Şimdi Ara

Kuvings Evo820 slow juicer 3799₺ (amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir alt model olan c7000 fiyatına inmiş. Dondurma&smoothie aparatı dahil. Diğer sitelerde böyle bir fiyat yok, satıcı aynı kendi distribütörü. Ben almak istemediğim için belki satılırsa zam gelir diye başlığını açtım :)

    fiyat güzel ama ben hurom’u daha çok sevdim sanırım. Kuvings daha fazla posa üretiyor deniyor. Tepedeki giriş aparatını da beğenmedim. Geri kalan Tüm aksam c7000 ile aynı…. Alt kısmı şişman olduğundan meyve suyu dibine damlayabiliyormuş.


    bu arada slow juicer başlıklarını takip edenler için:

    kiwi /schwartz ile bu akşam tek seferde 5 kilo şeftali sıktım bana mısın demedi. Grundig’i iade ettim tamamen gereksiz. Kiwi daha iyi.


    Günün fırsatı: Kuvings EVO820 Katı Meyve Sıkacağı (Smoothie ve Dondurma Aparatı Hediyeli) (Dark Red) https://www.amazon.com.tr/dp/B089NXWP3F/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_766FCQ9KSSS4X0TQJPEQ?_encoding=UTF8&psc=1


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok istiyorum bunu almayı fiyat güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim grundig de geldi dün yıkadım parçaları bakalım nbugün bir ka deneme yapacağım olmadı bende mecburen iade edeceğim.

    @yigit+

  • Geçen akşam trendyolda hurom h100s kırmızı rengini beşiktaştaki deneysel ev aletleri satıcısı 3035₺ yaptı hemen aldım. Normalde 4095₺ yerine 3095₺ yazdılar sanırım, %2 de Trendyol indirimi düştü kesinlikle fiyat hatası olduğunu düşünüyorum ancak firma sabah erkenden faturayı kesip yolladı. Ürün bugün geldi kullandım. Gerçekten çok iyi. 30dkdan sonra motor ısınıyor. Kuvings’in 6500₺ olan 24 saat çalışabilir dedikleri ticari makineden almıyorsak maalesef 30dk limiti ver hepsinde. Ama zaten malzeme hazırsa birkaç litre meyve sıkması 3-4 dk sürüyor. 30dklık bir iş yok.

    Kolay temizlenen ultem filtre var, delikli metal filtre yok. Çok başarılı buldum. Kuvings başlığını böylece sonlandırmış olayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Kasım kampanyasında inceledim Hurom'u. Boyner caddebostanda stantları vardı. Özellikle kolay serileri süper kolay yıkanıyor ve 4 parçadan oluşuyor. Katı meyve sıkacaklarına karşı resmen bakışım değişti. . Tavsiye ederim.


    https://www.hurom.com.tr/kolay-seri/

  • msb7 kullanıcısına yanıt

    vay amcama bak be geçen seneki fırsat başlığını canlandırıp kendisine sövülmesini istiyor. aslan amcam benim.

  • vay be 3000 liraya aldığım hurom h100s, 1 senede 11750TL olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.