Şimdi Ara

Lada Samara Ön Konsola Oval Hoparlör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Aracım Lada Samara 1990 hatcback. Bilenler bilir arkada hoparlör için pek yer yok ne yazıkki. Bende ön konsola yerleştirmeyi düşünüyorum. Teybim Sony GT210 ve hoparlör Pioneer TS 6983. Anfi kullanmayacağım. Temsili bir resim hazırladım. Acaba mümkün müdür? Bir zararı var mıdır? O kısmın altı boş bildiğim kadarıyla. Kenarlarını da bir şekilde doldurup düzleştirmek istiyorum.
     Lada Samara Ön Konsola Oval Hoparlör?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Nisan 2010; 15:12:18 >







  • Kolonlar birbirine çok yakın olduğu için, sistemin stereo özelliği kaybolacak.
    Ön kapılara konsa daha uygun olur bence.
  • Kapıya ben de düşündüm ama kalıklığı yaklaşık 10cm. Yani mümkün görünmüyor. Steryo konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zira bilgisayar hoporlerleride masanın üzerinde birbirine yakın oluyor genelde. Güneş korkutuyor beni. Üstüne kullanmadığım zamamn bir örtü düşünüyorum. Acaba manyetik vs. Arabaya bir zararı olur mu? Yada oradan havalandırma kalanalları geçiyor sanırım. Hoparlöre zarar verir mi?
  • Stereo konusunda yüzde 1 milyon sıkıntı olacak.
    Her 2 kolon da sağınızda kalıyor.
  • Bence öyle birşey kesinlikle yapmayın.Başta göz zevkiniz bozulur gerek yok.Kapılar için biraz işlem yaparak kolon yapabilirsiniz.Kalıplarla fiber(bunun adını biliyordum ya) dedikleri bi maddeyle istadikleri şekli veriyolar. fakat arka tarafta yer varmış bir kaç resime baktım;http://www.araba.com/2784159/Lada%20Samara?r=1#r11868483
  • Arka tarafa bir mdf yaptırara (50-60 TL) fevkalade kullanabilirsiniz.
    Zevkler tartışılmaz deyip görüntü kirliliğini bir kenara bırakıyorum. Kolonlar dip dibe ve sağ tarafta olduğu için berbat bir akustiğiniz olur.
  • Önerileriniz için teşekkür ederim. Ön tarafta yapmak biraz zor ve zahmetli olacaktı. Bende ustanın da tavsiyesi ile mevcut pandoziti (doğru mu yazdım bilmiyorum) 2 adet ince profille alttan güçlendirip kestirdim. Fena da olmadı şimdilik. Ses beklediğimden iyi. Hoparlörü önceden aldığım için kapı içleri olmadı. İlerde belki oralara da ek yapabilirim. Bi ara resim çekebilirsem koyarım yarın. Sanırım böylesi herkes için iyi oldu. Arabayı satarken çıkarmam da kolay olur en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.