Şimdi Ara

L.A. Noire Teknoloji Demosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.gametrailers.com/video/technology-l-a-noire/708505

    Oyun sırf bu yünüyle bile çok büyük çığır açacak gibi gözüküyor.



  • Tek kelime ile mükemmel!

    Bu kadar gerçekçi animasyonları daha önce hiçbir oyunda görmemiştim.
  • rockstar yine kendini aşacak
  • Harbi oha diyorum , Nasil bir animasyondur böyle
  • rockstar her oyununda farklı bir teknolojiyle geliyor. seviyorum ben bu şirketi. misal gta4 de ve red dead redemption da bulunan kilometrelerce uzakta bulunan alanları oyun motorunun çizebilmesi gibi. hakikaten muhteşem bir olaydı o.

    bu haber aynı zamanda gta5 de de böyle animasyonların olacağının müjdesi ayrıca belirteyim
  • Müthiş birşey
  •  L.A. Noire Teknoloji Demosu


     L.A. Noire Teknoloji Demosu






  • Los Angeles Police Department çalışan Cole Phelps adlı dedektif ile gizemli cinayetleri cozmeye calisicagiz.Yapisi itibariyle cok farkli bir yerde daha onceki turlerinden keskin farkliliklar arz ediyor. Oyun hem open world hemde saf adventure yapisini ayni anda harmanlarken oyunda catisma sahneleri ust seviyede olucak Çatışma sahneleri dışında olup biten herseyi not almamiz gerekicek.ifade alma ,ipuçlarıni arastirma yetkisine sahip olabilecegiz.  ifade alma esnasinda yüz mimiklerinden kisilerin yalan soyleyip soylemedigini bile anliyacagiz.Muhtesem bir ayrinti .Butun esyalari inceleyebilecekmisiz. Oyunda gecen mekanlarin ve olaylarin hepsi 1947'de Los Angeles'ta meydana gelen olay yerlerinden bire bir alınmış. Ayni Haevy rain hatta Haevy rain'in bir iki adim onunde Moiton-Scan yuz teknigi sayesinde.2000 sayfalık senaryoyu had safhada bir inandırıcılıkla oynayan 300'ün üzerinde aktör ve aktris gercek karekterler, gecmisde yasanmis bir oyküyü, gercek hayattaki meslek guruplariyla canlandiriyolar.




  • PS3 bölümüne de yazdım buraya da yazayım. Grafiklerden ziyade surat ve yüz mimikleri aşmış bir oyun. İlk defa oyunlarda kullanılıyor bu gelişmiş teknik.Avatar'da kullanılmıştı ilk. Hele şükür oyunlarda ki odunsu ve ruhsuz anlamasız surat ifadelerinden kurtulduğumuzun resmidir. 1-2 sene sonra da çok daha iyi grafikli oyunlarda şu surat ve mimik teknolojisi ile beraber gerçeğe çok yakın oyunlar çıkacağına inanıyorum.İnsan faktörü oyunların her daim zayıf yanı olmuştur. Çevre detayı olsun makineler olsun cansız nesneler olsun gerçeğe çok yakın bir biçimde modellenirken.İş insan hareketlerine ve de özellikle surat mimik hareketlerine gelince çuvallıyorlardı. En nihayetinde bu sorun da çok büyük oranda aşılmışa benziyor.
  • quote:

    İfade alma esnasinda yüz mimiklerinden kisilerin yalan soyleyip soylemedigini bile anliyacagiz.


    Müthiş
  • Optimizasyon olmasın sonra görüşürüz Rockstar.
  • xbox almak farz oldu gibi red dead çıkmadı pc ye buda ÇIKMICAK

    ROCKSTAR BU KADARMI GÜZEL YAPILIR

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SyLaR25

    quote:

    İfade alma esnasinda yüz mimiklerinden kisilerin yalan soyleyip soylemedigini bile anliyacagiz.


    Müthiş

    Yok artık :S Helal olsun Rockstar'a GTA IV'ten sonra affettirdi babna kendini, bu nesilde aştı adamlar.
  • rockstardan babam çıksa yerim
  • bu teknoloji hangi oyunda kullanıldı şuanda var mı kullanılan oyun? bide hangi oyunda kullanılacak?
  • Muhteşem bir teknoloji. Helâl olsun.

    Arkadaşlar ; oyunda , çoklu oyuncu seçeneği olacak mı(multiplayer) ?


    Ekleme :

     L.A. Noire Teknoloji Demosu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 19 Aralık 2010; 12:41:33 >
  • gerçekten çok etkileyici,bugüne kadar oyunlardaki yüz ifadeler sürekli aynı teknoloji ile hazırlandığı için sadece makiyajlanarak biraz daha güzel görünmeye çalışılıyordu,bu resmen yeni bir dönemin başlangıcı,belkide yeni nesil konsollar gelmeden nasıl oyunların bizi beklediğinin küçük bir örneği.
  • Böyle kaliteli yüz animasyonunu hiçbiryerde görmedim.Ne bir animasyon filminde ne de bir oyunda.
  • Team Bodi ve Rockstar Games in urettigi L.A.Noire 6 sene oldu gelistireli. Yakindan takip ettigim bir oyun. Hatta 3 yil evelinden Motion-Scan-Technology sinin yuz tarama tekniginin L.A.Noire de harikalar yaratilacagi soyleniyordu.


    @ profxxx sorunu soyle cevaplandirayim : L.A.Noire 'de kullanilan " Motion-Scan-Technology " si ilk defa olarak bu oyunda kullaniliyor. Hatta @ Formel kardesiminde dedigi gibi bu teknik Avatar gibi Animasyon harikasi olan filimlerde uygulaniyordu. Fakat L.A.Noire ile birlikte oyun dunyasinda cok onemli bir adim atilmis oldu. Yeni bir doneme girdigimizin belgesi L.A.Noire oyunudur. Cunki ozellikle senaryo derinligi olan oyunlarda Motion-Scan-Technology buyuk onem arz edilecek ve ilerliyen zaman dilimlerinde butun oyun sirketleri bu teknolojiden faydalanmak istiyecek. Bununda sebebi Motion-Scan-Technology sinin oyunlardaki karekterlere insansi duygulari, mimikleri ve vucut dilini en iyi sekilde yansitip, oyunlardaki gercekcilik seviyesini cok fazla artiracak.




  • Enfes olacak bu oyun hem senaryo hem Gameplay eşi benzeri olmayacak gibi arkasında Rockstar olunca insan bu özelliklerin çok iyi aktarılacağına da emin olabiliyor ama oyun uzaktan çok kusursuz ve aşmış gözüküyor en ufak hatada yerden yere vurulabilir..Zaten beklenildiği gibi gelirse bu neslin en iyi oyunları arasında girer..

    Edit:Karakter olmamış bu sefer Rockstar..Tommy,John Marston gibi adamlardan sonra pek iyi karakter değil..Ama polis normaldir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 21 Aralık 2010; 20:39:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.