Şimdi Ara

Kuş Kovucu Cihazı Kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bayanlar bu kuşlardan artık gına geldi..

    En son Çatıda 2 güvercin ölmüş yuva yapmak için getirdiklerini çer çöp ceviz kartonlarla birlikte orada ölmüş ve iniş borusunu tıkamışlar. Yağan yağmurlarla beraber çatı katı göle döndü.

    Apartmanınızda yada bağ bahçe de kullandığınız bildiğiniz Kuş kovucu Ses yapan makinalar var mı ? Alsak ne kadar verimli olur?



  • Yok mu :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunun cevabı bana da lazım:(
  • Cevap basit... kovucuburada.com sitesine girip iletişim adresinden gerekli bilgileri alırsınız ancaaak bende genede diim diyeceğimi ;) kuş kovucu cihaz ve jellerde dünyanın eniyisi BIRD-X markalı ürünler olup buda Amerika malıdır.jel kuşlarıda öldürmez sadece yaklaştırmaz.
  • cok lanet ses cıkartıyorlar ama
    hem insanları hem de kendiniz rahatsız olurunuz
  • Ciudad de México kullanıcısına yanıt
    sadece sesle gitmiyorlar.bunun yanında kuş kovucu jel ve kuş kovucu pırıltı kullanılması lazımmış.Araştırmalarıma göre kuşlarda sesle kovucular %100 etki edemiyor. Bu sebeple bazı tedbirleri de beraberinde almak gerekiyor.Yuvayı başka yere taşımak gibi.
     Kuş Kovucu Cihazı Kullanan var mı?
  • En üst katta oturuyorum. Sakın almayın, sesi çok rahatsız ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir metal işleme fabrikasında çalışıyorum.fabrikanın çatı kısmında ciddi derecede kuş yoğunluğu vardı.internetten araştırma yaptım.firmaların elimden geldiğince hepsine baktım ve işe yararlılığını araştırdım.araştırmamın sonucunda yaptığım elemede geriye sadece bir internet sitesi kaldı.Defansmarket.com isimli bir site.kendi üretimi yaptıkları kuş kovucu profesyonel sistemler hakkında bilgi aldım.bizim fabrika alanı 7500 metre kare.buna uygun cihaz sordum ve bana PRO 5000 isimli bir cihaz önerdiler.bu cihaz tam profesyonel bir cihazmış ve hoparlörle çalışıyormuş.cihaza ek olarak yedek hoparlör aldık.yaklaşık 9 aydır fabrikada takılı ve ciddi anlamda gözle görülür bir azalma oldu.gerçekten başarılı ürün üreten insanlar var hala ülkemizde işini hakkıyla yapanlara desteğimiz sonsuzdur.hayvan problemi olanların siteye bakmasını tavsiye ederim.




  • Kuş kovucu konusunda piyasanın en iyi markası kesinlikle bird-x firmasıdır. bird-x.com web sitesine bakarsanız 60 yıllık firma olduğunu ve referans firmalarını görebilirsiniz. Kesinlikle bird-x markasını öneririm. Bird-x'in türkiye distribütörü firmasının web sitesini paylaşıyorum ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz. Balkon tipi kuş kovucudan çok büyük fabrikaları kuşlardan koruyacak kadar çok ürün çeşidi var. Herhangi bir bilgi almak adına sitedeki telefondan ulaşabilir ve size en uygun cihazı önerebiliriz.

    https://www.avistanbul.com.tr/Bahce,LA_422-2.html#labels=5106-2,2307-3




  • İki tip cihaz var biri sonik diye geçiyor bu sesi insanlar duyabiliyor. Ultrasonik diğer cihazları insanlar duymuyor sadece kuşların duyabileceği frekanslarla ses dalgası gönderiyor.

    https://www.avistanbul.com.tr/Bird-x-Balcony-Gard-Ultrasonik-Kus-Kovucu-86-m-Etkili,PR-299386.html

    üsteki linkteki ürün ultrasonik bir ürün olarak insanın kulağının duymayacağı ses ile kuş savar bir cihazdır.
  • Bird-x marka hayvan kovucu aldım rahatsızlık veren kedileri kovmak için. Üzerinde hangi hayvanı uzak tutmanızı istediğinize göre ayar yapabildiğiniz bir sistem var fakat kedileri uzak tutmak bir yana file taktığımda kedi bu seste ne dercesine cihaza yaklaşıp tip tip baktı . sonuç : ürün iadesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F191128EA

    En üst katta oturuyorum. Sakın almayın, sesi çok rahatsız ediyor.

    hocam buralarda mısın? hala kullanılıyor mu bu cihaz? işe yarıyor mu? hangi marka model cihaz kullanılmıştı?


    Alıntı

    metni:
    Bird-x marka hayvan kovucu aldım rahatsızlık veren kedileri kovmak için. Üzerinde hangi hayvanı uzak tutmanızı istediğinize göre ayar yapabildiğiniz bir sistem var fakat kedileri uzak tutmak bir yana file taktığımda kedi bu seste ne dercesine cihaza yaklaşıp tip tip baktı .  sonuç : ürün iadesi

    hocam senin kullandığın model hangisiydi?


    ayrıca bu tip cihazlar için sonrasında alışkanlık gösterip etki etmiyormuş. en üst katta oturuyorum martılar resmen plastik levhayı gagalıyor atermiti gagalayıp küt küt küt ses çıkarıyor manyaklar Kuş Kovucu Cihazı Kullanan var mı? 


    var mı başka bir şey uygulayanlar ya da cihazlardan memnun olup olmayanlar





  •  Kuş Kovucu Cihazı Kullanan var mı?
  • İnternette plastik kuşkonmaz bariyer diye bir ürün bulunuyor. Çatı,pencere önleri ve balkon gibi yerlerde sıklıkla tercih ediliyormuş. Diken şeklinde olmasına bakmayın canlılara herhangi bir zarar vermiyor sivri değil uçları yuvarlatılmış, görsel caydırıcılık sağlıyor. Kuş ürünü gördüğünde konmak için teşebbüste dahi bulunmuyor. Güvercin, martı, karga, saksağan türü kuşlarda %100 etkilidir. Daha önce birçok referansı bulunan www.kuskovucular.net adresiden sipariş vermiştim. Herkese öneriyorum. Kuş kontrolünde kesin çözüm bu ürün. Ses cihazlarına boş yere para vermeyin.


    Not : Ses cihazlarının üstüne uygulandıktan 1 hafta sonra yuva kuran kuşlar gördüm :)





  • baytarinyeri kullanıcısına yanıt

    Çözüm : Kesinlikle plastik kuşkonmaz uygulamak. Bu adresten ürün sipariş edebilirsiniz. : www.kuskovucular.net

  • .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalık radyo reklamına dönmüş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • Konuda zamanında reklamlar havada uçuşmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Belçika menşeili bir kuş kovucu getirtmiştim baya sanayi tipi siren gibi birşeydi hepsini kovuyor. Kalanları da sağa sola sattık en çok bu sattı.

    Hatta kadının biri köpek kovucu almıştı gitmiş motoruna takmış mitiru köpekler kovalamasın diye. Sonra beni aradı bu işe yaramıyor diye şikayet ediyoordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.