Şimdi Ara

L2 Dex 12x server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağı yukarı 3-4 yıldır l2 oynuyorum. l2x Staris kapaninca bir yerde dikis tutturamadim. Ama bildim bileli bu l2dex romanya serveri var. Şubat ayında 12x server açmışlar. Server donanımları çok iyi ve de donate item yokmuş. Bu serverin 12x inde oynamayi düşünüyorum. Burda oynayan veya oynamayı düşünenler var ise yorumları alalım. Sanırım en ciddi serverlardan biri. Tabiki düşük rate sayılır. Ama starisçiler alışık. Oynayan varsa veya oynayacak varsa burda bir grup kuralım diyorum. Bu arada çok aktif bir oyuncı değilim.



  • C4 - C5 ?
  • pen o serverin 4x inde L2elite kapanınca oynamıştım. Dex serverinde hiç lag yok, bence server süper,
    ama benim oynadığım 4x olduğu için bir yerden sonra fenalık geliyoo .
    L2elite açılınca Dex i bırakıp elite dondum.

    Dex 45x bi server açsa hemen giderim.
  • bende bi ara takilmistim oranin 4x serverinda cok guzel bence ama hic turke rastlamadigim icin biraktim
    4x de benim daha onceden oynadigim serverdaki ender turk arkadaslarimdan biri de ordaydi sanirim
    nicki KaraOLUM olmasi lazim.ben zaten ona ulasabilmek icin girmistim.bir kac denemede basarisiz olunca zaten devam ettigim serverima geri dondum
    sende bi ricam olucak eyer gun gelirde 4x e yolun duserse ordaki arkadasim KaraOLUM e pm ativer.yakalarsan msnini al ve bi zahmet bana yolliyiver cok sey istedim ama yaparsan sevinirim.neyse pm atarsin sen ya da oraya girmek isteyen arkadaslar.
  • Aslında hala yüksek rate arıyorum. Ama iyi bir server yok. 12x de kasmak bağımlılık yapara adama diye düşünüyorum. Çok iyi bir grup kurulursa oynanır belki.
  • iyi gurup istiyorsan abyss e gel en az 40 tane turk bulabilirsin ama sublari ve herolari gorunce moralin bozulur ama madem sen hight rete ariyorsun bisey diyemem.biraz gereksiz bi mesaj oldu ama bi öneri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.