu durumlar istisna).10-3 gidip kaybediyosan bir oyunu "top lanerımız 0-7 oynadi o yüzden kaybettik demeyeceksiniz"."Ben 10-3 oynayıp taşıyamadım nerde hata yaptım acaba diyeceksiniz.".Bu mentalite gelişmek ve lig atlamak için yegane altın kural.Mesela örnek vereyim.Broken Blade 3v1 double kill aldıgı pozisyonun ardından daha iyi oynayabilirdim diyor veyahut da Ruin 3v1 double aldıginda ve youtube da megvaya falan çıktıgında bile gerçekten kötü oynadım ama kestim diyor.Gosu 1v5 quadra attıgında kötü oynadım ama kestim diyor.Adamlar nasıl gelişip daha iyi oynayacaklarini bildikleri için her türlü durumda nasıl daha iyi oynayabilirim bunun hesabını yapıyor.Fakat işe bakın ki bizim tr goldları silverları harika oynuyor ve takım yüzünden yeniliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir oyuncunun 0-8 gitmesi sorun değil yeter ki oynamaya çalışsın ve çabalasın bir şekilde kazanan lane sayesinde oyunu tutabiliyorsunuz. Görevlere odaklanıp aldığınız gücü takımınızla ivme yakalamak lazım. Ancak öyle oyuncular var ki kaybetmek için oynuyor bu oyunu. 50 Dakika boyunca mid lane ahri olan takım arkadaşımı ikna etmek icin cok uğraştım takım savaşlarına gelsin diye ama israrla gelmedi kötü söz dahi söylemedim hep kibar bir dille konuştum oyunda ama oyun sonu kaybedince cılgına döndüm cünkü cok öndeydik ve bir anda kaybettik oyun sonu ekranında ana avrat düz gittim 14 gün ban yedim :)))) Elo plat 2*3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t2n

    Bir oyuncunun 0-8 gitmesi sorun değil yeter ki oynamaya çalışsın ve çabalasın bir şekilde kazanan lane sayesinde oyunu tutabiliyorsunuz. Görevlere odaklanıp aldığınız gücü takımınızla ivme yakalamak lazım. Ancak öyle oyuncular var ki kaybetmek için oynuyor bu oyunu. 50 Dakika boyunca mid lane ahri olan takım arkadaşımı ikna etmek icin cok uğraştım takım savaşlarına gelsin diye ama israrla gelmedi kötü söz dahi söylemedim hep kibar bir dille konuştum oyunda ama oyun sonu kaybedince cılgına döndüm cünkü cok öndeydik ve bir anda kaybettik oyun sonu ekranında ana avrat düz gittim 14 gün ban yedim :)))) Elo plat 2*3
    Bir oyuncunun 0-8 gitmesi kendisi için kötü olmayabilir ama diğerleri için çok kötü. Kendi lane'inde denk bir skor süren yada 1-2 kill fazla almışsın ama karşıdaki 8 kill almış zed yada adc yada jungle gelip sana tek atınca oyun bildiğin gidiyor.. Tabi şöyle de birşey var o killi alan rakip takımdan sadece 1 kişi ise 1 cc ile indirip oyunu alabiliyorsun ama zor ihtimal ..




  • Bunlar denk gelir her iyunda vardir. Oyunu ciddiye almiyacaksin. Oyun bu sonucta. Bilgisayardaki grafiklerden oluşan bir oyun. Gerçekte kazandigin hiçbir şey yok kaybettiğin zamanin ve enerjin var sadece. Sen bu surede eglenebiliyor musun ona bakacaksın. Çünkü oyuna girme amacin sadece vakit oldurmek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçınılmaz son...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.