Şimdi Ara

Kurumsal Tanıtım Filmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kurumsal Tanıtım Filmi


    Kurumsal tanıtım filmi kendinizi ve işinizi anlatmanın en kolay ve en ilgi çekici yollarından biridir. Çünkü sosyal medya ve fuar alanlarında insanların ilgisini cezbetmek ve size yönelmesini sağlamak için gayet güçlü bir kozdur. Kurumsal tanıtım videosu yaptığınız işi, vermek istediğiniz mesajları, çalışma sisteminizi, işçilerinizin ve çalışanlarınızın iş konusundaki profesyonel yaklaşımlarını kaliteli çekimlerle yaparak algısı yüksek kurgularla sizlere sunuyoruz. İşinizin yapısına ve tarzına göre lisanslı müzik alıp kurgularınıda müzikle senkronlu şekilde yapıyoruz. Dilerseniz anlatım diline seslendirme ekleyebilir ve farklı ülkelerde ki potansiyel müşterilerinizde hitap etme şansı sunuyoruz. Seslendirme harici alt yazı bantları ile gerekli vurgularda yapılabiliyor.

    Kurumsal Tanıtım Filmi çekimi konusunda bir çok referansa ve videolara sahibiz lütfen tanıtım filmi portfolyo sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

    Web:www.hdtanitimfilmi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keith -- 9 Eylül 2017; 15:9:17 >



  • Evet siteniz çok iyi. Bir de www.bulentozalp.com adresine göz atabilirsiniz.Fotoğraf ve video çalışmaları gerçekten çok orjinal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedies -- 22 Aralık 2017; 0:10:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.