Şimdi Ara

Kuzenim Kanser Yol Gösterin Lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
21.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kuzenim 1 hafta önce hayatını kaybetti. Allah mekanını cennet eyler inşAllah. Bir dua okursanız çok makbule geçer. Hepinize ilgi ve bilgileriniz için teşekkürler iyi ki varsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammet.dmr

    Kuzenim 1 hafta önce hayatını kaybetti. Allah mekanını cennet eyler inşAllah. Bir dua okursanız çok makbule geçer. Hepinize ilgi ve bilgileriniz için teşekkürler iyi ki varsınız.
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur insallah.Allah size sabır versin,bi ümit girdim konuya ama iyi haber değilmiş çok üzüldüm gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeşim sağolasın.
  • Dostum öncelikle acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
    Kanserle ilgili şu yazıya bir göz atabilirsin;
    http://www.teknocells.com/kanseri-yillar-once-ongormek-artik-mumkun/
  • Kanseri insallah yener

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodimus01

    Kardeşim merhaba, öncelikle geçmiş olsun, rabbim şifa versin.
    Bende teyzemi bu illet rahatsizliktan kaybettim. Onda geç kalınmıştı ve hastalıgın 3. evresiydi, ailemizde hastane fobisi var geçmişte yaşanmış kötü şeylerden ötürü. Karnı şişmeye başlamıştı ve kocaman olmuştu sanki hamile gibi.
    Artık rahat edemiyordu, ameliyat edildi, fakat kemoterapi, radyoterapi istemedi kendisi. 1 yıllık bir süreci nerdeyse iyi geçirdi, ama sonra bu illet tekrar geldi ve vücudunun her yerine sıçradı. Daha sonra omuriligene kadar ilerleyerek yatalak bir hale büründürdü,
    Akcigerinden tutun, her yerine atmıştı bu illet. Umarim siz şifa bulabilirsiniz, araştırın doktorsites, doktortakvimi gibi sitelerden ama özel hastaneler ateşpahası. Iyi cerrahlar hastaneyle anlasmalari bile farkli, cok büyük rakamlara ameliyat yapiyorlar.
    Insallah bir cozum bulabilirsiniz, ALLAH yardimciniz olsun.
    Meme kanserinde 3.evrede bile tamamen tedavi şansı yüksek hocam sanırsam sizinkisi 3. evrenin sonuncu türüydü(3-a,b,c diye değişiyor.) Kemoterapi ve radyoterapi nedn almak istemedi hocam?




  • Kuzenim Kanser Yol Gösterin Lütfen

    Allah Rahmet Eylesin yeni gördüm mesajı çok üzüldüm..
    Günümüz tedavi yöntemlerinden genelde kimse memnun kalmıyor tedavi olmak için ilaç kullanıyorsunuz ancak bu sefer vücudun başka tarafı etkileniyor.. nasıl bir tedavidir bu anlamış değilim iyi olmaya gidiyorsun daha da kötü olabiliyorsun

    Kanser ve Benzeri Hastalıkları için Rahmetli Dr. Aidin SALİH Hanımefendinin Gerçek Tıp Yitik Şifanın izinde Kitabında Kansere yakalanmış hastalar için Tedavi yöntemi var ve aktardan alınacak malzemelerle yapılıyor ayrıca Hacamat ve Sülük Tedavisi gibi eski geleneksel tedavileri de öneriyor bu kitabı alıp incelemekte fayda var.. sonuçta kendi tedavi yöntemlerini kitabında paylaşmış isteyen hakkında araştırma yapabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikyazilim -- 21 Şubat 2020; 15:15:6 >




  • Bildigim tek yol koca kari ilaclari ancak onlar iyilestirmiyor sadece ilerlemesini durduruyor ayrica yan etkileri var ayrica hasta kendisi kullanmak isterse kullanir yoksa haricen vermek dogru olmaz iyisimi hastane tedavilerine devam edin umudunuzu yiirmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikaya çalışmak için giden kuzenim pankreas kanserine yakalanmıştı baya ilerlemişti, medikal marijuana verdiler her gün içip sürekli gıda tüketiyordu, 2 yıl sonunda kanseri yendi. Katiyen şeker ve ekmek türü gıdalar tüketmedi.

    Edindiğim bilgiye göre kemoterapi çok genç olanlarda işe yarıyor, 40 yaş üzerinde ise bünye tamamen çöküyor daha da zorlaşıyor işler.
  • ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt

    Tayyip bey özel hastaneleri alana kadar Akdeniz Üniversitesi yıldızlar geçiti gibiydi.


    Sonra tüm özel olmayan hastanelerde hekimler hemşireler azaldı. itibarlarını yitirdiler. 3-5 hekime 48 saat iş yaptırıyorlar.


    Tabi sonuç ortada. Halbuki çok gelişmiş bir hastaneydi Akdeniz üni.

  • allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun ışıklar içinde yatsın,ailesinede sonsuz sabırlar diliyorum:((

  • Merhaba son teknoloji bantlar var, 20 nin üzerinde sertifikası mevcut. İçinde vücuda lazım olan bileşenler var, takılı kalıyor istediği an alıyor, böylece sürekli vücut onarıyor kendini. Hertürlü hastalığın iyileşmesini hızlandırarak, yüksek enerji veriyor. Sinir sistemini sağlam tutuyor, Bileşenin biri GÜMÜŞ İYONU araştırın, Amerika da kanser hücresini yenmek için kullanılıyor. Hem iş imkanı, çünkü sonuçlar mükemmel. Birçok ünlü takıyor, 532 1610279 mesaj atarsan yardımcı olurum.

  • muhammet.dmr M kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun

  • Mekanı cennet olsun.

    Çok üzüldüm Allah sizlere sabır versin.

  • Geçmiş olsun arkadaşlar


    Aşağıdaki sitede vitamin deposu Türk malı sağlık bantları var. İçerisinde gümüş İyonu kırmızı kore gimsenk saponin germenyum kalsiyum var. Yapıştırıyor Hemen deriden kana karışarak vücudu tedavi ediyor. Pilot bölge sağ arka sırt oradaki kas önemli, sonra sıkıntılı yere yapıştırıyorsun. Çevremde 20 ye yakın insana kullanırdım. Bel fıtığı boyun fıtığı mantar diyabet tansiyon migren çok var tekrar geçmiş olsun sorunuz olursa seve seve yanıtlarım




    entering.onemoreglobal.com

  • Ben kanser için kullanmadım hiç çevremde ama

    Arkadaşlardan Göğüs, meme burun yumurtalık kanseri için kullandılar iyi oldular ve bu bantları bırakmamışlar. Hala kullanıyorlar çünkü özel odalarda belirtilerek Enerji yüklemesi yapıyorlar.

    Çünkü en sağlam insanda 8500 bovis enerjisi var, Simyacılar bilirler, enerjimiz 5000 in altına düşünce kanser vesaire diğer önemli hastalıklar başlıyormuş daha düşerse ölüm

    Mesela vücuttan atılmayan Toksin de sıfır (0) enerji varmış, atılmadığı heran vücuttan enerji çalarmış

  • Konu sahibinin olayı uzun zaman önce olmuş ama bu illet hastalık geldiği zaman hasta dahil yakınlarında bile moral bırakmıyor.

    Rabbim dert verip dermansız bırakmasın. Tüm hastalara şifalar diliyorum.


    Kuzeniniz içinde tekrardan Allah rahmet eylesin,ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.