Şimdi Ara

laguna 1.9dci?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • laguna 1.9dci bu arabalar neden bukadar ucuz? d segmenti araçlar içinde fiyatları 60binin üstünde olan arabalar 2005 2006 modelleri 30bin ile 33 bin arasında değişiyor yinede tercih edilmiyorlar?
    http://www.araba.com/852424.html
    http://www.araba.com/972351.html
    bu fiyata bu arabalar ucuz deyilmi?
    çokmu problemli yada ekonomik deyiller?
    görüşleriniz için teşekkürler.







  • d sınıfını bence laguna esp olmasa zor hakeder megane de esp olsa o sınıfa day olabilir ben lagunayı megane ayarında görürüm piyasada öyle diyo o fiyatı alıo
  • tasarımı tutmadı bence ama yanı laguna cok cok guzel bence ıyı tutar bugun 2.0 dcı otomatık kullandım hayran kaldım fıyatlarıda uygun tutmuslar
  • valla arkadaşım durum şöyle laguna1 kullanıyorum hakikatten çok güzel araç çok memnunum daha önce almadığıma pişmanım şuanada kadar ben laguna1de problem yaşamadım laguna2lerdede yaşanmaz
  • 1.9dci laguna kullanıcılarının yorumlarını bakliyorum. yol tutuş. yol sesi. motor sesi. yakıt vs vs. iyi ve köyü yönrerini yazarsanız sevinitrim.
  • Benim koltuk tamiri yapan bir arkadaşım var.Haftada bir kaç Laguna II koltuğu yapıyor."Şahin koltuğu bile bundan iyi" diyor.Koltuğun malzemelerini görseniz hak verirsiniz.
  • koltuk malzemelerindeki farklılık donanım farklarından kaynaklanıyor.Privilige donanımlı bir laguna2 malzeme yönünden gayet iyi, kullanışta da gayet keyiflidir.Bildiğim kadarıyla experession modellerde ESP yok.Alınıcaksa privilige donanımlı bir laguna2 tercih edilmeli.
  • ESP li temiz bir laguna 2 bulun, cok memnun kalacaksınız.Inanin kullandıktan sonra baska bir araca binince attan inip eşeğe binmiş gibi farkı cok rahat anlayacaksınız.

    Laguna 2 ile megane 2 karşılaştırılmamalı bence , arada çoook fark var.Bende Laguna 2 var, arkadasimda da megane 2, kendisi 4 senelik megane 2 kullanıcısı, o da memunu aracıdan ama lagunayı kullandı, hayran kaldı.

    2.elinin düşük olması sizi yanıltmasın, degerinin cok altnda bence ama araba almak için elinde para bulunduranlar için iyi tabi :) Kaliteli bir aracı ucuza almış olacaklar :)

    LAguna 3 te cikti, kendi aracimi 3-4 sene daha kullanıp nasip olursa laguna 3 alacağım, şimdiki gibide lpg taktırtım mı tadından yenmez :)

    Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.