Şimdi Ara

La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
35
Favori
92.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • polat alemdar ın omuz hareketiyle kurşunlardan kaçmasından beter çatışma sahnesi çekmeyi başarmış adamlar
    sırf bu yüzden izlenir

  • Son bölümdeki operasyon sahnesini, heyecandan ayakta izledim valla. Kurguyu şahane yapmışlar. Bayıldım. Tabii bazı olumsuzluklar da var. Netflix yine her zamanki gibi, eşcinselliği ön planda çok tutmuş, Berlin flashback sahnelerini direkt geçtim, o derece sıkıcıydı. Bence 4 sezon boyunca ölmeyi en çok hakeden Arturo. Ama gereksiz bir biçimde hala yaşıyor. :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çukur dizisine diss atmışlar
  • Dizi bugün bitti.

    O güvenlik şefi de bi ölmedi gitti. Neydi o sahneler öyle. Son 2 bölüm güzeldi. Şef işi çok fazla uzatıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu diziyi netflix almasaydı orjinal haliyle devam etselerdi çok daha iyi olurmuştu gibime geliyo netflixe karşı biraz sevgim vardı ama yok netflix hepten yok etti onuda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelecek sezon için nasıl oradan çıkacaklarına dair şöyle olabilir.
    Covid 19 mutasyona uğrar ve tüm dünyada tek bir kişi sağ kalmaz. Bizimkiler içeride izole oldukları için sağ salim ellerini kollarını sallayarak çıkarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    4.bölüme kadar dayanabildim ama vallahi izlenmiyor dizi. Netflix denen platformdan midem bulanıyor artık. Bi dizinin ilk sezonuna bakın bir de hakları netflixe geçtikten sonra çıkan sezonlara bakın. Arada dağlar kadar fark var. Gereksiz feminizm duyarı, her yere zorla sokulan eşcinsellik, hiç alakası olmayan zenci karakterler=netflix.

    Dark 3.sezonu izledikten sonra bir daha asla netflix yapımı bir dizi ya da filmi izlemeyi düşünmüyorum. Abonelik alıp bunlara para kazandırdığım için kendimi asla affetmeyeceğim.
    Ben de başlamayı düşünüyorum diziye ama Netflix yapımı olduğu için kararsız kaldım.
    Yorumlara bakılırsa ilk 2 sezon çok kaliteliymiş, anlaşılan sonradan Netflix iyice sıvamış.

    Şuan bir sitcom, Westworld ve Mr. Robot izliyorum. Yanında da aksiyonu, gerilimi bol olan bir dizi izliyeyim dedim. ( aksiyondan ziyade, Prison Break gibi akıcı olsun dedim.)
    Aklıma bu dizi geldi ama ne yapsam acaba.

  • Bu sahneler diziyi iyice çerezlik ve klişelerle dolu yaptı.


    La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izledim 3 günde bitirdim bu dizi abarttıkları kadar güzel değil ilk 2 sezon güzel 3 bişey anlaadım 4 en güzeliydi komple mantık hatası var bunda
  • Diziyi bu gün zorla bitirdim ilk 2 sezonun gölgesinde bile kalamamış kötü bir 4. sezon olmuş. Son 2 bölüm dışında onlarda bol aksiyon olduğu için iş görür geri kalan ilk 6 bölümü atlata atlata izledim...Ciddi hayal kırıklığı sırf eskilerin hatrına zaman geçirmelik olmuş

  • İlk sezonda bir mantık hatası var. Raquel'in annesi alzheimer bildiğiniz gibi. Raquel ilk bölümlerde şarjı bittiği için Profesörün telefonundan annesini aradı. Kadın sonraki bölümde Profesörün telefonunu arayıp kızıyla ilgili Raquel'e bilgi vermesini istedi. Nerede yaşadığını, hatta neredeyse kim olduğunu bile kısa sürede unutan hasta bir kadının Profesörün telefonunu aramayı akıl etmesi çok mantıksız olmuş.

    Diyeceksiniz ki buna mı taktın? Hayır elbette ama Profesörün Raquel ile ilişkiye başlamasında bu telefonun çok etkisi oldu zira telefonu vermesi için buluştular vs. İlk başta dikkat çekmiyor ama tekrar izlediğinizde bazı noktalardaki mantık hataları rahatsız edici. 4. sezonla ilgili zaten 2 hafta önce yazmıştım. Mantıksızlığın dibine vurmuşlar.

    Gelelim 5. sezon ihtimallerine: Raquel'in hikayeye zerre katkısı yok. Onun ekibin içine yerleştirilen bir ajan olduğu ihtimalini yabana atamam. Sierra hapsi boylamak üzere ve muhtemelen 5. sezon ilk bölümde doğum yapacak. Ekibe katılma ihtimali yüksek hatta kesin ama bence olmamalı. Dizinin biraz ters köşe yapmaya ihtiyacı var ki 3 ve 4. sezonlar bu konuda basit kaldı. Profesörün Sierra'ya yakalanması bence Profesörün bir planı. O kadar büyük hata yapacağını sanmıyorum. Sierra'yı saflarına çekmek için yaptığı bir plan. Kısaca umarım 5. sezonda dizi biter. Uzadıkça tadı kaçıyor.
  • 3. sezonu hiç keyif vermemişti 4ü izlemeyeceğim benim için bitti bu dizi netflixe geçtikten sonra. İlk defa başlayacak birine tek tavsiyem ilk 2 sezonu izle sonra dizi bitmiş kabul et olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 2 sezonu uzun zaman önce izlemiştim.

    Karantina sebebiyle fırsat bulup 3.ve 4.sezonu izledim.3.Sezon hadi neyse de 4.sezon sıvamışlar resmen mantıksızlıklar arka arkaya öyle böyle değil.

    Özellikle 4.sezon son bölüm girişte midem kalktı bıktık artık eşcinsel sahnelerinizden.
    Film veya dizi normal bir biçimde erotizm olur kadın erkek öpüşür üstü kapalı sevişirde.Ama kalkıp ikide bir şu eşcinselliği çok normal birşeymiş gibi ısıtıp ısıtıp toplum tarafından tutulan izlenen film ve dizilere koymaktan artık vazgeçin yada eşcinsellik seven kişilere ayrı dizi film vs. yapın.İçeriğide baştan belirtin.


    Önceki sezonlarda da mantık hatası boldu ama güvenlik şefi gandi bu olayı nirvanaya taşıdı.Cüneyt Arkın gibi mübarek sıkıyorlar sıkıyorlar adama bişey olmuyor.
  • 2022'ye kadar yeni dizi/film göremeyiz. Bu dizi de belki 2021'in son çeyreğinde kaldığı yerden devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 27 Nisan 2020; 22:44:11 >
  • Zamanında diziyi bitirdiğimde en son kamyonla arkadan kaçmışlardı ve profesör adaya yerleşmişti, şimdi yeni sezon geldi diye bakıyorum ama tanımadığım karakterler var arada kaçırdığım bir sezon mu var? Bu sene çıkmadı mı ilk soygundan sonraki sezon?
  • yok hocam 2019 temmuzda 3. sezon 2020 nisanda 4. sezon çıktı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşırı zorlama bölümleri ve saçma sapan çelişkili senaryosu ile acaba nereye bağlayacaklar diye 2 sezon dayanabildim. 2.Sezondan sonrasını ileri sararak seyrettim. Gerçek bir vakit kaybı olduğunu düşünüyorum.
  • Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Twitter'da gördüm, çok hoşuma gitti

    La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix
  • bi süre önce izlemiştim de konuyu görünce yorum yapasım geldi
    ne kadar leş bi sezondu ya
    netflix i duyunca artık aman benden uzak olsun demeye başladım
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.