Şimdi Ara

KYK Öğrenci Yurtlarındaki İnternette Gelinen Son Nokta, Artık İnternete Giremiyoruz. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda kyk yurdumdaki internette çoğu siteye giremez oldum, Bu gün Database Management(Veritabanı Yönetimi) dersim için çalışmaya başladım. Gerekli konular hakkında araştırma yapmak için nete girdiğimde birde ne görüyim, Sertifika sorunu var. Çoğu sitede bu sorun yaşanmakta. Hadi eyvallaha belki Steam'dir, Origin'dir, Battle Net'tir vb. çoğu amacı eğlence olan internet hizmetlerine kısıtlama getirir, hadi hızımız yetmiyor diyip limiti 16 gb çekersiniz gene eyvallah ama artık çalışmak ve bilgi edinmek için girdiğim sayfada bu sorunu yaşıyorsam, olmaz arkadaşlar bu. Lütfen yetkilere sesleniyorum, bu sorunu biran önce çözün, çalışıp bu vatana millete hayırlı bir birey olmak istiyorum ben. Şimdiden teşekkürler.
    KYK Öğrenci Yurtlarındaki İnternette Gelinen Son Nokta, Artık İnternete Giremiyoruz. :)







  • https://forum.donanimhaber.com/kyk-interneti-hizi-ss-li--139191722#139253437



  • Turkcell superbox falan alin, veya vinn olabilir. Sonucta 200 tl oduyorsunuz, eve ciksaniz cok daha fazla odersiniz fstura vs. Tek kendine alsan bile hayli kardasin.

    Veya daha az kalabalık olan bir yurda geçmeyi talep et. Bizim yurt 400 kisiydi, youtube da 720 p den aşağı izlemiyordum ben hiç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Mart 2020; 1:58:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertifika veren bi konferansa katıl.




    Hocam bu espri üzerine intihar edeceksen bana bi helva yollayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertifika olayı düzeltidi. wifi.kyk'a giriyorsun, giriş bilgilerini giriyorsun giriş basıyorsun yönlendirme yaparsa tekrar aynı wifi.kyk'a gir orada sertifika linki ve nasıl yüklendiği de anlatılıyor onları uygula. tarayıcıyı kapat aç düzelir.


    bu arada hız konusunda hızı iki katına çıkardılar. şu an çok rahat ne yalan söyleyeyim. eski haliyle 240p izlenmiyordu. şu an 360p donmadan izleniyor kota dolduğu halde. iyi yani şu anda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.