Şimdi Ara

kus bakimi icin web sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi aksamlar. Muhabbet kusu almaya karar verdim bir sorum olucakti. Gecenlerde bir arkadas muhabbet kusu almak icin cesitli sotular soruyorsu orda kus bakimi hakkinda bir web sitesi vardi onu hatirlayan varsa soylerse memnun olurum.



  • Arkadaşım hiç bulaşma o işlere. Bende var şuan klavyenin üstünden gitmiyor, laptopun üstüne konuyor, her yere zıçıyor, kafana konup duruyo ekranı öpüyor, susmuyor bütün gün cik cik. Bıktım valla şuan klavyenin üstünde yazı yazamıyorum. Bir daha düşün derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

    Arkadaşım hiç bulaşma o işlere. Bende var şuan klavyenin üstünden gitmiyor, laptopun üstüne konuyor, her yere zıçıyor, kafana konup duruyo ekranı öpüyor, susmuyor bütün gün cik cik. Bıktım valla şuan klavyenin üstünde yazı yazamıyorum. Bir daha düşün derim.

    elinin tersiyle çarp bakim gelio mu bir daha...

    PS: denenmiştir, tecrube ile sahiptir..
  • gecen emektar muhabbet kuşum felç geçirmişti oylece duruyor olumu beklıyordu ve tam o gun evın onunde muhabbet kuşu geldi mavi yavru kaçmış olmalı zorda olsa yakaladım getırdım koydum kafese ertesi gun felç olan öldü :( şimdi diğerini eğit işin yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.