Şimdi Ara

Lancer Motor Arıza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç Lancer-2010-İnvite-1,5 - 160.000 KM LPG li

    Arkadaşlar selamlar. Araç 3 bin devirin altında silkeleme ve stop etme yapıyor. Araç hareket halindeyken stop ediyor. Gaza sonuna kadar bassanız bile gitmiyor ya da gitmekte diretiyor motor kendini çok zorluyor. Bu sorunlara yapılan işlemler; Lpg filtrelerinin, ve Lpg kitinin değiştirilmesi, Bujilerin değiştirilmesi,bu kablolarının kontrolü, Bobinlerin kontrolü (bobinler sağlammış-Boşuna bobin aldık) Subapların tamiri (motor bloğu açıldı, rektifiye edildi.) 3 kere boğaz kelebeği temizliği yapıldı. (Adaptasyonda yapıldı). Aracı bilgisayara bağladıklarında boğaz kelebeği hatası veriyor. Würt katkısı ve başka marka katkılar denendi yine aynı hiç bir sorun düzelmedi. Anlıyorum diyen ustalar tahmin yürütüyor ve arızaya nokta atışı bir teşhis koyamıyorlar. Olan bize oluyor tabi.

    Arkadaşlar sıkıntı büyük araç aylardır yatıyor artık para verecek durumum yok ve bunu tamir edecek/arızasını tesbit edecek kimse yok sanırım. İnsanların neden Fiat ya da Renault (Yada piyasası olan diğer araç aldığını şimdi çok daha iyi anlıyorum) :( Başına bu tür bir sorun gelen varsa nasıl bir çözüm buldu paylaşırsanız sevinirim.
    İlginize şimdiden teşekkürler.



  • Gecmis olsun. Onceki aracim 2004 1.6 lancer comfort idi. Sizinki kopekbaligi kasa ve 1.5 lancer motoruna lpg tavsiye edilmez zaten. Lancer en buyuk problemi usta ve yedek parcadir zaten ben de cok cektim. Ornegin korna sigortasi atiyordu sanayide bi ustaya gostereyim dedim adam kornayi bulamadi sonra mecbur servise gittim bi korna icin.Umarim sorununuz cozume kavusur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim teşekkür ederim. Senelerce Corolla kullandım Japonlar bir efsaneydi benim için ama Lancer dan sonra artık Japon araçlarından soğudum. Bu gün aracın ilk ustalarından birine ulaştım bir de ona gösterelim. İnş. düzelir.
  • Aracınız duzeldimi aynı sorunlar bendede var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.