Şimdi Ara

## LaCie 1TB Kapasiteli Yeni Harici Depolama Çözümü ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## LaCie 1TB Kapasiteli Yeni Harici Depolama Çözümü ##


    Hazırladığı tasarım odaklı harici depolama çözümleri ile sektörün ilgi çeken üreticilerinden biri olan LaCie, Little Big Disk Quadra serisi harici depolama çözümlerine 1TB'lık yeni bir alternatif daha ekliyor. Şık bir tasarıma sahip olan ürün dahilinde 2.5" boyutunda çift disk bulunuyor. RAID 0 için ön konfigürasyonlu gelen yeni disk, USB 2.0, FireWire 400/800 ve eSATA arayüzlerini de destekliyor. Alüminyum kasası sayesinde daha iyi ısı dağılımı gerçekleştirmeyi hedefleyen harici depolama çözümü, e-SATA üzerinden 115MB/sn, FireWire 800 üzerinden ise 75-85MB/sn'liktransfer hızlarına ulaşılmasını sağlıyor. 40x85x140mm boyutlarında ve 650 gram ağırlığında olan LaCie Little Big Disk Quadra 1TB, Windows işletim sistemlerinin yanı sıra MAC altında da kullanılabiliyor. EMC Retrospect Express yazılımı ile birlikte geldiği belirtilen ürünün yurt dışı satış fiyatı 660$ olarak belirlenmiş durumda.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Tasarım çok ilginç ve güzel olmuş.Hız aktarımıda gayet iyi ama acaba bu ürün TR'ye geldiğindeki fiyatı ne olur onu bilemem
  • güzel tasarım
  • 1 TB'ye göre bayağı ince.
    Parası olan için iyi bir alternatif
  • Ebay'da bunun Raid10 sisteme göre hazırlanmış 4 adet 2.5 hdd yuvasına sahip harici kutusu vardı. Yalnız fiyatı o derece güzeldi. Artık 3.5" taşımak ve kullanmak hamallık oluyor. 2.5" şart oldu. Tek diskte 1 TB görebilecek miyiz bakalım yıl bitmeden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.