Şimdi Ara

KYK BORÇLARI SONUNDA SİLİNİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Bu nasıl bir mantık? Adam sana silah zoruyla mı aldırdı krediyi? Ben dahil bir çok üniversite öğrencisi salak olduğu için mi kredi almıyor?


    Nasıl aldıysanız paşa paşa ödeyeceksiniz.


    He, üstüne binen vergileri silsinler ona karşıyım tabi ki. Ama anaparanın silinmesi kaç milyon üniversite öğrencisine haksızlıktır.

    Şuraya bizde aldık ödedik silinmesin yazanlar. Gerçekten ödemeselerdi de ben ödeyeceğim, şartları bilerek aldım vs. yazacaklarmıydı ? yazık vallaha yazık. Kendilerini enayi gözüyle görecekler. Fakat bilmiyorlarmı ki bir sürü büyük şirketin vergilerini bir çırpıda sildiklerini ? O zamanda böyle sağa sola yazdınız mı ? biz niye vergi ödüyoruz bilmem ne yapıyoruz diye ?

    Borç adı altında aldığı parayı ödemeyen (ödeyemeyen demiyorum) hırsızdır. Bunun "ben çektim başkası da çeksin" olayı ile uzaktan yakından alakası yok. O çekilen kredilerin büyük bir kısmının nerelere gittiğini az çok herkes biliyor.

    Çekilen krediler geri ödenmezse bu para AKP'den değil benim verdiğim vergiden kesilecek. Sadece bu ipsiz sapsız tayfaya değil, hak etmeyen kimin cebine girdiyse benim verdiğim vergi haram olsun.

    Bizim milletin en büyük sorunu 'ben çektiysem başkasıda çeksin' mantığıdır.Bunun yerine 'ben çektim ancak başkası çekmesin' deseler bu ülke çağ atlar.Adamlar zenginlerin vergi borçlarını ve kredi borçlarını tek kalemde toptan siler bu tiplerin gram sesi çıkmaz ama belki akrabasının,komşusunun,markette gördüğü kasiyerin borcu silinmesi gündeme gelir ''Orada dur kardeşim ben boşuna mı ödedim?'' demeye başlarlar.Eminim çoğu borçlarını ödemeden önce 'Şu borçlar keşke silinse'diyordu ancak ödeyip bitince 'Madem ben ödedim o da ödesin' demeye başlıyorlar.


    Böyle millet olduğu sürece daha çok üstümüze vergi de bindirirler zenginlerin vergi ve kredi borçlarını silip bizlere dolaylı yoldan ödetmeye de devam ederler...

  • KYK BORÇLARI SONUNDA SİLİNİYOR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 7 Haziran 2021; 3:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz boşuna mı ödedik? Silinmesin

  • Niye Silinsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinmiyor, yapılandırma geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam niye ödediniz. Yıllardır ailenizden alınan fahiş fiyatlı vergilere saysaydınız. Bi bakımdan intikam. Kendi paranız size geri geliyor işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicibebe bağımlısı -- 7 Haziran 2021; 9:15:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

    Im not kro

    go to halay lo


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faizi silinebilir belki ama anapara asla silinmemeli. Bizde aldık ödedik devlet başımıza silah dayamadı şartları bilerek aldık. Herkes aynı şekilde şartları biliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinmez silinmemeli de.


    O zaman tum borclar silinsin ev kredisi, arkadasimizdan aldigimiz borc, su elektrik tum faturalar vs.


    Niye oduyoruz lan enayimiyiz?


    Diyorlar ki iste ogrencilikten sonra is bulamadik isler istedigim gibi gitmedi. E bu herkes icin gecerli olamaz mi? Gecim skintisi ceken insanlar hobi olarak mi cekiyor hayatta? Niye onlarin borcu silinmiyor o zaman?


    Benim 8 taksit kaldi odedim %80 nini bitecegim. Borcun silinmesi mantikli degil ulkenin ekonomisi batmis zaten. 2 tane kazma bi baltaya sap olamamis adam Sigir universitesinde okuz bolumu okuyacak diye tum ulkeye vergi olarak bu yuk binmesin. Kimse kimseye okumuyor bu millet sizlerin borcunu cekmek zorunda degil.

  • Kaç tane seçim geldi geçti, her dönem mutlaka gündeme geldi bu konu ama ana borç hiç silinmedi. Sadece faizi siliyorlar ya da yapılandırma yapıyorlar. Kyk alıp da ödeyenlerin parasını geri yatıracaklarsa silinsin, aksi halde silinmemeli. Ben de 5 sene boyunca aldım, 25.000 küsür liradan 20.000 küsür kaldı. Aylık 510 510 ödüyorum. Haftaya askerim mesela, ailem ben dönene kadar ödemeye devam edecek. Bu parayı gerçekten ihtiyacı olduğu için alıp harcayan da var, karı kızla dolaşmak için aileden gizli başvurup alan da. Ödeme kolaylığı sağlanabilir ama silinmemeli bence. Neticede herkes bunu göz önünde bulundurarak alıyor bu parayı. Harcarken havadan gelen para gibi harcanıyor ama ödemeye geldi mi millet yan çizmeye başlıyor. Etik değil bu durum. Aldıysan paşa paşa ödeyeceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He he bekleyin siz silinir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Tüm borçlar silinsin "


    This but unironically derler ya ondan

  • Şuraya bizde aldık ödedik silinmesin yazanlar. Gerçekten ödemeselerdi de ben ödeyeceğim, şartları bilerek aldım vs. yazacaklarmıydı ? yazık vallaha yazık. Kendilerini enayi gözüyle görecekler. Fakat bilmiyorlarmı ki bir sürü büyük şirketin vergilerini bir çırpıda sildiklerini ? O zamanda böyle sağa sola yazdınız mı ? biz niye vergi ödüyoruz bilmem ne yapıyoruz diye ?

  • Kimlerin kimlerin borçları silindi. Sadece faizi silseler de ok. Hepsini silseler de ok. Eskiden öderken ki durumlarla şimdiki maalesef bir değil. benim hakkım helal olsunKYK BORÇLARI SONUNDA SİLİNİYOR 

  • Silinirse daha kötü, hükümetin genç işsizliği bitirme umudu falan kalmamış demektir. Borç silinir, iş de bulamayız, zaten kötü olan ekonomide bir delik daha açılır, ağaç dalı falan kemiririz artık. Büyük ihtimal de silinmez zaten, videoyu izlemedim troll bir şeydir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bekletiyorum simdilik faiz baslasa da nolur nolmaz diye. 23 bin lira cok buyuk miktar degil taksitsiz oderim hepsini ama yine de dursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı

    Hocam niye ödediniz. Yıllardır ailenizden alınan fahiş fiyatlı vergilere saysaydınız. Bi bakımdan intikam. Kendi paranız size geri geliyor işte.

    Bu nasıl bir mantık? Adam sana silah zoruyla mı aldırdı krediyi? Ben dahil bir çok üniversite öğrencisi salak olduğu için mi kredi almıyor?


    Nasıl aldıysanız paşa paşa ödeyeceksiniz.


    He, üstüne binen vergileri silsinler ona karşıyım tabi ki. Ama anaparanın silinmesi kaç milyon üniversite öğrencisine haksızlıktır.

  • Burs da kredi de almıyorum. Sadece görüşlerim bunlar. Ayrıca kimseye haksızlık falan değil. Kusura bakım ya da bakmayın. Demirören 700 milyonluk kredi ödemiyorken devlet gariban parasının peşine düşmemeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı

    Burs da kredi de almıyorum. Sadece görüşlerim bunlar. Ayrıca kimseye haksızlık falan değil. Kusura bakım ya da bakmayın. Demirören 700 milyonluk kredi ödemiyorken devlet gariban parasının peşine düşmemeli.

    Garibanın parasına düşmemeli mi ? Adamlar silah zoruyla mı kredi veriyor kardeşim bunu açıklar mısın ? Ben niye kredi almıyorum ? Biliyorum çünkü okul bitince seve seve ödeyeceğim o parayı.

  • borçları silerse 2023de oyum ak partiye

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.